|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Teska, Fenix, Harbinger, Dixired, Favorita Morettini 3, 15.12.2016 Co se pamatuji, tak mně většina odrůd také nikdy nevymrzla, jelikož mrazy zastihly většinou vždy jen meruňky a broskvoně byly přeci jen odolnější. Proto mě v letošním roce rozčílila slabá odolnost odrůd Royal Glory, Royal Gem, Springbelle, Spring... celý příspěvek > | | Červené marhulky, 15.12.2016 Ano, pán Jano, a ta chuť je právě jen slabě meruňková. Mám druhý stromek a i ten je stále jen přízemní, slabě rostoucí. Právě pro tu přízemnost překvapila ta odolnost květů nebo plůdků proti "přízemním" mrazíkům. Je to celkem obdivuhodné, i když... celý příspěvek > | |
| | Teska, Fenix, Harbinger, Dixired, Favorita Morettini 3, 15.12.2016 Těžko si ověříme, že se skutečně jedná o B.J.Elbertu. | | Gala Mitchgla, 15.12.2016 Můj názor na krásně červeně žíhané Galy, kterých jsou plné obchody je ten, že v současné době a to právě teď, je jejich chuť jen a pouze nasládlá, komerční, "nemastná neslaná", málo výrazná, bez příchuti. Prostě taková líbivá pro všechny,... celý příspěvek > | | Červené marhulky, 12.12.2016 Velký milovník Escandeho meruněk je Milan. Jasně, že je Kioto uvnitř oranžové, co jste si mysleli? Kioto má vysokou mrazuodolnost, malou pecku, rovnoměrně vyzrávající poloviny plodu, ale ta chuť je jen slabě meruňková. Orangered mám, pane Jano, jen... celý příspěvek > | | Gala Mitchgla, 12.12.2016 Gala jako Gala, žádná Gala Schnitzer Sniga nebo Gala Mitchgla. Překvapila mě prodávaná Gala v květnu minulého roku, vytažená s chladírny. Po určitou dobu opravdu výborná. | | Červené marhulky, 12.12.2016 I Takový Orangered (viz.vlákno Orangered) vypadá famózně. Asi se ho jen tak zbavovat nebudu, i když není mrazuodolný. A "slintavku" vzbuzuje taky. | | Jonagold Marnika, 12.12.2016 Jen to porovnejte a udělejte fotodokumentaci koupených a Vašich plodů a poctivě přiznejte, které jsou lepší. Já na zahradě všechno mít nemůžu. | | Jonagold Marnika, 12.12.2016 Marniky jsem sehnal v Albertu. Jsou kvalitní, možná, že nejsladší Jonagoldová mutace? Ovšem Jonaprince, který zaplavil obchody i trhy není taky vůbec, ale vůbec "marný". | | Orion, 12.12.2016 Když porovnám svoje Oriony a Otavy, tak chuťově stále vychází lépe "původní" Otava. Orion (Golden Delicious x Otava) jsem ale musel sklízet dost brzo, než je všechny rozklobou špačci. Přesně takhle nakyslý odvar jsem tenkrát koupil v těch... celý příspěvek > | |
| | Gala Mitchgla, 12.12.2016 I ty obyčejné Galy jsou letos částečně prouhaté a jsou všude k mání. | | Podzimní termín výsadby broskvoní, 12.12.2016 Já bych se toho vůbec nebál. Například teď by se sázelo jedna báseň, až mě svrbí ruce. V nedaleké prodejně stromky stále mají i broskvoně, takže kdybych nějakou potřeboval, už by tam byla. Stromky s ponechanou korunkou se na jaře ujmout mohou, ale já... celý příspěvek > | | Kvíz pro Petra von Pardubitz (i pro ostatní), 11.12.2016 Co se týče odrůdy Sirius, tak se zdá, že se již začne objevovat na trhu ve stejné míře jako třeba odrůda Topaz. Na Sirius mám políčeno ze dvou zdrojů, tak doufám, že to nakonec vyjde. U jednoho z těchto dvou zdrojů jsem zakoupil plody... celý příspěvek > | | Podzimní termín výsadby broskvoní, 11.12.2016 Jelikož se v jiném vlákně znovu píše o jarním termínu výsadby broskvoní jako o tom nejlepším, tak jsem vybral z emailu pana Wimpiho pár řádků o podzimná výsadbě. Wimpi píše:
Nejvíc mě štvou dogmatici, kteří dokola tvrdohlavě omílají traktáty ze... celý příspěvek > | | Jesenno - zimné práce, 7.12.2016 Na vyluxovanou zahradu bez listí je sice hezký pohled, ale zetlelé listí tvoří v přírodě zdroj živin pro další vegetační období stromů, to už tady bylo ale napsáno. Proto je nelikviduji. O zmiňovaném termínu podzimní výsadby broskvoní je... celý příspěvek > | |
|
|
|
|