|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Halehaven, 24.10.2016 J.H. Hale, jak píšete, stála u zrodu mnoha odrůd a to i u populární řady "haven". Dříve se pěstovala na Slovensku. Uvádělo se, že díky pozdnímu dozrávání je společně s Elbertou méně chutná, než odrůdy dozrávající dříve. Dnes v honbě za... celý příspěvek > | | Špačci - skorce, 23.10.2016 Myslím, pane košice, že i když jich pár sestřelíte, tak za chvíli přiletí další a Vás to bude jen zbytečně dál stresovat. U Mělníka je na vinicích plaší nějakými petardami vystřelovanými v pravidelných časových intervalech, ale ve městě by tohle... celý příspěvek > | |
| | Spencer, 23.10.2016 My, kteří jsme viděli Spencera jen "z vlaku", respektive tady na fotkách, můžeme jen tiše "závidět". Mimo pana Vysloužila, který Spencera dávno zrušil. | | Auralia, 23.10.2016 I kdyby mě pan Vejvančincký s panem Klejmou rozkrájeli na tenké nudličky, tak nebudu souhlasit s tvrzením, že Auralia má silně kořenitou chuť. Nemá, nemá a nemá. A že bych tady neměl Auralii ani já ani pan Vysloužil, to se mi nezdá. Zploštělé... celý příspěvek > | | Kde sehnat Admirál na silnější podnoži, 22.10.2016 Delikátního angreštu se dočkáte v době zrání angrštu, tzn. přibližně od začátku do konce července
| | Kde sehnat Admirál na silnější podnoži, 22.10.2016 Mně tuhle kouzelnou větičku napsal pan Kaněra, tak jsem ji opět použil. A v kterém období zralosti bychom se měli toho delikátního angreštu dočkati? | | Kde sehnat Admirál na silnější podnoži, 22.10.2016 Na ty Vaše chutě, pane inženýre Fidlo, bych se velice rád podíval. Tvrdit, že Strýmka je výtečné jablko je totiž přinejmenším podivné. Když mně ale takovou výtečnou Strýmku předložíte, tak se Vám rád omluvím. | | Clingy, 22.10.2016 Moje dosavadní zkušenost je taková, že clingy musí dostatečně vyrůst a mít doslova jen "pár" plodů, aby se projevila jejich pravá kvalita. Protože, co jiného si mám myslet, když broskvoně Symphonie a Elegant Lady (pravost odrůdy... celý příspěvek > | | Kam se poděl Šampion?, 17.10.2016 Jaképak kam se poděl? Vždyť ho jsou plné krámy. Chuť je vyloženě líbivá pro široké masy obyvatelstva. | | Auralia, 17.10.2016 Možná, že bezpředmětné, přesto se rád ozvu, když dovolíte. Kořenitá fakt není. Je příjemná, ale ne tuctová, jako mnoho všelijakých rezistentů. Tak nějak osobitě příjemně harmonická, staromilská. | |
| | Rajčata 2016, 17.10.2016 Koupil jsem si nějaká rajčata v obchodě, ale je to hrůza. Venku sice v téhle tmě (stále zataženo) toho už moc nezraje, ale třeba Goldkrone dnes natrhaná byla stále skvělá. Je to obrovský rozdíl. | | Co vykusuje jablka na stromech?, 17.10.2016 Díky za názor. Pochopí ho jen ti, kterým zvěř způsobuje nějaké škody. Na vysočině jsou srnky tak drzé, že ožraly na jaře zasazené stromky u domu už v průběhu léta. Tady si zase špačci myslí, že pěstuju ovoce jen pro jejich... celý příspěvek > | | Fellenberger, 17.10.2016 Jenom jestli nejsou díky takovému hodnocení příliš velká očekávání, které se nesplní. To je jako s tou Ruclou. Někdo si něco vymyslí, napíše to do popisu odrůdy a pořád se jen čeká. Kdyby si to nevymyslel, tak po žádné Rucle neštěkne ani pes. | | Jabloň Jonathan, 17.10.2016 Melodie má něco do sebe. Docela škoda výletu komínem. Pro mě lepší než nějaké "nemastné neslané" slaďáky. Leckdy by se dalo říct, že místo výrazné příchuti má ten kyselý pikantní ocas. Občas tu hubu ale skřiví. | | Paula Red, 16.10.2016 Po Paule Red není v Albertu ani památky, místo ní jsou pulty zaplaveny odrůdou s názvem Šampion. Ten se ve větším množství objevuje v obchodech už pár let. Ta Paula Red mě mrzí. | |
|
|
|
|