Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Novovyšlachteni križenec Duranzie a Bystrickej, 5.9.2017
Ó jéje, takže další krištálový cukor, jak psala Jana Slabiňáková? 
Broskvoň Symphonie, 5.9.2017
Určitě by neškodilo ho jednou protrhat, abych moh říct to samý. Já - Josef Vyskočil.                                              ... celý příspěvek >
Broskvoň O´Henry, 5.9.2017
Tak, Jirko(FM), víš jaká broskvoň by mohla být vůbec nejlepší zářijovka? To se podrž, starodávná ELBERTA. Tahle nejpůvodnější z původních. Sakra práce, škoda, že ten stromek je takový mrzák nerostoucí. Kam by se hrabalo všechno tady kolem. Kolik... celý příspěvek >
Nektarinka Venus, 5.9.2017 Obsahuje fotku
Zřejmě taky dobrej voddíl. Dostaly výprask od ledové smršti, přesto ani po třech měsících neshnily. To je slušný.
Broskvoň Symphonie, 5.9.2017 Obsahuje fotku
"Sveřepí šakali zavile vyli na bílý měsíc". Stejně tak i já sveřepě odmítám ukončit broskvovou sezónu.  Protože: "my stále jedem a sme o kus dál", jak kdysi zpívala skupina Abraxas. Takže tady je sklizená SYMPHONIE a jede se dál. Poďte hoši,... celý příspěvek >
Stanley - jedna z nejužitečnějších odrůd minulosti, 31.8.2017
Tak abych pravdu řekl, kdyby mně letos ze stromu místo Gabrovské, Valjevky a Domácí švestky zmizel Stanley, tak bych se vůbec nezlobil. Od pecky nejdou ani měkké ani méně zralé plody a chuť je hodně špatná. Ale v takovém lednu bych je docela bral.
Slivoně 2017, 31.8.2017
S těmi švestkami to můžu podepsat, zato ryngle-to je mana finskákiss! Jak je to možné? SPCH Chutnal jsem teď Nějaké švestky a je to hrůza děs.Přesně jak píše Petr, švestky, trnky jsou letos totální propadák.  Na švestkách jsem si letos... celý příspěvek >
Nektarinka Fantasia, 31.8.2017
Snad budete mít takové štěstí s podtrženými nektarinkami, jako já s Halehavenem. Před dovolenou jsem je otrhal ještě částečně nedobarvené a nazelenalé, dal jsem je do chlaďáku a po příjezdu je vyndal a nechal "dojít v pokojovce" (teplota). Po pár... celý příspěvek >
Slivoně 2017, 31.8.2017
Je to hodně zajímavé, proč nejsou nyní švestky chutné. Jestli je to počasím, tak to rozhodně vyhovovalo letos broskvím, protože jsou nejchutnější od doby, co je pěstuju a to komplexně všechny odrůdy byly aromatičtější než jindy. Švestky byly v... celý příspěvek >
Farely - Farbaly - Farhial, 31.8.2017
Přesně tohle znám u VP a Karoly, proto mi začínají být krajně nesympatické. Dokázal bych si místo nich představit nějaké alternativní odrůdy. Myslím, že ve vlákně Velkopavlovická = dokonalost meruňkové chuti pěkně porovnal a upřednostnil Libor (BA)... celý příspěvek >
Hrušně, 30.8.2017
Williamsovu jsem otrhal. Kupodivu bylo poškození plodů minimální až žádné. Oproti tomu Generál Leclerk už prakticky žádný nezbyl, všechno hnije. Proč hmyzu chutná více, těžko říct. Stejně tak jim chutná Spartan můj jediný Mc Intoshovský zástupce,... celý příspěvek >
Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 30.8.2017
Metry nehrajou roli, naopak Hanita dozrává včas, takže by ji mohl klidně zkusit i Bunny pod Tatrami. Mám ji i na Vysočině v 600 metrech druhým rokem a dírkovitost má, jak je vidět, všude stejnou. Pokud chcete jen jedinou švestku, tak se rozhodněte... celý příspěvek >
Nektarinka Fantasia, 30.8.2017
Díky Vám jsem si vzpomněl, že tady mám vlastně taky pár nektarinek na malém Venusu. Díry od krup jsou velké, přesto se zacelily a plody stále nehnijí, ale jinak Harko a Tena taky hodně hnily. V porovnání s broskvemi podstatně více. Otázka je, jestli... celý příspěvek >
Slivoně 2017, 30.8.2017
Bunny, ani kdybys poslal vzorek, tak to není jisté, že se trefím. Taková Čačanská lepotica nebo najbolja by se podle chuti poznat dala. Nakonec i Gabrovská, Hanita, Č.Rodná, Stanley, Těchobuzna ale i jiné. Jenomže třeba taková momentálně předčasně... celý příspěvek >
Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 30.8.2017
Nepodobá, Hanita je leckdy i lepší. Nakonec se Domácí švestce nepodobá ani chuť Presenty. Já bych nejšvestkovitější švestkou vyhlásil HANITU. 
Další diskuze:  261262263264265>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika