|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Nemoc listů, 6.6.2017 My se tady máme. Pan PP nám ty mraky u Humpolce trochu nadzvedne a pak z nich tady pěkně zaprší. | | O jakou jde chorobu slivoně?, 6.6.2017 Chemie, chemie, z tebe blbě mi je. Tak příště s ní začít dříve. Ale porád lepší než ta moje "žltačka". | |
| | Nemoc listů, 6.6.2017 Nebo se třeba podívej, Jirko, jak životaschopná je "pejřka", která si klidně proroste i silnou vrstvou nadrcených větví z ovocných stromů. Nějaká žloutenka jí nemůže rozházet. | | Nemoc listů, 6.6.2017 Nu což, tady nám alespoň pěkně prší, tak vláhy bude dost. | | Nemoc listů, 6.6.2017 ...a na jaře už nezaseju. (Na samotě u lesa) | | Nektarinka Venus, 6.6.2017 Nevím, jak je to možné, že zrovna tato nezmrzla. | | Nemoc listů, 6.6.2017 Jirko, alespoň konečně zasadíme nějaké ty jabloně a pokusíme se o pěstitelské zázraky typu Polehla a spol. | | Nemoc listů, 6.6.2017 Jako by nestačila šarka, že. Ale ta zatím na meruňkách moc škody za ty roky nenadělala. | | Velkopavlovická = dokonalost meruňkové chuti, 6.6.2017 S odrůdou Grossepavlowitzer, jak by Velkopavlovickou s chutí a pěkně po německu nazval Standa von Königgrätz, to bude stejné jako s Goldrichem. Prostě stojí u baráku a proto se letos před mrazy pravděpodobně zachránila. | | Nemoc listů, 6.6.2017 Co myslíte, jedná se v tomto případě o nedostatek hořčíku? | |
| | Dosavadní klady a zápory letošní ovocnářské sezóny, 6.6.2017 Všechny odrůdy meruněk je třeba chránit proti moniliovému úžehu chemicky. Alespoň u mě to platí stoprocentně. Pokud se to provádí důsledně a nenechá se nic náhodě, tak se úroda meruněk dá zachránit. Horší je to s mrazem. Proto je třeba hledat ty... celý příspěvek > | | Goldrich meruňka, 6.6.2017 Tak mě napadá, jestli ta odolnost Goldrichu proti mrazu v květu a po něm není daná pouze tím, že je v blízkostí obytného domu. | | Big Red, 6.6.2017 Je táto odroda marhuľky naozaj mrazuodolnější, jak píše pan Milan Fiala, nebo ne? Mám první plody na stromku a jarní "mrázky" plody přežily dobře. Na rozdíl od vedlejších stromků Harcot, Early Orange, Sundrop, ale nakonec i Shamade, které jsou bez... celý příspěvek > | | Dosavadní klady a zápory letošní ovocnářské sezóny, 6.6.2017 Mně se vůbec nepotvrdilo, že by meruňky z kanadského Harrowu byly odolnější vůči mrazu než ty neodolné. Nejsou. Jen to hezky zní, že pochází z Kanady a tudíž budou odolné. A to mluvím o hraničních mrazech, ne nějak zvlášť vysokých. Kam se hrabou na... celý příspěvek > | | Plodomorka hrušková (Contarinia pyrivora), 1.6.2017 Text v cizím jazyce, který nejde vložit do překladače, je pro většinu lidí k ničemu. Přitom by si ho jistě rádi přečetli. Alespoň já ano. | |
|
|
|
|