Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rozkvétání 2017 M+B, 2.4.2017
Spring Blush vykvétala taky později. Jak na wavitu, tak na myroši.
Tady je vždycky KIoto jednoznačně poslední. Mezi posledními je Leskora, Leala, Karola, Bergeron a Kioto naposled. Tady v mých podmínkách je Kioto jednoznačně nejodolnější meruňka, dalo by se říci, že s takovými meruňkami by byla každý rok úroda... celý příspěvek >
Tady u mě bylo v zimě o deset stupňů méně, přesto se na menších stromkách nějaké přísušky najdou. Nikdy nevím, jestli to je z důvodu mrazu, nebo nevhodné podnože do těžké půdy.
Rozkvétající broskvoně, 2.4.2017
Ty listy vypadají zatím "čistě", pane Waltere, takže se nedivm, že jste s "káčkem" (Kuprikolem), spokojený.
Kadeřavost - jaký postřik je nejúčinější?, 2.4.2017
I když je pan Walter asi jediný, kdo použvá jen a pouze "měď", tak já z důvodu vyzkoušení účinků starého dobrého Kuprikolu, jsem postupoval stejně a to s tím, že někde jsem dal Kuprikol 1x a někde 2x. Třeba budu později "brečet", uvidíme. 
Pepku, to je zajímavý. Že by tady bylo tepleji než na níže položeným místě východní Moravy? Občas asi jo.
Plodomorka hrušková (Contarinia pyrivora), 2.4.2017
Já už jsem zakročil. Ale jen společně proti květopasovi na jabloních. Bylo to brzo. Budu to muset ještě zopakovat na tom konci "zeleného poupěte" u těch hrušní. Plodomorka v těchto hicech určitě nespí.
Rozkvétající broskvoně, 2.4.2017
Fenix i SRG "go". Jak jste spokojen? Nebo máte nové stromky?
Kadeřavost - jaký postřik je nejúčinější?, 2.4.2017
Výborně, pán Hlavatý, už se na něj těšíme. Zajímalo by mě, jak se míchá. Zřejmě bude granulovaný, jako tomu bylo u Kocide. Champion (hydroxid měďnatý)se musel předmíchávat. Naopak Kuprikol (oxichlorid mědi) se míchal přímo s vodou v postřikovači.... celý příspěvek >
Rozkvétající broskvoně, 1.4.2017 Obsahuje fotku
Broskvoně taky v tom hicu kvaltujou. 
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 1.4.2017 Obsahuje fotku
Kvetou marhuľky, to je radosti. Až zmrznou, bude po radosti. Nějaká ta mrazová probírka by ale neškodila. Je toho kapku priveľa. Počasí na opylení je taky ideální.
Hrušeň Abate fetel, 1.4.2017
Kupoval jsem nedávno v Lidlu ABATE FETEL. Všechny plody měly tentokrát vzorně máslovitou konzistenci, ale můj dojem je takový, že KONFERENCE tuto odrůdu může plně nahradit a ještě se dá pěstovat ve vyšších polohách. Konference má tu jedinečnou... celý příspěvek >
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 31.3.2017 Obsahuje fotku
Tak už je to zase tady. Květů jsou všude "mraky" a tolik včel a čmeláků jsem snad taky ve městě ještě neviděl.
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 31.3.2017
Léto koncem března není špatný nápad, ale jak jsem koukal, tak noční teploty budou postupně padat k nule, takže to možná bude podobné s vymrznutím plůdků jako v minulém roce. Použil jsem k prvnímu postřiku taky populární boscalid s odlišným způsobem... celý příspěvek >
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 26.3.2017
Blíží se doba postřiku proti moniliovému úžehu peckovin. Signum by se zřejmě dalo použít samostatně na začátku i na konci kvetení, jelikož má preventivní i léčebné účinky, přesto provedu první postřik opět Talentem s přimíchaným Zatem. Ideální by... celý příspěvek >
Další diskuze:  291292293294295>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika