|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Nejranější odrůdy meruněk, 14.6.2017 A opět falešná Rubista v porovnání s jinými ranými meruňkami. | | "Falešná" Rubista, 14.6.2017 Falešná Rubista, nebo-li "no name" - vybarvení dnes. | |
| | Williamsova - ten pravý požitek pro chuťové buňky, 12.6.2017 Wiliamsova má ve zdejší oblasti kvalitu zaručenou. | | Vienská, 12.6.2017 Vienská. Kolik hrušek nakonec přežije na roubu, to se uvidí. | | Teska, Fenix, Harbinger, Dixired, Favorita Morettini 3, 12.6.2017 Jeden z plodů Fenixu rozhodně ještě nevypadá jako ten Minův u Bratislavy. | | Veličenstvo Redhaven, 12.6.2017 Samozřejmě, že nezmrzl Redhaven ani jiné "haveny". | | Aurora, 12.6.2017 Aurora - vybarvení plodů právě dnes. | | Broskvoň Harrow Beauty, 12.6.2017 Harrow Beauty je dosti chutná a mrazuodolná broskvoň. Stejně jako INKA přežila úspěšně jak -17°C v lednu, tak známé letošní poklesy teplot v období květu a po něm 24.4. a 10.5. Zraje krátce před Cresthavenem na konci srpna. | | Broskvoň Inka, 12.6.2017 Broskvoň INKA je vitální, dobře mrazuodolná, polská odrůda, zrající v hlavním sklizňovém období po standartě RH. V minulém roce to bylo poměrně brzo a to už kolem 15.8. Plody jsou velké, s velmi dobrou, sladce navinulou broskvovou chutí. Kolikrát to... celý příspěvek > | | Redwin, Amsdenova, Primissima Delbard, 11.6.2017 Nejranější odrůda v mém sortimentu "italský uspěchánek" Delbard Primissima vypadá takto (fotka). Koncem června výrazně zrychluje. Phoenix je mnohem menší tvarově zatím nebroskvový, tak jako Primissima. | |
| | Shraz, 11.6.2017 Myslíte Grossepawlovitzer Standy von Königgrätz? Nebo "von Prakwitz", jak ho nazývá pan PP? Mimochodem, kde jste vzal to jméno Prakwitz? Moje VP určitě nevymrzla a bude mít pěknou úrodu, Hargrand má "prd". S těmi výhony nad krčkem... celý příspěvek > | | Bergeval Wawit - palmeta rez - haagska?, 11.6.2017 Špatně. Vymrzla, mrzák jeden. Minulý rok také. Málo odolná odroda. | | "Falešná" Rubista, 11.6.2017 Upřimně řečeno tak trochu nechápu, proč musí někteří za každou cenu zlikvidovat meruňku, která sice nemá ani červené listy ani plody, za to je jedna z nejranějších, jak se ukazuje. Copak to není dostatečný argument pro ponechání odrůdy? Červnová... celý příspěvek > | | Je toto spála?, 11.6.2017 Pani, mám snad sousedy zastřelit, jednoho jako "ekoteroristu" a druhého jako "kapitalistu", protože nestříkají stromky proti spále? To asi ne, viďte. Čím více je napadených stromů v sousedství, tím důsledněji musíte svoje stromy chemicky ošetřovat,... celý příspěvek > | | Majorita, 11.6.2017 Měl jsem možnost ochutnat. Chuť je podle mne typicky broskvová, sladká s příjemně navinulou protiváhou svěžích kyselin po celou dobu konzumní zralosti. Chuťově je určitě nad Redhaven. oproti FM3 je dužina pevnější konzistence a plně odlučitelná od... celý příspěvek > | |
|
|
|
|