|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Velbora (dotaz), 21.6.2017 Ano, Mimmo, přesně tak. Lepší strupáče než nic. Kdyby párkrát zapršelo, tak mně strupy vyskáčou taky. | | Velkopavlovická = dokonalost meruňkové chuti, 21.6.2017 Tu je foto maďarského zahradkara Sandora a jeho nádherná uroda marhúľ, ma asi 50 odrôd.Každý tuži po takejto úrode.
A Maďarovi se vyrovnáme i naší úrodou VP nebo-li Grossepavlowitzer (Standa von Königgrätz). | |
| | Nejranější odrůdy meruněk, 21.6.2017 Tu je foto maďarského zahradkara Sandora a jeho nádherná uroda marhúľ, ma asi 50 odrôd.Každý tuži po takejto úrode.
A ja som toho Maďara skoro předstihl se svými deseti plody falešné Rubisty, kterou Vy jste "prohnali zbytečně komínem" | | Velbora (dotaz), 21.6.2017 Odpovědí dostanete asi málo. Mně letos přežila mrazy výborně Veharda. Z Veselky velké množství plodů nakonec spadlo, zůstal nepatrný zlomek, tak dvacet plodů. Vesprima má jeden plod. Vesna ještě nekvetla. | | Nejranější odrůdy meruněk, 21.6.2017 Červenoplodý Totem to sice není, ale přesto mně udělala tato záměna za Rubistu z Kruhu u Jilemnice radost. Dozrála 20.6. 2017, což je tady u mě rekordně brzo. Jarní mráz udělal probírku, takže z obsypaného stromku květy nakonec zbylo jen 10 plodů.... celý příspěvek > | | Xenia, 21.6.2017 A co říkáte, pane Mikeši, kdybych prohlásil, že takový standartní, ne moc náročný držák, je třeba Konference. To je asi jedna z nejužitečnějších hrušek vůbec. Standartně kvalitní je i po schlazení a můžete jí tím pádem sehnat po celý rok v obchodech.... celý příspěvek > | | Redwin, Amsdenova, Primissima Delbard, 21.6.2017 Do GF-677 jsem vkládal také naděje, ale zatím se růstem nějak výrazně neprosazují. Váš názor je zajímavý v tom, že píšete "BSB už nechci". Přitom je to všeobecně velmi oblíbená podnož. Já do ní také nevkládám žádnou důvěru, spíše musím na této... celý příspěvek > | | Xenia, 21.6.2017 Plodomorka si pečlivě vybírá, pane Mikeši, zvláště ty nejchunější odrůdy. Názor pana Vysloužila na Xenii zní, že to je obyčejná hruška. Nic, co by stálo za zmínku.
| | Xenia, 20.6.2017 No zbíhají se sliny, Ivane. V tomhle stádiu vývoje plodů mi trochu připomínají Amforu, která je taky tou zelenou lesklou slupkou a tvarem přítažlivá. Zajímal by mě názor Miloše Vysloužila. Jak mu chutná. | | Redwin, Amsdenova, Primissima Delbard, 20.6.2017 A možná je to všechno jenom zdání. Nebo spíš taková posedlost. Milan o sobě říká, že je ovocnářský fanatik, tak já jsem takový poloviční fanatik. Rané bělomasé odrůdy jsem nazval přáteli, jelikož jsou věrní a nezdolní. Mrazem i kadeřavostí.... celý příspěvek > | |
| | Rubista, 20.6.2017 Červené meruňky jsou na jednu stranu krásné a atraktivní a na druhou stranu můžou připomínat nějaké červené blumy, třeba Malvazinku. Meruňka má být přece oranžová. Ale faktem je, že například absence plodů neodolné Orangered mě taky docela... celý příspěvek > | | Rozkvétající broskvoně, 20.6.2017 Tak to jsem si špatně přečetl Váš příspěvek. Z pecky tady nemám nic, jen ze staré Fairhaven, která už je v pánu, vyrostl stromek z podnože B-VA. Plody tohoto broskvoňového semenáče mají chuť celkem dobrou, ale že by to bylo nějaké terno, s kterým... celý příspěvek > | | Lejuna, Lerosa, Lemeda, Lenova, Kompakta, 20.6.2017 Jsem rád, pane Mikeši, že se zmiňujete o Vaší oblíbené odrůdě Lenova. Milan od Trnavy by sice o marhuľku, která není horkou novinkou nějaké renomované cizokrajné šlechtitelské stanice "neopřel ani kolo" (lepší výraz mě nenapadá), ale proč se o... celý příspěvek > | | Královna Hortenzie, 20.6.2017 Kvalitní fotku této naprosté višňové lahůdky (pokud je řádně vyzrálá a sladká), má výše ve vlákně Honzik. | | "Falešná" Rubista, 20.6.2017 Docela špička je ta extrémní ranost, už proto stojí za to si jí ponechat. Takto ranou odrůdu jsem ještě neměl. "Fake" Dixired je zase výborná chuťově. U ní bych nepředpokládal, že se nepodaří odhalit její totožnost. U této "fake" Rubisty se to dalo... celý příspěvek > | |
|
|
|
|