|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Karola, 6.7.2017 Moje meruňky žijící s viry: Kioto (život s ESFY), Vesprima (život s EFSY), Veselka (život s PPV), Radka (už druhá) (život s PPV a EFSY). | | Lejuna, Lerosa, Lemeda, Lenova, Kompakta, 6.7.2017 Na torze ponechaného stromku Lenovy nějaké plody jsou, ale zdaleka ne ještě oranžové. | |
| | Slivoně 2017, 6.7.2017 Taky jsem dnes chutnal první švestku a taktéž to byl populární Herman. Předčasně zralý plod, samozřejmě díky červivosti, o které už u Hermanu psal kdysi pan Vinšálek ve vlákně obaleč švestkový - 1. generace = nevychytatelná generace. I když byl... celý příspěvek > | | Hargrand, 6.7.2017 V ostatných vlastnostiach je to taký bežný priemer medzi marhuľami.
Po Hargrandu se tady už delší dobu "šílí". Má mít nějaké vysněné vlastnosti, které kdesi kdosi vyčetl. Navíc ještě Milan referoval o jakési prazvláštní příchutí této marhuľky.... celý příspěvek > | | Rajčata 2017, 6.7.2017 Tím jsem chtěl jen říct, že ten Gallant zatím vůbec ničím nepřekvapil. Stejně jako třeba Valdo, které mám poprvé. Právě proto bych chtěl panu Vladimírovi poděkovat za objevení Charmantu. | | Rajčata 2017, 5.7.2017 Chutnal jsem první Gallanty a prozatím nevybočují ze standartu odrůd typu Tornádo, Toro, Orkádo atd.. | | Springtime, 5.7.2017 Springtime a Redwin - rozdíl ve vybarvení. | | Royal Glory a spol, 5.7.2017 Může být již takto vybarvený plod odrůdy Royal Gem, nebo je to záměna? | | Broskvoň Earlycrest, 5.7.2017 Bohužel také pouze jeden přeživší plod Earlycrestu tak, jak vypadá dnes. Vlastně včera. | | Harbinger, 5.7.2017 Je to až s podivem, jak si někdo vystačí tak dlouho s jedním témátem a jedním plodem broskve, jako já s jediným plodem Harbingeru. Ale protože nic zajímavějšího nemám a Vy zřejmě taky ne, je to tady zase a opět. Dříve než dojdu s Harbingerem ke... celý příspěvek > | |
| | Rus garden, 5.7.2017 Právě proto, že to je z toho Sachalinu, ne třeba z Kalifornie, kde jim vyroste všechno. Kvalita tolika plodů už může být horší. | | Big Red, 5.7.2017 Možná je to jen náhoda, protože nikdo tuto odrůdu asi nepěstuje, aby podobnou odolnost potvrdil, ale pro mě je to překvapení. Bude Big Red v mrazuodolnosti něco jako Kioto? Myslím v oblastech s mírnějším mrazem, nikoliv jako letos, kde zřejmě... celý příspěvek > | | Teska, Fenix, Harbinger, Dixired, Favorita Morettini 3, 5.7.2017 Milej zlatej, srnky jsou prevíti. Ožrané stromky jsem sice celé zatřel tervanolem, ale nebylo to nic platné. Stejně postupně zaschly. Řekl bych, že ožer ve vegetační době je kolikrát horší, než přes zimu, kdy se na jaře přece něco chytí. | | Tomcot, 5.7.2017 Tomcot je naprosto neperspektivní odrůda, jelikož nemá žádnou odolnost ani proti minimálnímu poklesu teplot pod bod mrazu po odkvětu. Potvrdit by to mohl i Jirka (FM). A nejsou to žádné extrémní poklesy, jako jinde. | | Vanilacot, 5.7.2017 Spíš tam žádné nebyly. | |
|
|
|
|