|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Postrek broskyne proti moniliovemu uzehu, 12.2.2017 Mně zatím stačí přidat Horizon do posledního postřiku proti kadeřavosti těsně před květem. | | Kadeřavost - postřik dnes?, 12.2.2017 Mapa se nám pěkně vybarvuje.
| |
| | Kanzi, 2.2.2017 Admirál je Milošova zamilovaná, to je vidět. A jaká odrůda má příchuť rebarbory? Pendrek mi taky není jasný. Banánové zimní bylo tentokrát jaké? Je v chuti stabilnější Breuhahnovo? A co srovnání Vysočina, Cortland, Redcroft? A Bláhovo oranžové už je... celý příspěvek > | | Hrušky z obchodu, 2.2.2017 Vypadá to jako Konference a přece to není Konference. | | Tango, 1.2.2017 A co takové TANGO, pane Přasličáku? Co na něj říkáte? | | Kanzi, 1.2.2017 To mně prozraďte, pane Přasličáku, jakou má vlastně ten Admirál chuť? Jedl jsem ho jednou v životě a to v lednu, vím, že mně chutnal, ale na tu chuť si nevzpomenu. A že si člověk pamatuje různé chutě. Třeba toho Lipna, jak psal pán ve vlákně Rozela.... celý příspěvek > | | Rozela, 1.2.2017 Já Lipno nemám, ale je dobře, že jste o něm takto napsal. Je to určitě chutná odrůda a přesně bych souhlasil s Vaším popisem chuti a konzistencí dužniny. Jedl jsem ho ale jen jednou. | | Kadeřavost - postřik dnes?, 1.2.2017 Mně kdysi neošetřené broskvoně shodily později plůdky, ale jak vidím, byla to výjimka, jelikož u souseda se to na neošetřovaných stromech ještě nestalo. | | Rozela, 1.2.2017 Napsal jste to výborně, pane R. Právě díky těmto hodnocením si člověk vytváří obraz o různých odrůdách. Je moc dobře, že jste zde připomenul LIPNO. Já bych se tak rád dozvěděl, jak dopadly některé odrůdy například u Miloše, ale asi mám... celý příspěvek > | | Kadeřavost - postřik dnes?, 1.2.2017 Já si sice každoročně "lámu hlavu" s ochranou proti kadeřavosti, ale soused v minulém roce nestříkal ani jednou, strom po rozkvětu vypadal zdevastovaně kadeřavostí a moniliovým úžehem, přesto se vzpamatoval a přinesl střední úrodu středně velkých a... celý příspěvek > | |
| | Rajčata 2016, 1.2.2017 Super srovnávací fotka plodů, Jirko. O něcovětší než Spencer je Bejbino. Příliš drobné plody taky nemusím. Třeba Bibi. | | Rajčata 2017, 31.1.2017 A jen tak pro zajímavost, mně rajčata otrhaná minulý rok v listopadu za oknem postupně dobarvila a vydržela až do teď. Proto začátkem září žádné květy nevyštipuju, protože dobarví později většina zelených rajčat. Samozřejmě, že jsem si i nějaká... celý příspěvek > | | Rozela, 31.1.2017 Jsem Vám fakt vděčný, že jste se rozhodl napsat svoje hodnocení, jako jeden z mála, ať se jedná o kteroukoliv odrůdu. Svoje Rozely jsem neměl, ale to, co uvádíte je celkem potěšující. Myslím to, že jsou Vaše Rozely ještě v tak dobré kondici. Ty moje... celý příspěvek > | | Kadeřavost - postřik dnes?, 31.1.2017 V minulém roce jsem to proložil ještě jedním samostatným postřikem Thiramem. Výsledek asi nejlepší za hodně let dozadu. Vlastně jsem ani nikdy tak čisté listy neměl. Co se týče Horizonu, tak si, Jirko, nebudeme nic nalhávat. Na suchou skvrnitost bude... celý příspěvek > | | Kadeřavost - postřik dnes?, 31.1.2017 V minulém roce jsem na tu mapu teplot koukal často. První postřik jsem provedl pouze jeden a to až tehdy, kdy se pohnuly pupeny i těch nejpozdnějších odrůd. Pan Vinšálek dělal prvních postřiků několik, podle pohybu pupenů té které odrůdy. Plánuju... celý příspěvek > | |
|
|
|
|