Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Redwin, Amsdenova, Primissima Delbard, 3.7.2016 Obsahuje fotku
Z těch pár plodů Springcrestu dozrály některé ještě před Redwinem. Mrazuodolnost Springcrestu je diametrálně odlišná od mrazuodolnosti Redwinu, a je jasně na straně Redwinu. Naopak kvalita plodů hovoří pro Springcrest. Odolnost proti... celý příspěvek >
Kordia je nepřekonaná, 3.7.2016 Obsahuje fotku
A co si o tom myslíte Vy? Jjaká je Vaše nejoblíbenější třešeň?
Úroda meruněk 2016, 3.7.2016 Obsahuje fotku
Plody Velkopavlovické se na stromě těžko hledají. Prozatím bezbarvý Goldrich je na tom s počtem plodů o něco lépe. Plody Kiota jsou lépe osluněné, tak už pomalu vybarvují.
Karola, 2.7.2016 Obsahuje fotku
Nějaké ty Karoly taky budou. Na rozdíl od Leskory její plody více podléhají moniliové hnilobě. "Napouštět" je například Teldorem se mně nikdy nechtělo.
Leskora, 2.7.2016 Obsahuje fotku
Ano, Leskora se známých příčin plodů neměla hodně, ale těch pár je tak dobrých, že ani nepamatuju, kdy naposled takové byly. Možná, že je to i příznivým teplým jarem. Každopádně nemůžu souhlasit s paní, která dnes prohlásila tady nedaleko odsud, že... celý příspěvek >
Plísen bramborová na rajčatech 2016, 2.7.2016
Na to Vám, pane Vladimíre, bohužel neodpovím. Pro mě byly nejlepší indikací natě sousedových brambor, ale letos je tam nemá. Dle prognózy vlhkého počasí v červenci bude pravděpodobně situace zcela jiná než v minulém suchém létě. Měl jsem takovou... celý příspěvek >
Plísen bramborová na rajčatech 2016, 2.7.2016
To jistě, pane Vladimíre, ale indikace plísně bramborové na bramborách je dobrou informací o výskytu této choroby a pokud Mokošín (Pce) ani Svobodné Dvory (HK) ještě nedosáhly hodnoty pro postřik a ani tady není po plísni bramborové ani "vidu ani... celý příspěvek >
Leskora, 1.7.2016
Málokteré meruňky po větších deštích nepraskají a nehnijí. A citlivost na moniliový úžeh? Bez chemického ošetření nelze v některých oblastech meruňky pěstovat. To platí i zde. Při dobrém ošetření jsou výsledky na všech odrůdách velmi... celý příspěvek >
Plísen bramborová na rajčatech 2016, 1.7.2016
Výborná pomůcka. Pokud jsem to dobře pochopil, tak kritické číslo k termínu nedosáhlo hodnoty 150 ani ve stanici Mokošín (Pardubice) ani ve stanici Hradec Králové Svobodné Dvory, takže není ještě třeba aplikovat postřik. Chtěl jsem se ještě Kukyho... celý příspěvek >
Spring Crest, 30.6.2016 Obsahuje fotku
Jeden z asi 6 plodů (mráz 29.4. 2016) byl napíchnutý hmyzem, tak jsem ochutnal, a i když byl ještě tvrdý, tak rozdíl oproti raným bělomasým odrůdám byl už teď patrný.
Broskvoň Earlycrest, 30.6.2016 Obsahuje fotku
Všechny ty kontejnerované stromky byly stejné, vždyť to, Jirko, znáš z té zásilky "Rubista". Tak asi takové tam měli Earlycresty.
Leskora, 30.6.2016 Obsahuje fotku
Já si nejvíce vychutnávám ty měkké-rozplývavé, říkám jim "marmeládové". Je to pro mě ta nejlepší meruňková chuť, přímo lahůdka. U takto rané meruňky je dosažení tohoto stádia raritní. Stejně tak u Radky. Určitě si, pane Jano, velmi ceníme ještě... celý příspěvek >
Leskora, 29.6.2016
Zvláštní. Tady se chová jinak. Začíná vybarvovat dříve.
Plísen bramborová na rajčatech 2016, 29.6.2016
Revus Acrobat nenahradí? Ortivu až později, nebo vůbec ne?
Úroda meruněk 2016, 29.6.2016
Tady je Velkopavlovická ještě zelená jak brčál. Těch pár plodů stejně nestojí za řeč. Kvetla méně, takže úroda mohla být tak akorát. Bohužel všechno zkazil mráz 29.4. 2016.
Další diskuze:  326327328329330>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika