Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nemoc listů, 6.6.2017
My se tady máme. Pan PP nám ty mraky u Humpolce trochu nadzvedne a pak z nich tady pěkně zaprší. 
O jakou jde chorobu slivoně?, 6.6.2017
Chemie, chemie, z tebe blbě mi je. Tak příště s ní začít dříve. Ale porád lepší než ta moje "žltačka".
Nemoc listů, 6.6.2017 Obsahuje fotku
Nebo se třeba podívej, Jirko, jak životaschopná je "pejřka", která si klidně proroste i silnou vrstvou nadrcených větví z ovocných stromů. Nějaká žloutenka jí nemůže rozházet. 
Nemoc listů, 6.6.2017
Nu což, tady nám alespoň pěkně prší, tak vláhy bude dost. 
Nemoc listů, 6.6.2017
...a na jaře už nezaseju. (Na samotě u lesa) 
Nektarinka Venus, 6.6.2017 Obsahuje fotku
Nevím, jak je to možné, že zrovna tato nezmrzla.
Nemoc listů, 6.6.2017
Jirko, alespoň konečně zasadíme nějaké ty jabloně a pokusíme se o pěstitelské zázraky typu Polehla a spol.
Nemoc listů, 6.6.2017
Jako by nestačila šarka, že. Ale ta zatím na meruňkách moc škody za ty roky nenadělala.
Velkopavlovická = dokonalost meruňkové chuti, 6.6.2017 Obsahuje fotku
S odrůdou Grossepavlowitzer, jak by Velkopavlovickou s chutí a pěkně po německu nazval Standa von Königgrätz, to bude stejné jako s Goldrichem. Prostě stojí u baráku a proto se letos před mrazy pravděpodobně zachránila.
Nemoc listů, 6.6.2017 Obsahuje fotku
Co myslíte, jedná se v tomto případě o nedostatek hořčíku?
Dosavadní klady a zápory letošní ovocnářské sezóny, 6.6.2017
Všechny odrůdy meruněk je třeba chránit proti moniliovému úžehu chemicky. Alespoň u mě to platí stoprocentně. Pokud se to provádí důsledně a nenechá se nic náhodě, tak se úroda meruněk dá zachránit. Horší je to s mrazem. Proto je třeba hledat ty... celý příspěvek >
Goldrich meruňka, 6.6.2017 Obsahuje fotku
Tak mě napadá, jestli ta odolnost Goldrichu proti mrazu v květu a po něm není daná pouze tím, že je v blízkostí obytného domu. 
Big Red, 6.6.2017 Obsahuje fotku
Je táto odroda marhuľky naozaj mrazuodolnější, jak píše pan Milan Fiala, nebo ne? Mám první plody na stromku a jarní "mrázky" plody přežily dobře. Na rozdíl od vedlejších stromků Harcot, Early Orange, Sundrop, ale nakonec i Shamade, které jsou bez... celý příspěvek >
Dosavadní klady a zápory letošní ovocnářské sezóny, 6.6.2017
Mně se vůbec nepotvrdilo, že by meruňky z kanadského Harrowu byly odolnější vůči mrazu než ty neodolné. Nejsou. Jen to hezky zní, že pochází z Kanady a tudíž budou odolné. A to mluvím o hraničních mrazech, ne nějak zvlášť vysokých. Kam se hrabou na... celý příspěvek >
Plodomorka hrušková (Contarinia pyrivora), 1.6.2017
Text v cizím jazyce, který nejde vložit do překladače, je pro většinu lidí k ničemu. Přitom by si ho jistě rádi přečetli. Alespoň já ano.
Další diskuze:  276277278279280>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika