Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nová databáze ovocných dřevin, 2.11.2016
A jak se dostanu ke všem odrůdám v databázi? Jabloní je kupříkladu 249, ale dostanu se asi jen k deseti. Musím se nějak přihlásit?
Určení jablka dle fota, 2.11.2016
Tak co, Honzo u Třince? Dá se to Croncelské sníst nebo ne? Já myslím, že dá. Podobně jako se dá sníst třeba James Grieve.
Dušičková - legenda nebo skutečnost, 2.11.2016
A jak, Stando, vypadá letos ta dušičková z "tajemného hradu v Karpatech"?
Broskvová sezóna 2011, 2.11.2016
Dixired je sice semenáč Halehavenu, ale aby místo Dixired prodávali pouze Halehaven z jinou visačkou, to by teda nemuseli.
Veteran, 2.11.2016 Obsahuje fotku
Tady v tom vlákně jsem si to hezky maloval, že?  Hlavní problém spočívá v rozdílném typu květů. Zatímco Kutina ve svém pomologickém atlase uvádí růžovitý (miskovitý) typ květů, tato broskvoň od pana Topinky ukázala nekompromisně květy... celý příspěvek >
Broskvová sezóna 2011, 1.11.2016
V hodnocení Harka s Vámi souhlasím, pane wtome z Frýdku Místku. Co se týče Harnasu, tak nedá broskve uspokojivé chuti ani když jich je "pět a půl" a jsou velké jak balóny. U Dixired jsem se právé stále nedopátral. Už mám asi pátou. Jirka (FM) psal,... celý příspěvek >
Jakou podnož pro meruňku, 1.11.2016
Vypadá to, že vhodná podnož pro meruňku nebude broskvomandloň GF-677. Naštěpovaná odrůda prakticky neroste. Ale možná, že má někdo opačnou zkušenost.
Odolná pološvestka Tophit, 1.11.2016
Milý hoste 194.230, nevíme odkud jste. Některé pozdní odrůdy Vám nemusí dozrát, i kdyby na stromě visely plody do Vánoc. Kupříkladu ani Vlaška v 600 metrech ani v současné době nemá ponechané plody všechny zralé. Některé zůstaly jalové. Třeba v... celý příspěvek >
Broskvová sezóna 2011, 1.11.2016
A jak jste, milý pane wtome, spokojený s Harnasem, případně i s tím Harkem? Harnas nezrušíte?
Braeburn, 1.11.2016
Tak to vidíte, milý Ivane, čemu všemu se tady ještě přiučíte. Třeba tomu, že se obírají na podzim listy ze stromů, dříve než spadnou.
Majorita, 1.11.2016
Tak hlavně, aby nebyl jako ten můj, co zraje v červenci. Typnul bych si, že na Symphony a E.Lady mít nebude. Je to přece jen stará sorta.
Majorita, 31.10.2016
Pan PP se nehlásí, Miloš dává přednost Springtime, Jirka (FM) pro Majoritu nepojede, Kuky a Lída zřejmě taky ne, tak Vám teda řeknu, že po reklamě rostislava a osobní zkušenosti Standy Kéniga (von Königgrätz), jsem takový nezájem nečekal.... celý příspěvek >
Broskvová sezóna 2011, 31.10.2016
Pane 40.230 wtom (FM), jaké pěstujete odrůdy broskvoní a nektarinek? Jirko, jak velké měl Jayhaven plody? Bylo jich na stromku mnoho? Pane Jano, vidíte, že ten Halehaven nemá stabilní chuť každý rok. Jirko, Krasava nebyla letos zase tak nejhorší,... celý příspěvek >
Braeburn, 31.10.2016
Škoda, Miloši, že jsi na ten Braeburn rezignoval. Mohl jsi mít stejně vzhledné plody jako pan Polehla. Další roub už nemám a stromek je fuč. Byla by to výzva.
Odolná pološvestka Tophit, 31.10.2016
Tophit si jistě koupit můžete, jak vidíte třeba v úvodním příspěvku vlákna, tak všichni jej nehaní. Pravděpodobně lepší volbou je Haganta, která zraje ve stejném období a je mnohem méně náročná. Chuťově vypadá stabilní, výrazně až ostře navinule... celý příspěvek >
Další diskuze:  306307308309310>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika