Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
South Haven, 20.6.2017
Mají tady nedaleko poslední dva kontejnerované stromky, takže kdo by měl zájem... Zajímavé jsou i pěstitelské oblasti, kde se uvádí možnost pěstování odrůdy South Haven i ve III. zóně. I. zóna - do 200 m.n.m. s průměrnou roční teplotou nad... celý příspěvek >
Kontejnerovaný stromek, 20.6.2017
Jak vidíte, tak vykopání jámy nemusí mít na ujmutí a růst stromku žádný vliv. Takové "zababčené" stromky lezou pěkně na nervy, protože léta prostě nerostou ať děláte, co chcete. přitom na jaře vždy obráží nadějně. Ani po přesazení stromku se situace... celý příspěvek >
"Falešná" Rubista, 19.6.2017
Slupka plodů je ale hladká a lesklá.
South Haven, 19.6.2017
Jirku (FM) asi nepřemluvím ani na Inku, ani na tuto "pravěkou" broskvoň. Ujmutí prostokořeného stromku South Havenu jsem si nakonec "nevymodlil" a tak jsem koupil za "zlodějský" peníz stromek kontejnerovaný. Prostě mě otec všech "havenů" zajímá,... celý příspěvek >
Stromky umírají, 19.6.2017
Na podzim jsem kupoval sousedovi jeho oblíbenou hrušku z dětsví po které tolik toužil - Williamsovu. Tentokráte žlutou na semenáči. Červená na kdouličce nerostla, jelikož má z kdouloní patrně špatnou afinitu. Soused mě ale upozornil, že stromek... celý příspěvek >
A co vaše višně?, 19.6.2017
Já jsem na to s višněmi celkem mizerně, ale těch pár plodů na Königin Hortensia (Královna Hortensie) je úžasných. I když pan Miloš Vysloužil připomíná, že plody této odrůdy nejsou vhodné k dalšímu zpracování a díky tomu ztrácí na významu, tak pro... celý příspěvek >
Nejranější odrůdy meruněk, 19.6.2017 Obsahuje fotku
Pochybuju, pane Mikeši, že Vám někdo odpoví, protože Lenova je každému celkem "ukradená". Nevím, že by se mimo nás o ní někdo zmiňoval. Letos nezmrzla, v minulém roce si nejsem jistý. Chtěl jsem ji už zlikvidovat, ale kvůli Vám jsem to neudělal ještě... celý příspěvek >
Granát - vhodná odrůda zrající mezi rannými a pozdními třešněmi, 19.6.2017
Navíněná chuť Granátu je určitě příjemná, ale možná je lépe sníst ho, co nejdříve, zvláště, když je na dohled Kordie. Proč? Protože Kordia je nepřekonaná a to i ta méně zralá. Pátrání po jménu sousedovic asi desetileté třešně je bez výsledku.... celý příspěvek >
"Falešná" Rubista, 19.6.2017
Více s nimi komunikoval Jirka (Frýdek), možná, že by něco věděl.
Springtime, 19.6.2017 Obsahuje fotku
Jako velmi raná bělomasá odrůda se jeví i Springtime
Redwin, Amsdenova, Primissima Delbard, 19.6.2017 Obsahuje fotku
Věrní bělomasí přátelé - dnes.
"Falešná" Rubista, 19.6.2017 Obsahuje fotku
"Fake" Rubista asi Tsunami nebude, neboť nevlastní červené líčko. Některé plody už měknou. Jakou tedy odrůdu prodával Kruh u Jilemnice místo Rubisty?
Nejranější odrůdy meruněk, 19.6.2017 Obsahuje fotku
Já osobně jsem rád za takové informace, pane Mikeši a jsem zvědavý, jestli ty plody Carmen někdo sežene. Odpověď na otázku, co mně zmrzlo a co ne, jsem už dával. Nezmrzly stromy v blízkosti obytného domu a to VP, Goldrich, Veharda, Marlen, Ceglédi... celý příspěvek >
Rozkvétající broskvoně, 19.6.2017 Obsahuje fotku
Ano, vidět na stromkách malé plody broskví, je velká radost. Tady je to pravidlem každý rok, ale od té doby, co jsem si sem nasázel tu choulostivou "Kalifornii", která vždycky vymrzne, tak si klasických odrůd vážím čím dál tím více. Čím dál... celý příspěvek >
Nejranější odrůdy meruněk, 17.6.2017
Dobrý den. Nechci se Vás, pane Mikeši, nějak dotknout, ale těšil jsem na Váš příspěvek o kupovaných plodech meruněk odrůdy Carmen. Pravděpodobně máte obavy z případného "políčku" uštědřeného panem Vysloužilem ve smyslu: "už tady máme zase ovoce z... celý příspěvek >
Další diskuze:  276277278279280>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika