Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jofela, 23.8.2016
Klivia Ba, St.Julien. Ale byla pěkně "mastná", Martine. Zrovna tento stromek nebyl nic moc. Doslova mrzáček.
Halehaven a Fairhaven, 23.8.2016 Obsahuje fotku
To jistě áno, pán Jano. V konkurenci odrůd dozrávajících v tomto období pro mě ale nějak zvlášť nevyčnívá.
Cresthaven dozrává, 23.8.2016 Obsahuje fotku
Dneska jsem jedl první. Ušel.
Jayhaven, 23.8.2016 Obsahuje fotku
Pochlubte se s Jayhavenem.
Broskvoň Inka, 23.8.2016 Obsahuje fotku
Našel jsem pro Vás, pane Jano, ještě jednu zapomenutou Inku. O Halehavenu se napsalo už dosti, co zkusit pro změnu INKU?  
Jofela, 23.8.2016 Obsahuje fotku
Jofela začala vybarvovat poměrně brzo. Nyní je stále ještě tvrdá.
Hanita, Gabrovská nebo Wangenheimova?, 23.8.2016 Obsahuje fotku
Vyvrcholením pološvestkové sezóny je dozrávání Hanity a Gabrovské, těchto dvou chuťově skvostných pološvestek. Pro mě osobně vítězí Hanita, má více kyselin, tím pádem je říznější a má hodně dokonalou "domácošvestkovou" příchuť. Gabrovská je také... celý příspěvek >
Topfive, 23.8.2016 Obsahuje fotku
Porovnání plodů TOPSTAR (vlevo), TOPGIGANT a TOPFIVE (vpravo). Topgigant má běžně kolem 90g. Zatímco Topstar se může v plodnosti přetrhnout už od druhého roku po výsadbě, tak Topfive na St.Julien nikoliv ani v roce třetím, což je zvláštní. Jeho plody... celý příspěvek >
Topstar plus, 23.8.2016 Obsahuje fotku
Přezrálé Topstary.
Čačanská lepotica, 23.8.2016 Obsahuje fotku
Mezi nejkrásnější švestky patří plody Čačanské lepotice.
Telura, 23.8.2016 Obsahuje fotku
Těchobuzická TELURA předvedla plody navinule broskvově jadrné chuti. Pokud se stromek na myrobalánu příští rok z předčasné plodnosti "zmátoří", byla by s kvalitou spokojenost. Odrůda bude pravděpodobně více trpět moniliovým úžehem.
Suncrest nebo Envoy, 23.8.2016 Obsahuje fotku
Název vlákna zní: Suncrest nebo Envoy. Záleží, co komu více chutná. Suncrest je sladký, mírně aromatický, Envoy byl letos ostře navinule broskvový, jadrný, velmi výrazný. Pro mě asi jedna z nejlepších letošních chutí. Takový ho ani neznám.
Benedicte, 23.8.2016 Obsahuje fotku
Benedicte má dobře našlápnuto. Pevná dužnina, náznaky výborné chuti. Neznámá, pozdnější bělomasá odrůda zakoupená jako raný žlutomasý Candor také není špatná.
Elegant Lady, 23.8.2016 Obsahuje fotku
Broskvoň zakoupená jako Elegant Lady, ať už falešná nebo pravá, se prezentuje prvními, malými, ale překvapivě kvalitními plody. Až bych řekl, že se nejedná o tento typ chuti odrůd jako jsou Spring Lady, Royal Glory atd., to znamená spíše sladké a... celý příspěvek >
Broskvoň Symphonie, 23.8.2016 Obsahuje fotku
Po několika neúspěšných pokusech o pořízení odrůdy Symphonie se první malé plody na stromku prezentují velmi slušnou kvalitou a plně souhlasím s porovnávacím příspěvkem předřečníka.
Další diskuze:  321322323324325>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika