Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Broskvoň O´Henry, 23.8.2016
Nevím, jaký zájem má hmyz na poškozování tvrdých a zelených plodů, pokud byly poškozeny, ale moniliová hniloba spolykala všechny plody na O´Henry a pozdní Elbertě. Zvláště na té pozdní Elbertě to letos mohl být takový malý "sásrak" a plody by dozrály... celý příspěvek >
Suncrest nebo Envoy, 22.8.2016 Obsahuje fotku
Ještě asi mnohokrát budu opakovat, že nepamatuji tak dobrý rok na broskve. Myslím hlavně na kvalitu plodů. Překvapily snad všechny odrůdy a velmi chutný je i Suncrest dozrávající ve vhodném období po "hlavním proudu" broskvoní, které dozrávají krátce... celý příspěvek >
Broskvoň Inka, 22.8.2016 Obsahuje fotku
Věřte nebo ne, ale některé plody této odrůdy dosahovaly v letošním roce hmotnosti až 300 g. To jsem ještě nezažil. Co je ale nejdůležitější, tak i takové "balóny" měly výbornou broskvovou chuť, což nemusí být vždycky pravidlem. Uzrály dosti brzo.... celý příspěvek >
Plísen bramborová na rajčatech 2016, 8.8.2016
Já jsem poprvé stříkal 12.7. a to Acrobatem v koncentraci 10g na 3 litry vody, co zbylo jsem vylil. Jelikož se začala sem tam objevovat hnědá skvrnitost, použil jsem 4.8. Ortivu. Porost vypadá velice dobře. Zatím.
Plísen bramborová na rajčatech 2016, 7.8.2016
Podle mě je to jasná plíseň bramborová. Díky za Vaši námahu s focením.
Flamingo, 6.8.2016 Obsahuje fotku
Kdyby bylo Flamingo jablko, řekl bych, že je to dobrý "plnič sklepa", respektive, že svou plodností uspokojí více konzumentů, než jen jednoho. Prostě pořádná úroda.
Falešný Dapple Dandy, 6.8.2016 Obsahuje fotku
Vypadá to, že se bude opylovat dobře. Ta ananasová příchuť je docela výrazná, plody mi chutnají více, než první zralé plody Althanovy. Kdyby byla dužnina tak hutná, jako třeba u Tipaly, nemělo by to chybu.
Plísen bramborová na rajčatech 2016, 6.8.2016
Ne, to není moc. Rozpětí je 10g na 1,5 - 3 litry vody.
Suncrest nebo Envoy, 6.8.2016 Obsahuje fotku
Mně se ta pecka zdá normální, ale s jinými odrůdami jsem to neporovnával. V dubnových mrazech nejlépe obstálo Flamingo, Harbrite a Jayhaven. Na Vaše chutě bych se rád podíval, Produktu chválíte, ale Denár Vám nejede, a teď ještě Berlepš.... celý příspěvek >
Falešný Dapple Dandy, 6.8.2016 Obsahuje fotku
Nedáte si falešný Dapple Dandy s ananasovou příchutí?
Topstar plus, 6.8.2016
Mně nejvíc hnije Haganta a to od špičky plodu, kde je prasklina. Uvnitř obaleč není.
Plísen bramborová na rajčatech 2016, 6.8.2016
Mohl by jste sem pro kontrolu umístit nějaké fotky napadených rajčat? Díky.
Tipala, 6.8.2016 Obsahuje fotku
Chutnější žlutou švestku než Tipalu jsem zatím nejedl.
Topstar plus, 6.8.2016 Obsahuje fotku
S napětím očekávám, jak to dopadne s tím Topstarem. Budu jen krčit rameny a říkat něco o šedivém průměru, nebo to bude pecka?
Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 6.8.2016 Obsahuje fotku
Dozrály už i první Hanity. Když necháte plody řádně vyzrát a mají žlutohnědou dužninu, tak neznám chutnější pološvestky.
Další diskuze:  321322323324325>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika