Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ananaska Courtrayská, 25.8.2016
Lidé bohužel preferují při koupi ovoce jeho velikost a vzhled, to už nepředěláme. Jak tedy zachránit Bláhovu oranžovou renetu, aby ji Vysloužilovi (starší a mladší) "neprohnali komínem"? Jedině odkoupit každoročně úrodu ze stromu, která je... celý příspěvek >
Ohenry, Guglielmina, Fairtime - velmi pozdni broskvone, 25.8.2016
Už se moc těším na Vaše poznatky, Tomáši. V letošním roce budou tyto pozdní odrůdy jistě kvalitní. Počasí tomu přeje.
Broskvoň Symphonie, 25.8.2016
Překvapení je slabé slovo. Jsem opravdu nadšený. Velmi pevná dužnina a famózní chuťový koncentrát. Ta nejsilnější "káva" v podobě "napumpovaně" plné chuti. Přitom by se řeklo, že tak malý stromek takové věci u tak malých plodů nedokáže, a přece... celý příspěvek >
Odruda Wangenheimova, 25.8.2016
Ne nadarmo jim paní v Železných horách říkala "blumky". Wangenheimova má taky poněkud rozložitější korunu, oproti vzpřímenému růstu například u Domácí švestky.
Plísen bramborová na rajčatech 2016, 25.8.2016
Jen takovou drobnou poznámku. Před časem upozornil Kuky na možnost případných karcinogenních účinků u MANCOZEBU obsaženého např. v Acrobatu, Ridomilu atd., přesto Acrobat používáme všichni vesele dál. Pravděpodobně asi proto, že je to všechno stejné... celý příspěvek >
Půdní sucho, 25.8.2016
V minulých dnech jsem zaregistroval opět výstrahu před půdním suchem a to velmi silnou právě pro zdejší oblast. Moc jsem tomu nevěřil, protože v neděli převážnou část dne drobně pršelo, ale pravda je jiná. Signalizují to prožloutlé listy a například... celý příspěvek >
Elegant Lady, 25.8.2016 Obsahuje fotku
Kopačáky to určitě nejsou, Jirko. Třistagramové předvedla jiná borkyně a to z Polska s názvem Inka. Chuťově ty malé plody ale překvapují. Teda zatím jich je většina ještě tvrdých.
Pozdní odrůdy slivoní v roce 2010, 24.8.2016
Vybarvují už všechny pozdní odrůdy slivoní včetně Topendu na který jsem velice zvědavý.
Topfive, 24.8.2016
Topfive bych věřil více než Topstaru, Topgigantu nebo Topkingu. Právě z Milanovy minuloroční koštovky. Byly velice dobré. Z dozráváním to vypadá podobně jako u Těchobuzické, ta ale většinou vůbec neuzrála, zůstala nakyslá.
Ananaska Courtrayská, 24.8.2016
Chtěl jsem napsat, že pana Vysloužila s takovými malými hruštičkami asi nezaujmete, ale přece jen zareagoval, ovšem s odkazem na zcela jinou odrůdu. Stejně si myslím, že by si takové mrňouse nenarouboval, ať by chutnaly jak chtěly. Jeho Bláhová... celý příspěvek >
Althanova renklóda - problém s plody, 24.8.2016 Obsahuje fotku
Procházkova (Althanova) ringlota v letošním roce problém s plody (hnědnutí dužniny) nepředstavila. V chuti je příjemná, stejně jako mirabelka Miragrande, ale velký rozdíl mezi nimi není. Osobně si dám raději švestku.
Broskvoň Symphonie, 24.8.2016 Obsahuje fotku
Už jsem si říkal, že jsem letos broskví přejedený a to jich je ještě spousta v lednici schlazených na 0°C, ovšem dnes v podvečer jsem dostal lekci od odrůdy broskvoně s názvem SYMPHONIE. Prvních pár malých plodů a hned taková "šlehačka na dortu"?... celý příspěvek >
Rajčata 2016, 24.8.2016
Budu vyřazovat ze "sortimentu" cherry Strillo... Vyřadit se sortimentu Strillo, které doporučoval všeznalý Standa von Königgrätz? To snad nie? Ale opravdu, u mě je Strillo s velikostí ještě v normě, Bibi už nikoliv. Obě jsou ovšem chutná, Strillo... celý příspěvek >
Broskvoň Harrow Beauty, 24.8.2016 Obsahuje fotku
Nevím, co řekne na tuto odrůdu frýdeckomístecký Jirka a také doufám, že se do budoucna s broskvemi pořádně rozjede pan Jano, ale konečně také zabodovala broskvoň HARROW BEAUTY a ukázala, co v ní je. Plodů je sice málo, ale už to není žádná jalovina,... celý příspěvek >
Viktoria, 23.8.2016
To je neuvěřitelný prevít, ta monilie, ale chtělo by se Vám na ovoce "cákat" chemikálie?
Další diskuze:  321322323324325>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika