Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kadeřavost - postřik dnes?, 28.2.2017
Broskve byly vždycky, mimo těch kalifornských choulostivých. Horší to je s meruňkami, ty leckdy mrazům "neutečou". Když budete zvažovat druhý postřik, tak je otázka čím. Někdo volí znovu "měď" a pak už nic.
Hálčivec švestkový (Phytoptus similis), 27.2.2017
Koho trápí větší množství pupínků na listech a často i plodech, které způsobuje hálčivec švestkový, tak je dobré aplikovat "síru" (Sulka, Kumulus) poprvé už na začátku rašení slivoní. Používám Kumulus. V minulém roce nebylo po dvou postřicích po... celý příspěvek >
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 27.2.2017
Pro mě je výhodnější balení "moniliová spála", kde je Signum 2 x 7,5g, protože 7,5g je na deset litrů postřiku.
Kadeřavost - postřik dnes?, 27.2.2017
Dalej nebude nič. Buď se spokojíte pouze s tímto postřikem a až naskočí kadeřavost bude už pozdě, nebo se budete jistit postřikem dalším do začátku kvetení, kdy ale žádnou kadeřavost neuvidíte. Každopádně je třeba "omýt" letorosty ze všech stran. U... celý příspěvek >
Kadeřavost - postřik dnes?, 26.2.2017
Ano, kadeřavost postřik dnes. A to jak podle kritizovaného Ametu, tak podle pohybujících se pupenů. Použil jsem legendární Kuprikol napěněný Silwetem. Láká mě použít jen tento jeden postřik pro ověření účinku Kuprikolu. Drobná výhoda Kuprikolu... celý příspěvek >
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 22.2.2017
Otázka je, jestli Signum vyzkoušet dvakrát samostatně pro vyzkoušení účinku, nebo s něčím Signum kombinovat. Nemyslím míchat, ale jeden postřik Signum (na začátku kvetení) a druhý nějakou klasikou (při dokvétání).
Suchá skvrnitost listů peckovin, 22.2.2017
Pan Vinšálek se zřejmě odporoučel, takže mám tady otázku pro Kukyho nebo Standu Kéniga a sice tu, jak si letos vyšlápnout na suchou skvrnitost. Co takhle koktejl Antre (propineb), Dithane (mancozeb) a Talent (myklobutanil)? Ale asi bude zbytečné... celý příspěvek >
Nové odolné marhulky na PPV, 22.2.2017
Tak, co říkáte, Jirko, Pavle, Milane, davide, na ty ofocené stránky drahého pana Hlavatého? S pomocí lupy se to přelouskat dá. Já můžu posoudit tak leda Spring Blush a nesouhlasil bych s tvrzením, že je silně aromatická, ale můžete mít jinou... celý příspěvek >
Braeburn, 22.2.2017 Obsahuje fotku
Všichni, kdo máte slabost pro Braeburny, věřte, že se dají vypěstovat i u nás. Tedy alespoň podle vyfocené cedulky. Plody jsou jen střední, což mně naprosto vyhovuje. 
Gabrovská se Bulharům povedla, 22.2.2017
To mně je, paní, moc líto, ale já za to fakt nemůžu.  S žádnými problémy s plodností jsem se u Gabrovské nesetkal. Zkuste jako opylovače Stanley, ten se ke Gabrovské doporučuje nejvíce. Těmi postřiky myslíte proti pilatce, předpokládám.
Opál, 22.2.2017
Další plod Opálu se stále pevnou a přiměřeně šťavnatou dužninou. Otázka je, jestli se přiklonit k hodnocení chuti pana Miloše Vysloužila, nebo nikoliv. Řekl bych, že zpočátku je chuť velmi příjemně nasládlá s jemnou příchutí, na konci konzumace si... celý příspěvek >
Hrušeň Abate fetel, 22.2.2017
A čo si predstavujete pod takým slovom absúrdny, Kefalín. Lépe řečeno, co si představit pod slovem výtečná chuť. Koupil jsem Abate Fetel na dvou místech. Jedny plody byly poměrně malé a jedny, dalo by se říct, standartně velké. Zřejmě byly ale... celý příspěvek >
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 21.2.2017
Teplo jako svině je, to máte pravdu. Pupeny jsou zatím v klidu, ale termín postřiku se blíží. Jsou tady i tací, co stříkají mnohem později a s výsledkem jsou spokojeni, takže bych to nehrotil. 
Nové odolné marhulky na PPV, 21.2.2017
Mohl by jste to nafotit ještě jednou z větší blízkosti? Rád bych si to přečetl. Děkuji.
Kadeřavost - postřik dnes?, 17.2.2017
Další diskuze:  291292293294295>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika