Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dobrý rok pro Stanley, 8.9.2017
U mě letos dobrý rok pro Stanley rozhodně nebyl. Hladně nejdou v žádném stádiu zralosti od pecky. 
Broskvoň O´Henry, 8.9.2017
To máš, Jirko, pravdu. Proč je pěstovat, když si je můžem koupit. Zatím vůbec sortiment obchoďákových broskví nesleduju. Snad později. Nemám je tak pěkné, protože nemají tolik slunce a měknou částečně zelené. To nakonec Halehaveny dělaly taky. V... celý příspěvek >
Mirabelky - Miragrande a Bellamira, 8.9.2017 Obsahuje fotku
Miragrande =  pouze krištálový cukor? 
Broskvoň O´Henry, 8.9.2017 Obsahuje fotku
S plody pozdní odrůdy O´Henry jsem to poněkud přehnal, ale alespoň jsem mohl nějaké zachránit před hnilobou. Naprosto chápu radost pána z vlákna o velmi pozdních broskvoních, protože mám tu radost z těchto broskví taky. 
Nektarinka Venus, 8.9.2017 Obsahuje fotku
Dobrý den. Protože nemáte nic nového v broskvích a nektarinkách a to ani velice nadějný pán od Trnavy, kterému by jsem byl za nějaké fotky zvláště vděčný, tak přicházím s pár plody nektarinky Venus, které odmítly podlehnout moniliové hnilobě. Od... celý příspěvek >
Prebierka plodov, 8.9.2017
A co na tom je tak zvláštního, že někdo vyfotí prasklou větev na které nechal moc jablek? Já tady taky fotím různé mrzáky, protože sem nikdo lepší nedá. Pak si na mně můžou smlsnout. Myslím, hlavně broskve. To je život. Co se týče tématu, tak... celý příspěvek >
Slivoně 2017, 8.9.2017
Zpoždění ve vyšších polohách může být větší. Proto jsem se občas bunnyho ptal, co mu u nich právě kvete nebo zraje. Zdejší (Pardubice 230 m.) zralost lepotice je společně s Oullinskou renglódou kolem 10.8. letos to bylo možná dříve. Takový přeplozený... celý příspěvek >
Prebierka plodov, 8.9.2017
Hlavatému dal pan učitel ve škole za trest napsat domácí úkol kde stálo: "musím udělat prebierku, musím udělat prebierku, musím udělat prebierku" a teď to tady stále papouškuje. Pravdu má pan 205.204. Při dobře zapěstovaných konárov vydrží tyto velmi... celý příspěvek >
Slivoně 2017, 7.9.2017
Asi to tak bude, zvlášť, jestli je dužnina zelená.
Vonka, 7.9.2017 Obsahuje fotku
Dali by jste si Vonku? Bronzové plody zastíní vzhledem jak rodnou Děkanku, tak i Generála. 
Broskvoň O´Henry, 7.9.2017 Obsahuje fotku
První zralý plod odrůdy broskvoně O´Henry je kvalitativně velmi nadějný.
Elberta, 7.9.2017 Obsahuje fotku
Elberta je křížencem odrůd Pavie chinese x Early Crawford vzniklým v roce 1870 v USA (Georgia). Byla značně rozšířená v USA a v západní Evropě v první polovině 20. století. V této době byla nejvýznamnější světovou odrůdou. Do LPO byla zapsána v roce... celý příspěvek >
Jaká bude Resista?, 7.9.2017 Obsahuje fotku
Kdyby byl Bavorov, co sou Vodňany...Ale nejsou. A Resista nebude nikdy Goldenem. Jedině začarovat: "abrakadabra", ať má chuť jak ten Golden.
Vienská, 7.9.2017 Obsahuje fotku
A co se vyklubalo z prvního plodu, který dospěl do máslovité konzistence? Nic. Naprosto obyčejná, sladká hruška. 
Azura, 7.9.2017
Sladké jsou všechny dost a to je tak všechno. Žádnou novou Hanitu nevyrobili. 
Další diskuze:  261262263264265>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika