Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lucasova, 22.1.2017 Obsahuje fotku
Pane Jano, na Lucasovu mám štěstí, jelikož jí místní zelinář prodává každým rokem. Docela jsem zvědavý, jestli bude mít tu svoji standartní kvalitu. Jednu jsem zbaštil, ale stále nemají máslovitou konzistenci. Ve sklepě je oproti minulým rokům... celý příspěvek >
Opál, 22.1.2017 Obsahuje fotku
Nemůžu si pomoct, ale preferuji menší plody. Na "koštovku" jsou ideální. Proto, když jsem viděl menší žluté Goldeny, hned jsem si nějaké koupil. Velikostně vše kolem 150g. Chuť Goldenu není nahraditelná. I tyto menší jsou skvělé, sladce navinulé s... celý příspěvek >
Mráz - hodina pravdy, 22.1.2017
Začínám mít i obavy o broskvoně, které zvládají mráz do - 17"C. Co si myslíte, pane inženýre, o této větě pana Kaněry? Souhlasíte s touto hodnotou?
Mýtus Strýmka, 22.1.2017
Zimní odrůdy tím byly ovlivněné, třeba Strýmka letos vůbec nemá aroma dobře vyzrálého angreštu, jak to kdysi někdo trefně napsal. Přes tento nedosattek si na jejich kvalitu ani letos nestěžuju. Pokud jsou uzrálé na slunci jsou i letos velice chutné..... celý příspěvek >
Dicolor, 22.1.2017
Docela nechápu, proč stále porovnáváte Dicolor s nějakými starými odrůdami, dokonce s Boscovou lahvicí. Když už, tak s něčím novějším. Že Dicolor má svoji osobitě lahodnou chuť jsem si připomněl právě v tomto roce, kdy se plody kvalitativně opravdu... celý příspěvek >
Dicolor, 21.1.2017
"No jistě", jak říkal Miroslav Donutil v Černých baronech, nebo Tankovém praporu. Pánové Vysloužil, Hlavatý, Palo, MvA, Jano, zřejmě nikdy nepoznali pravou kvalitu plodů Dicoloru. Škoda, že se navzdory všem nevyjádří i pan inženýr Fidla. Nebojte se,... celý příspěvek >
Boscova lahvice a Salisbury, 21.1.2017
Výborná i v letošním roce, kdy se jistě chladný a zamračený říjen na kvalitě podepsal. S tím řijnem si to taky myslím, ale údajně byl teplý, takže jsme byli v řijnu asi v jiné části Evropy, pane inženýre Fidlo. Jinak, pane inženýre, zastával jste... celý příspěvek >
Boscova lahvice a Salisbury, 20.1.2017
Na podobná hodnocení čekám jako na "smilování", takže díky Míťo. Budu asi mluvit i nadále "do stěny", když opět připomenu, že příjemné aroma má i ten Dicolor. Kdo nemá svoje zimní hrušky, tak v obchodech je po celou zimu i na jaře k mání schlazená... celý příspěvek >
Mráz - hodina pravdy, 18.1.2017
Začínám mít i obavy o broskvoně, které zvládají mráz do - 17"C. Co si myslíte o téhle větě sadaře Vládi, pane inženýre?
Rajčata 2017, 16.1.2017
Já jsem takhle s venkovní dubnovou výsadbou "frajeřil" několikrát, ale rajčata započala znatelně růst až zhruba od poloviny května a přičítám to teplejším nocem. Dřívějšího zrání jsem se nedočkal, ale postupoval jsem s vysetím semen dle návodu na... celý příspěvek >
Dicolor, 13.1.2017
Já fakt nevím, co by jste chtěli, drazí. Kupované větší, dobře vybarvené plody už nemám, ale i těch pár "mrzáků", stejných jako na fotce v tomto vlákně, jsou podle mě chutné. Řekl bych dokonce, že velmi a stále drží. Žádnou hrušku nelze srovnávat s... celý příspěvek >
Jonagold Marnika, 13.1.2017
Plody Jonagoldu Marnica už začínají moučnatět. Pravděpodobně to bude spíše podzimní až raně zimní odrůda. V tomtom ohledu není nad Melrose.
Shalimar, 13.1.2017
Mně úplně stačí Ivanův příměr, že Shalimar je jen slabý odvar Topazu. Jen se nebát, to napsat. A představa o chuti je na světě.
Rajčata 2017, 13.1.2017
Přesazovat rajčata na venkovní stanoviště v dubnu už nebudu. I kdyby nezmzla, tak stejně díky chladným nocem rostou minimálně. Mnohem rychleji rostou, až když se tam dají v polovině května, kdy už bývá v noci tepleji.
Výsledky organoleptického hodnocení jablek Lysice 2016, 13.1.2017
Dal jsem si teď svůj jediný Melrose, který jsem zachránil před ptáky a i když jeho konzumní zralost teprve začíná, pochutnal jsem si velice. Sladkokyselá harmonie Jonathanu a Red Delicious. Výborné spojení. Pevná dužnina hraje hodně důležitou roli.... celý příspěvek >
Další diskuze:  296297298299300>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika