Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2017, 30.6.2017
Pro mě není ani málo sladký, ani "prázdný", natož kyselý. Přitom více sladké odrůdy mám taky hodně rád. Doufám, že takový zůstane, a že příští rok seženu někde semena. 
Slivoně 2017, 29.6.2017
Pitval jsem nějaké plody s "plivanci" a ty předčasně zmodralé (Topfirst), ale jako vždy jsem žádné larvy obaleče švestkového 1. generace nenašel. 
Rajčata 2017, 29.6.2017
Já jsem jedl asi čtvrtý CHARMANT a musím říct, že se nejedná o sladkou odrůdu, ale odrůdu s výraznou aromatickou, rajčatovou chutí. Prostě je vynikající. Tedy pro mě. 
Česká rajčata 2017, 29.6.2017
To se mi moc líbí. Asi taky proto, že to jsou naše známé odrůdy. A moje oblíbené, většinou velmi chutné Orkádo, se na výstavku taky vešlo. 
Rajčata 2017, 29.6.2017
Je to prozatím pouze začátek. Dozrávají ty nejspodnější plody a to ještě ne všude. Charmant se zdá dostatečně sladký, ale také hlavně výrazně aromaticky rajčatový. Valdo příjemně sladké s menším aromatem, Grandenberry zatím nejslabší.
Preventivní postřik rajčat, 28.6.2017
"To je hrůza", jen co člověku začnou žloutnout a červenat rajčata, tak už aby je zase "chemizoval". Není nad to utrhnout si rajče, které ještě nebylo chemicky ošetřeno. Což si teď momentálně užívám.
Nejranější odrůdy meruněk, 28.6.2017
Tady ani náhodou a teď po tom delším ochlazení, které má nastat, si tuplem nepospíší. Ale vraťme se k nejranějším odrůdám. Zeptal bych se Milana od Trnavy, nebo Jirky (FM), jaký přínos má třeba meruňka Ninfa. Věřím Milanovi, že Pricia je chutná,... celý příspěvek >
Rajčata 2017, 28.6.2017
Aha, tak to jsem nevěděl. Tady ho nikde neměli. Velmi jsem zvědavý na ten Gallant. Kdyby mně Kuky nenapsal, že ho mají v Kauflandu, tak jsem ho taky nikde jinde nesehnal. Charmant zatím fakt výborný.
Rajčata 2017, 28.6.2017
Trhal jsem už první venkovní rajčata. Mezi nimi i Charmant od pana Vladimíra. Musím uznat jeho chuťové kvality.  Semena se asi je tak neseženou, že?
Maďarská, 28.6.2017
Do takej mimoriadne priaznivej lokality bych okamžitě sázel velmi pozdní broskvoně a meruňky.  Proměň šanci, mino. 
Maďarská, 28.6.2017
Tady je to naopak, Goldrich zraje před VP, zvláště na broskvoňovém semenáči. Velmi rané odrůdy meruněk by u Vás pravděpodobně zrály začátkem června.
Nejranější odrůdy meruněk, 28.6.2017 Obsahuje fotku
Dobrý den. Rád by jsem se něco dozvěděl o Vašich meruňkách a případně se na ně i podíval na fotkách. Prostě, jak jste spokojeni a z čeho máte radost. Nejranější meruňky budou pomalu pryč a bude velká pauza, jelikož Goldrich i VP jsou ještě úplně... celý příspěvek >
TopTaste shodila všechny listy, 28.6.2017
Souhlasím. Sháněl jsem minulý rok Toptaste na Vysočinu, ale na myrobalánu jsem ho nesehlal. Všechno buď na wangenheimu nebo St.Julien.
Maďarská, 28.6.2017
Zajímavý předstih. Tady dozrává VP po 20.7. Výborná lokalita ta Bratislava.
TopTaste shodila všechny listy, 27.6.2017
Moje Toptasty naopak silně zahustily jinak řídkou korunu, protože jsou bez plodů, tím u mě silně klesly v ceně, dokonce jsem je chtěl vysadit ve vyšší poloze na Vysočině. To bych tomu dal. Třeba takový chuťově celkem průměrný Topgigant je vůči... celý příspěvek >
Další diskuze:  271272273274275>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika