|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Poškození broskvoní mrazem, 13.1.2017 Kdepak, to je ten Jirkův optimismus, co musí být po zásluze potrestán. | | Výsledky organoleptického hodnocení jablek Lysice 2016, 13.1.2017 Já proti téhle reklamě nic nemám, zvlášť, když se opravdu jedná o kvalitní odrůdu. A vypadá to, že ano. Heliodor taky nebude špatný. | |
| | Poškození broskvoní mrazem, 13.1.2017 A máš to, Milane. | | Zakoupené hrušky, 13.1.2017 Janko, záleží na tom, jaké Dicolorky jsi konzumoval. Možná, že je u této odrůdy problém s kvalitativní nevyrovnaností plodů. Škoda, že už žádný nemám, hned bych si ho dal. Co se týče Miloše, tak je velká škoda, že nás neinformuje, v jaké... celý příspěvek > | | Výsledky organoleptického hodnocení jablek Lysice 2016, 13.1.2017 Camspur, Lilla Seemik, Baya Marisa, Piros. Mohl by jste nám o nich něco napsat? | | Natírání kmenu vápnem, 13.1.2017 Ochrana květů proti mrazu. | | Opál, 12.1.2017 Současný Opál je pro mě mnohem větším požitkem než Rozela. Má samozřejmě pevnější a šťavnatější dužninu, více svěžích kyselin a jemnou kořenitost. Je i dostatečně sladký. | | Rozela, 12.1.2017 Rozela rozhodně není žádná pozdně zimní odrůda, jako třeba "šalimárek", takže nyní je dužnina sušší a mírně moučnatá. Chuť byla ale standartní u všech plodů, sladce rubínová s jasně patrnou příchutí Bohemie. Včasná podzimní konzumace zaručuje jistě... celý příspěvek > | | Poškození broskvoní mrazem, 12.1.2017 Tak teď se ještě budeme dohadovat o tom, kde se dá běžkovat a kde néééé. Při troše optimismu by se dalo i tady. Mě by ale zajímalo něco úplně jiného. Třeba ty povadlé výhony 29.4. 2016. Jaká přesně teplota stačí k tomuto dočasnému zvadnutí? Musí to... celý příspěvek > | | Natírání kmenu vápnem, 12.1.2017 Tak to já jsem si počínal značně neekonomicky, protože jsem párkrát zelenou skalici na podzim rozhazoval kolem ořešáku, jelikož bylo na tom místě zaryté staré nehašené vápno a ořešák měl už v červenci světle zelené, chlorotické listy. Počítal... celý příspěvek > | |
| | Shalimar, 12.1.2017 Díky za příspěvek. Nemáte taky Goldstar, že by jste porovnal se Shalimarem? Goldstar má také tu hezky pevnou dužninu, jak píšete. Pevná dužnina je to, co se počítá nejvíce, jen na ten Goldstar nemusíte mít vždycky chuť. Ovšem pan Vinšálek by napsal,... celý příspěvek > | | Poškození broskvoní mrazem, 12.1.2017 Mrazy jsou opět za "humny", ale nemuselo by to být nic hrozného. Určite pozitivní je ta vrstva sněhu, po které toužili všichni z důvodu doplnění zásob vody. Nakonec já taky. Půda byla na podzim hodně proschlá. A pan Josef si může pěkně... celý příspěvek > | | Zakoupené hrušky, 12.1.2017 Tak hlavně, Miloši, že ses nechal asi před dvěma lety vyfotit v Zahrádkáři v seriálu s názvem "Chuť ovoce na prvním místě". Už si nevzpomínám přesně, jestli se to týkalo jen jablek, nebo i jiného ovoce. Pro mě je chuť a kvalita... celý příspěvek > | | Zakoupené hrušky, 12.1.2017 Já jsem nějaká hodnocení švestek, broskví a meruněk dělal, přidal se pouze pan Vysloužil, ostatní se na nějaké hodnocení z vysoka "vykvajzli" a nakonec rezignoval i Miloš Vysloužil. Subjektivita mně nevadí, spíš jde o různou kvalitu plodů při různé... celý příspěvek > | | Zakoupené hrušky, 11.1.2017 Ivane, udělejte svůj žebříček jako ve vlákně "Die Ergebnisse der organoleptischen Bewertung von Äpfeln in Lysics 2016". A stejně tak by mohl udělat hodnocení letních, podzimních a zimních hrušek i Milan, Jano, Radovan a jiní. Pan Fidla se o to snaží... celý příspěvek > | |
|
|
|
|