|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Rajčata 2017, 30.6.2017 Pro mě není ani málo sladký, ani "prázdný", natož kyselý. Přitom více sladké odrůdy mám taky hodně rád. Doufám, že takový zůstane, a že příští rok seženu někde semena. | | Slivoně 2017, 29.6.2017 Pitval jsem nějaké plody s "plivanci" a ty předčasně zmodralé (Topfirst), ale jako vždy jsem žádné larvy obaleče švestkového 1. generace nenašel. | |
| | Rajčata 2017, 29.6.2017 Já jsem jedl asi čtvrtý CHARMANT a musím říct, že se nejedná o sladkou odrůdu, ale odrůdu s výraznou aromatickou, rajčatovou chutí. Prostě je vynikající. Tedy pro mě. | | Česká rajčata 2017, 29.6.2017 To se mi moc líbí. Asi taky proto, že to jsou naše známé odrůdy. A moje oblíbené, většinou velmi chutné Orkádo, se na výstavku taky vešlo. | | Rajčata 2017, 29.6.2017 Je to prozatím pouze začátek. Dozrávají ty nejspodnější plody a to ještě ne všude. Charmant se zdá dostatečně sladký, ale také hlavně výrazně aromaticky rajčatový. Valdo příjemně sladké s menším aromatem, Grandenberry zatím nejslabší. | | Preventivní postřik rajčat, 28.6.2017 "To je hrůza", jen co člověku začnou žloutnout a červenat rajčata, tak už aby je zase "chemizoval". Není nad to utrhnout si rajče, které ještě nebylo chemicky ošetřeno. Což si teď momentálně užívám. | | Nejranější odrůdy meruněk, 28.6.2017 Tady ani náhodou a teď po tom delším ochlazení, které má nastat, si tuplem nepospíší. Ale vraťme se k nejranějším odrůdám. Zeptal bych se Milana od Trnavy, nebo Jirky (FM), jaký přínos má třeba meruňka Ninfa. Věřím Milanovi, že Pricia je chutná,... celý příspěvek > | | Rajčata 2017, 28.6.2017 Aha, tak to jsem nevěděl. Tady ho nikde neměli. Velmi jsem zvědavý na ten Gallant. Kdyby mně Kuky nenapsal, že ho mají v Kauflandu, tak jsem ho taky nikde jinde nesehnal. Charmant zatím fakt výborný. | | Rajčata 2017, 28.6.2017 Trhal jsem už první venkovní rajčata. Mezi nimi i Charmant od pana Vladimíra. Musím uznat jeho chuťové kvality. Semena se asi je tak neseženou, že? | | Maďarská, 28.6.2017 Do takej mimoriadne priaznivej lokality bych okamžitě sázel velmi pozdní broskvoně a meruňky. Proměň šanci, mino. | |
| | Maďarská, 28.6.2017 Tady je to naopak, Goldrich zraje před VP, zvláště na broskvoňovém semenáči. Velmi rané odrůdy meruněk by u Vás pravděpodobně zrály začátkem června. | | Nejranější odrůdy meruněk, 28.6.2017 Dobrý den. Rád by jsem se něco dozvěděl o Vašich meruňkách a případně se na ně i podíval na fotkách. Prostě, jak jste spokojeni a z čeho máte radost. Nejranější meruňky budou pomalu pryč a bude velká pauza, jelikož Goldrich i VP jsou ještě úplně... celý příspěvek > | | TopTaste shodila všechny listy, 28.6.2017 Souhlasím. Sháněl jsem minulý rok Toptaste na Vysočinu, ale na myrobalánu jsem ho nesehlal. Všechno buď na wangenheimu nebo St.Julien. | | Maďarská, 28.6.2017 Zajímavý předstih. Tady dozrává VP po 20.7. Výborná lokalita ta Bratislava. | | TopTaste shodila všechny listy, 27.6.2017 Moje Toptasty naopak silně zahustily jinak řídkou korunu, protože jsou bez plodů, tím u mě silně klesly v ceně, dokonce jsem je chtěl vysadit ve vyšší poloze na Vysočině. To bych tomu dal. Třeba takový chuťově celkem průměrný Topgigant je vůči... celý příspěvek > | |
|
|
|
|