Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ambrosia, 26.3.2017
Je možné, že tahle "ambrosiovská sladká voda" bez příchuti bude většině konzumentů chutnat. Tak trochu mně připomíná Pinovu, která je pravděpodobně taky oblíbená. Mně osobně víc chutná třeba v témže obchodě zakoupené Fuji, které má příjemné svěží... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 25.3.2017
Co si má pan Hlavatý a ostatní počít. Karate je stále v prodeji a stejně tak podobně škodlivý Decis, jak jste psali s panem Vinšálkem. Hlavně, že zmizelo Calypso.
Ambrosia, 25.3.2017 Obsahuje fotku
Jo, Milane, Lidl je nejen levný , ale současně i expert na Ambrosii. Plody mají chruplavou, dosti šťavnatou dužninu, převažuje sladká chuť bez výraznějšího aromatu (příchuti) typu Red Delicious.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 25.3.2017
Dobře, tak pan Hlavatý pozabíjel užitečné roztoče a hmyz, ale moc velký výběr insekticidů tady na místo Karate není. Co bys doporučil Ty, Kuky?
Nové odolné marhulky na PPV, 21.3.2017
Na žádné škody to prozatím nevypadá. Uvidíme, jak mráz, co "přichází z Kremlu". Teď to vypadá, jako by už mrznout vůbec nemělo. Za měsíc může být ale všechno jinak.
Nové odolné marhulky na PPV, 18.3.2017
Pořád ale platí, že největší problém je u meruněk mráz v období květu. Tam zatím v odolnosti moc odrůd nepokročilo, prakticky jsem o žádné nové odolné odrůdě neslyšel. 
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 18.3.2017
Přece v tom Bulharsku. U mě má sem tam zelenou špičku jen Earlycrest.
Asijská švestka, 18.3.2017
Co by třeba Jirka (Frýdek) říkal na deklarovanou pevnou dužninu a nektarinkovou chuť u OZARK PREMIER? Je to jen reklamní trik?
V Bulharské lidové republice to pěkně kvaltuje.
Dotaz na odrůdu, 18.3.2017
Plody Ambrosie měli nedávno v Lidlu.
Karola - Leskora - Pinkcot, 18.3.2017
Karola je odolnější vůči mrazu v květu než Leskora, dalo by se říci, že Karola je v tomto ohledu na úrovni Bergeronu. Nevýhodou Karoly je náchylnost k hnití plodů ještě před dozráním. Také zdaleka ne všechny plody mívají tu koncovou výbornou chuť a... celý příspěvek >
Já jsem včera stříkal zbytkem Kuprikolu druhým postřikem vybrané stromky. 
Jak vypěstovat krásné sazenice rajčat, 18.3.2017
rajčata budu vysévat nejdříve za týden. Takhle se, Kuky, dle receptu pana Vladimíra,  žádné rané sklizně rajčat nedočkáš. 
Asijská švestka, 18.3.2017
Zajímalo by mě, jak je zadavatelka vlákna spokojená právě s touto odrůdou OZARK PREMIER z Jukky. Nebo někdo jiný.
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 18.3.2017
Při letošních nadprůměrných březnových teplotách to bude brzo.
Další diskuze:  291292293294295>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika