Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nejchutnější odrůdy broskví, 1.6.2016
Prubněte ty broskve, pane Mikeši, schválně, co na ně řeknete. Méně sladké, ale přitom dosti výrazné. 
Plodomorka hrušková (Contarinia pyrivora), 1.6.2016
Jelikož se proti plodomorce aplikuje insekticid na zavřený květ (poupě), tak včely přímo ohroženy nejsou.
Nejchutnější odrůdy broskví, 1.6.2016
Broskve jsou u nás doma nejoblíbenější ovoce, proto se kupují již nyní ty dovozové. Připadá mi, že je to jediné ovoce z peckovin, co má dobrou kvalitu i dosti podtržené. Teď třeba z Řecka odrůda Francoise. Řízně navinulá broskvová chuť je velmi... celý příspěvek >
Váš názor - minianketa, 1.6.2016
Jaké jsou závěry z této ankety? Ve starší anketě o tři nejlepší, nebo nejchutnější staré odrůdy jabloní zvítětzil Jonathan, což bylo zajímavé zjištění. Z této ankety stojí za povšimnutí například to, že se zde vícekrát objevovala broskvoň Flamingo,... celý příspěvek >
Soumrak pěstování meruněk z Escande?, 1.6.2016
Spring Blush byla moje první meruňka, která dozrála před Leskorou, proto jsem z ní měl velkou radost. Bohužel stromek je stále takový mrzák, který jednak na wavitu špatně roste a když něco přece jen vyroste, tak to další rok odumře. Proto jsem si... celý příspěvek >
Váš názor - minianketa, 27.5.2016
Stejně zajímavá je i nejlepší meruňka - Rakovského. Neškodilo by k tomu napsat něco bližšího. 
Váš názor - minianketa, 27.5.2016
"Troškár" sem i já, ale místo ukazování "vymydlené" zahrady se třemi nebo čtyřmi "kultivary", tady mám stromků o "něco" více. Tak to prostě je a tak to taky zůstane, i když se to někomu nemusí líbit. Nevím přesně kolikátá je tohle anketa, ale o něčem... celý příspěvek >
Teleskopické nůžky Gardena vs Fiskars, 26.5.2016
Přesně tak. Já už je mám řadu let a stříhají pořád stejně dobře. Jak říkáte - perfektní práce.
Tango, 26.5.2016
Na první dojem se zdá, že TANGO by mohlo chutnat i těm, kterým nechutná Topaz. Nebude pravděpodobně rušit větší množství kyselin, které někomu na Topazu vadí. Pro přehlednost vkládám popis z vlákna Topaz nepřekonaný a díky patří tomu... celý příspěvek >
A co vaše višně?, 26.5.2016
Co není - může být. To platí i v negativním slova smyslu. Slivoň Toptaste tady moniliovým úžehem netrpěla, letos už trpí. S tím Favoritem to je podobné jako tady s těmi třešněmi. Kordia rozkvétá podstatně déle než Karešova, takže mrazu částečně... celý příspěvek >
Mráz - malé plůdky broskvoní, 26.5.2016
U nektarinek dopadla špatně Harko. Musím konstatovat, že v současné době kupované nektarinky v supermarketu, jsou sice méně sladké, ale jinak mají slušně výraznou chuť. Zkoušel jsem i broskve, ale nejsem si jist, že se opravdu jedná o odrůdu... celý příspěvek >
A co vaše višně?, 26.5.2016
Favorit mně zatím nekvetl. Toho původního jsem se zřejmě zbavil předčasně. Jak píše Pavel u obaleného Favoritu na Vysočině, tak mu nezmrzl. Zde pravděpodobně také ne, přesto nejsou višně moc dobře opylené. Pořídil jsem si ke kontrole nové stromky... celý příspěvek >
Bodruška hrušňová (Janus comressus), 26.5.2016
Založil jsem vlákno se zobonoskami, protože činní stejné škody jako JANUS COMPRESSUS. V Železných horách jsem si původně myslel, že výhony na mladých stromcích ulamují ptáci, až později jsem objevil tohoto škůdce ovocných dřevin. Tam se... celý příspěvek >
Zobonoska prýtová a zobonoska jabloňová, 26.5.2016
ZOBONOSKA PRÝTOVÁ (Rhynchytes coeruleus) a ZOBONOSKA JABLOŇOVÁ (Rhynchytes pauxillus) jsou nosatcovití brouci o délce těla 2,5-4 mm (zobonoska prýtová), resp. 2-3mm (zobonoska jabloňová). Dospělci jsou zbarveni modře nebo zeleně. Nosec tykadla a... celý příspěvek >
Bodruška hrušňová (Janus comressus), 25.5.2016 Obsahuje fotku
Mladé výhony vadnou, uvnitř bílá až světležlutá larva, v dospělosti 10 mm dlouhá tvaru písmene S se zakrnělýma hrudníma nohama. Dospělec je štíhlá protáhlá vosička, 7 mm dlouhá, černá se žlutými a červenými skvrnami. Samička před kladením... celý příspěvek >
Další diskuze:  331332333334335>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika