Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Velbora (dotaz), 21.6.2017
Ano, Mimmo, přesně tak. Lepší strupáče než nic. Kdyby párkrát zapršelo, tak mně strupy vyskáčou taky.
Velkopavlovická = dokonalost meruňkové chuti, 21.6.2017 Obsahuje fotku
Tu je foto maďarského zahradkara Sandora a jeho nádherná uroda marhúľ, ma asi 50 odrôd.Každý tuži po takejto úrode. A Maďarovi se vyrovnáme i naší úrodou VP nebo-li Grossepavlowitzer (Standa von Königgrätz). 
Nejranější odrůdy meruněk, 21.6.2017 Obsahuje fotku
Tu je foto maďarského zahradkara Sandora a jeho nádherná uroda marhúľ, ma asi 50 odrôd.Každý tuži po takejto úrode. A ja som toho Maďara skoro předstihl se svými deseti plody falešné Rubisty, kterou Vy jste "prohnali zbytečně komínem" 
Velbora (dotaz), 21.6.2017
Odpovědí dostanete asi málo. Mně letos přežila mrazy výborně Veharda. Z Veselky velké množství plodů nakonec spadlo, zůstal nepatrný zlomek, tak dvacet plodů. Vesprima má jeden plod. Vesna ještě nekvetla. 
Nejranější odrůdy meruněk, 21.6.2017 Obsahuje fotku
Červenoplodý Totem to sice není, ale přesto mně udělala tato záměna za Rubistu z Kruhu u Jilemnice radost. Dozrála 20.6. 2017, což je tady u mě rekordně brzo. Jarní mráz udělal probírku, takže z obsypaného stromku květy nakonec zbylo jen 10 plodů.... celý příspěvek >
Xenia, 21.6.2017
A co říkáte, pane Mikeši, kdybych prohlásil, že takový standartní, ne moc náročný držák, je třeba Konference. To je asi jedna z nejužitečnějších hrušek vůbec. Standartně kvalitní je i po schlazení a můžete jí tím pádem sehnat po celý rok v obchodech.... celý příspěvek >
Redwin, Amsdenova, Primissima Delbard, 21.6.2017
Do GF-677 jsem vkládal také naděje, ale zatím se růstem nějak výrazně neprosazují. Váš názor je zajímavý v tom, že píšete "BSB už nechci". Přitom je to všeobecně velmi oblíbená podnož. Já do ní také nevkládám žádnou důvěru, spíše musím na této... celý příspěvek >
Xenia, 21.6.2017
Plodomorka si pečlivě vybírá, pane Mikeši, zvláště ty nejchunější odrůdy. Názor pana Vysloužila na Xenii zní, že to je obyčejná hruška. Nic, co by stálo za zmínku.
Xenia, 20.6.2017
No zbíhají se sliny, Ivane. V tomhle stádiu vývoje plodů mi trochu připomínají Amforu, která je taky tou zelenou lesklou slupkou a tvarem přítažlivá. Zajímal by mě názor Miloše Vysloužila. Jak mu chutná.
Redwin, Amsdenova, Primissima Delbard, 20.6.2017
A možná je to všechno jenom zdání. Nebo spíš taková posedlost. Milan o sobě říká, že je ovocnářský fanatik, tak já jsem takový poloviční fanatik. Rané bělomasé odrůdy jsem nazval přáteli, jelikož jsou věrní a nezdolní. Mrazem i kadeřavostí.... celý příspěvek >
Rubista, 20.6.2017
Červené meruňky jsou na jednu stranu krásné a atraktivní a na druhou stranu můžou připomínat nějaké červené blumy, třeba Malvazinku. Meruňka má být přece oranžová. Ale faktem je, že například absence plodů neodolné Orangered mě taky docela... celý příspěvek >
Rozkvétající broskvoně, 20.6.2017
Tak to jsem si špatně přečetl Váš příspěvek. Z pecky tady nemám nic, jen ze staré Fairhaven, která už je v pánu, vyrostl stromek z podnože B-VA. Plody tohoto broskvoňového semenáče mají chuť celkem dobrou, ale že by to bylo nějaké terno, s kterým... celý příspěvek >
Lejuna, Lerosa, Lemeda, Lenova, Kompakta, 20.6.2017
Jsem rád, pane Mikeši, že se zmiňujete o Vaší oblíbené odrůdě Lenova. Milan od Trnavy by sice o marhuľku, která není horkou novinkou nějaké renomované cizokrajné šlechtitelské stanice "neopřel ani kolo" (lepší výraz mě nenapadá), ale proč se o... celý příspěvek >
Královna Hortenzie, 20.6.2017 Obsahuje fotku
Kvalitní fotku této naprosté višňové lahůdky (pokud je řádně vyzrálá a sladká), má výše ve vlákně Honzik. 
"Falešná" Rubista, 20.6.2017 Obsahuje fotku
Docela špička je ta extrémní ranost, už proto stojí za to si jí ponechat. Takto ranou odrůdu jsem ještě neměl. "Fake" Dixired je zase výborná chuťově. U ní bych nepředpokládal, že se nepodaří odhalit její totožnost. U této "fake" Rubisty se to dalo... celý příspěvek >
Další diskuze:  276277278279280>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika