|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Royal Glory a spol, 23.7.2017 No jo, "sú to takí naničhodníci", viďte, Trnavsko 145. Nebo-li: " A čo s takými dôstojníkmi, ktorí si ani nevedia udržať poriadok na ubytovni? Vymeniť ich" (film Černí baroni). A tady s těmi broskyňami to nevypadá jinak. Máte pravdu s tou chutí.... celý příspěvek > | | San Castrese, 22.7.2017 Italská odrůda meruňky San Castrese je úplně stejná "bledá tvář" jako raná italská Ninfa. Ve skutečnosti spíše bílo žlutá. Jestli bude stejně nijaká i chuť, tak poletí. Odolnost vůči slabému mrazíku veškerá žádná, stejně jako u Ninfy. | |
| | Goldrich meruňka, 22.7.2017 Hlavním tahounem sezóny je jako vždy GOLDRICH meruňka, jak usměvavá paní nazvala mile toto vlákno. Úroda vysoká, plody většinou v rozmezí 80-90g. V měkké marmeládové konzistenci velmi slušná meruňková chuť. Před touto fází zralosti dužnina pevná s... celý příspěvek > | | Lejuna, Lerosa, Lemeda, Lenova, Kompakta, 22.7.2017 Rozkrojená LENOVA vypadá sice náramně, ale chuť... no jako by jsme snad s panem Mikešem ani nemluvili o stejné odrůdě. | | Topfirst, 22.7.2017 První úroda Topfirstu zatím né a né dozrát. Pár popadaných plodů nešlo od pecky, ale chuť se špatná nezdá. Taková výrazně navinule sladká, snad trochu "čačanská". Po letech záměn jsem se snad konečně dočkal. | | Favorita Morettini 3, 22.7.2017 Když ne vůbec nejchutnější, tak momentálně určitě nejchutnější broskve letošní sezóny. Super odrůda ta Morettiniho Favorita číslo tři. | | T 1, 22.7.2017 Pěkně jsi to s těmi příspěvky rozpálil, Milane. A z čeho vlastně vznikly tyhle tajemné "téčka"?
| | Harbinger, 22.7.2017 Zdravím, Honziku. To už psal Jirka (FM), že se v Beskydech daří víc peckovinám než jabkům. Jestliže se nepotvrdí praskání a hnití ještě nezralých plodů ve zvýšené míře, tak je Harbinger stále jednička mezi nejranějšími žlutomasými broskvemi. Žádné... celý příspěvek > | | Royal Glory a spol, 16.7.2017 Pane 104.15, jsem Vám velmi vděčný za to, že jste nás seznámil se situací Royal Glory na Trnavsku a když Vás to nebude obtěžovat, tak nás můžete seznamovat se zráním Vašeho ovoce i nadále. Jeden velký plod Royal Gemu se mi přece jen podařilo najít... celý příspěvek > | | Velkopavlovická = dokonalost meruňkové chuti, 16.7.2017 Tak to je nádhera. A ještě k tomu to jsou nejchutnější meruňky na světě. Já je tady zdaleka zralé nemám. Není zralá ani ta Lenova, ani Goldrich, ani Marlen a Ceglédi Óriás. Sucho tady rozhodně není. Prší skoro každý den. Ani nevím, co s tou... celý příspěvek > | |
| | Omluva Hermanovi, 16.7.2017 Tak se nejspíš budeme muset opět vrátit k té chemii, nic jiného nám, pane Mikeši, nezbude. Teď už tady s mšicemi páteříčky likvidovat nebudu, ale s těmi obaleči máte asi pravdu. Já jsem na švestky Calypso dával, ale podle Kuklen ani Mokošína nebyl... celý příspěvek > | | Omluva Hermanovi, 16.7.2017 Mně Toptaste taky vymrzla. U Katinky si nejsem jistý, jestli vůbec kvetla. Každopádně nemá skoro nic. Herman je jiný typ švestky než Katinka a hlavně zraje dříve. Výborně se jeví taky Juna, kterou jsem si nechal poslat z Klivie BA. Herman i Juna jsou... celý příspěvek > | | Omluva Hermanovi, 15.7.2017 Dejte si tam Herman, pane Jano, bude zralý dříve než Katinka a pochutnáte si. A to ve všech stádiích zralosti. Ty měkčí a větší jsou famózní, s jemnou slívovou chutí, decentně sladké i příjemně aromatické. | | Royal Glory a spol, 15.7.2017 Pokud tyto plody každoročně nezmrznou, tak bude další problém ochránit je proti ptákům a hmyzu. K tomu prapodivně vypadajícímu sáčkování jsem se ještě neodhodlal. Nevím, jak u Vás, ale tady jsou ti ptáci hrozní, nenechají nic na pokoji. Ty Royal Gemy... celý příspěvek > | | Orangered, 15.7.2017 Díky za tip, pane Jano. Pokud jde o moji Vehardu na vadensvilu, tak vypadá jako menší vánoční stromeček, kde jsou místo ozdob menší plody. Veselka roste mnohem lépe, dá se říct naprosto optimálně. Chuť Vehardy je zajímavá, letos ještě není zralá. S... celý příspěvek > | |
|
|
|
|