|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Ambrosia, 26.3.2017 Je možné, že tahle "ambrosiovská sladká voda" bez příchuti bude většině konzumentů chutnat. Tak trochu mně připomíná Pinovu, která je pravděpodobně taky oblíbená. Mně osobně víc chutná třeba v témže obchodě zakoupené Fuji, které má příjemné svěží... celý příspěvek > | | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 25.3.2017 Co si má pan Hlavatý a ostatní počít. Karate je stále v prodeji a stejně tak podobně škodlivý Decis, jak jste psali s panem Vinšálkem. Hlavně, že zmizelo Calypso. | |
| | Ambrosia, 25.3.2017 Jo, Milane, Lidl je nejen levný , ale současně i expert na Ambrosii. Plody mají chruplavou, dosti šťavnatou dužninu, převažuje sladká chuť bez výraznějšího aromatu (příchuti) typu Red Delicious. | | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 25.3.2017 Dobře, tak pan Hlavatý pozabíjel užitečné roztoče a hmyz, ale moc velký výběr insekticidů tady na místo Karate není. Co bys doporučil Ty, Kuky? | | Nové odolné marhulky na PPV, 21.3.2017 Na žádné škody to prozatím nevypadá. Uvidíme, jak mráz, co "přichází z Kremlu". Teď to vypadá, jako by už mrznout vůbec nemělo. Za měsíc může být ale všechno jinak. | | Nové odolné marhulky na PPV, 18.3.2017 Pořád ale platí, že největší problém je u meruněk mráz v období květu. Tam zatím v odolnosti moc odrůd nepokročilo, prakticky jsem o žádné nové odolné odrůdě neslyšel. | | Kdy postřik proti kadeřavosti?, 18.3.2017 Přece v tom Bulharsku. U mě má sem tam zelenou špičku jen Earlycrest. | | Asijská švestka, 18.3.2017 Co by třeba Jirka (Frýdek) říkal na deklarovanou pevnou dužninu a nektarinkovou chuť u OZARK PREMIER? Je to jen reklamní trik? | | Kdy postřik proti kadeřavosti?, 18.3.2017 V Bulharské lidové republice to pěkně kvaltuje. | | Dotaz na odrůdu, 18.3.2017 Plody Ambrosie měli nedávno v Lidlu. | |
| | Karola - Leskora - Pinkcot, 18.3.2017 Karola je odolnější vůči mrazu v květu než Leskora, dalo by se říci, že Karola je v tomto ohledu na úrovni Bergeronu. Nevýhodou Karoly je náchylnost k hnití plodů ještě před dozráním. Také zdaleka ne všechny plody mívají tu koncovou výbornou chuť a... celý příspěvek > | | Kdy postřik proti kadeřavosti?, 18.3.2017 Já jsem včera stříkal zbytkem Kuprikolu druhým postřikem vybrané stromky. | | Jak vypěstovat krásné sazenice rajčat, 18.3.2017 rajčata budu vysévat nejdříve za týden.
Takhle se, Kuky, dle receptu pana Vladimíra, žádné rané sklizně rajčat nedočkáš. | | Asijská švestka, 18.3.2017 Zajímalo by mě, jak je zadavatelka vlákna spokojená právě s touto odrůdou OZARK PREMIER z Jukky. Nebo někdo jiný. | | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 18.3.2017 Při letošních nadprůměrných březnových teplotách to bude brzo. | |
|
|
|
|