|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Nová databáze ovocných dřevin, 2.11.2016 A jak se dostanu ke všem odrůdám v databázi? Jabloní je kupříkladu 249, ale dostanu se asi jen k deseti. Musím se nějak přihlásit? | | Určení jablka dle fota, 2.11.2016 Tak co, Honzo u Třince? Dá se to Croncelské sníst nebo ne? Já myslím, že dá. Podobně jako se dá sníst třeba James Grieve. | |
| | Dušičková - legenda nebo skutečnost, 2.11.2016 A jak, Stando, vypadá letos ta dušičková z "tajemného hradu v Karpatech"? | | Broskvová sezóna 2011, 2.11.2016 Dixired je sice semenáč Halehavenu, ale aby místo Dixired prodávali pouze Halehaven z jinou visačkou, to by teda nemuseli. | | Veteran, 2.11.2016 Tady v tom vlákně jsem si to hezky maloval, že? Hlavní problém spočívá v rozdílném typu květů. Zatímco Kutina ve svém pomologickém atlase uvádí růžovitý (miskovitý) typ květů, tato broskvoň od pana Topinky ukázala nekompromisně květy... celý příspěvek > | | Broskvová sezóna 2011, 1.11.2016 V hodnocení Harka s Vámi souhlasím, pane wtome z Frýdku Místku. Co se týče Harnasu, tak nedá broskve uspokojivé chuti ani když jich je "pět a půl" a jsou velké jak balóny. U Dixired jsem se právé stále nedopátral. Už mám asi pátou. Jirka (FM) psal,... celý příspěvek > | | Jakou podnož pro meruňku, 1.11.2016 Vypadá to, že vhodná podnož pro meruňku nebude broskvomandloň GF-677. Naštěpovaná odrůda prakticky neroste. Ale možná, že má někdo opačnou zkušenost. | | Odolná pološvestka Tophit, 1.11.2016 Milý hoste 194.230, nevíme odkud jste. Některé pozdní odrůdy Vám nemusí dozrát, i kdyby na stromě visely plody do Vánoc. Kupříkladu ani Vlaška v 600 metrech ani v současné době nemá ponechané plody všechny zralé. Některé zůstaly jalové. Třeba v... celý příspěvek > | | Broskvová sezóna 2011, 1.11.2016 A jak jste, milý pane wtome, spokojený s Harnasem, případně i s tím Harkem? Harnas nezrušíte? | | Braeburn, 1.11.2016 Tak to vidíte, milý Ivane, čemu všemu se tady ještě přiučíte. Třeba tomu, že se obírají na podzim listy ze stromů, dříve než spadnou. | |
| | Majorita, 1.11.2016 Tak hlavně, aby nebyl jako ten můj, co zraje v červenci. Typnul bych si, že na Symphony a E.Lady mít nebude. Je to přece jen stará sorta. | | Majorita, 31.10.2016 Pan PP se nehlásí, Miloš dává přednost Springtime, Jirka (FM) pro Majoritu nepojede, Kuky a Lída zřejmě taky ne, tak Vám teda řeknu, že po reklamě rostislava a osobní zkušenosti Standy Kéniga (von Königgrätz), jsem takový nezájem nečekal.... celý příspěvek > | | Broskvová sezóna 2011, 31.10.2016 Pane 40.230 wtom (FM), jaké pěstujete odrůdy broskvoní a nektarinek? Jirko, jak velké měl Jayhaven plody? Bylo jich na stromku mnoho? Pane Jano, vidíte, že ten Halehaven nemá stabilní chuť každý rok. Jirko, Krasava nebyla letos zase tak nejhorší,... celý příspěvek > | | Braeburn, 31.10.2016 Škoda, Miloši, že jsi na ten Braeburn rezignoval. Mohl jsi mít stejně vzhledné plody jako pan Polehla. Další roub už nemám a stromek je fuč. Byla by to výzva. | | Odolná pološvestka Tophit, 31.10.2016 Tophit si jistě koupit můžete, jak vidíte třeba v úvodním příspěvku vlákna, tak všichni jej nehaní. Pravděpodobně lepší volbou je Haganta, která zraje ve stejném období a je mnohem méně náročná. Chuťově vypadá stabilní, výrazně až ostře navinule... celý příspěvek > | |
|
|
|
|