Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zahradnictví Na Zázvorce (Tatobity), 11.11.2017
Za čtyři kilča od stromku už se mizerná kvalita a neřešená reklamace těžko odpouští. Tak celkem chápu, že pro těch pár stromků poslaných z Bratislavy do Pardubic majitel nezbohatne, ale před tím byla komunikace vstřícná. Fakt taky je, že za tu... celý příspěvek >
Angold, 11.11.2017
Angold bych si taky dal. Po letech. Připomenout si ho. V minulém roce byly hodně dobré kupované Opály a Luny. Sám tady občas kousnu do Resisty, která je mnohem méně náročná po všech stránkách než Golden. Ovšem Golden Delicious je chuťově... celý příspěvek >
Jirka(FM) se sice zmiňoval o nějaké záměně Dixired za Halehaven, ale jinak jsem dostal ze Strážnice vždy náhradu i za neujaté stromky, což je hodně slušné gesto. 
Nejlíp se mi spolupracovalo se Strážnicí. Škoda, že asi zkrachovali. Ono z prodeje stromků asi jen tak nikdo nezbohatne, takže se jim nedivím, že toho nechali. Nebo možná jen ukončili zásilkový prodej.
Největším zastáncem Zázvorky je pan Vinšálek. Vždy byl spokojen. Moje zkušenost je taková, že dříve či později nastanou problémy všude. Někde hned napoprvé, jako například u Zoji Semily. Bohužel se problémy nevyhnuly ani firmám s drahými stromky, kde... celý příspěvek >
Granny Smith, 11.11.2017
Goldeny jsou holt Goldeny. Tyhle žluťoučké budou chuťově určitě TOP. 
Hrušeň Nela, 11.11.2017 Obsahuje fotku
Nejvíce by se měla blížit výborné Lucasově hrušce odrůda NELA (Lucasova x Nelisova), která by měla být déle skladovatelná. Tak jsem na ni letos zvědavý, jaká bude.
Zahradnictví Na Zázvorce (Tatobity), 10.11.2017
Jen si postěžuj, Pavle. Měl jsem tam kdysi nějaké záměny, ale musím uznat, že majitel byl tenkrát při telefonickém rozhovoru slušný a chtěl vrátit peníze. 
Topstar plus, 10.11.2017
Já jsem ty němčoury taky pořád sháněl, ale jsou to jen takové náhražky, maximálně občas více sladké. Posledním takovým odvarem je Azura. Když nemáte Domácí švestky, tak nemáte nic. Jen ty náhražky, bohužel. Jedině trochu ostřejší chuť má ta... celý příspěvek >
Topstar plus, 10.11.2017
Topy jsou většinou jen švestkový odvar. Stále platí, že nejchutnější je Hanita, Gabrovská a hlavně Domácí švestky. Všechny ty novější "němčouři",po kterých tolik prahne Milan s Milošem, zatím moc nepřesvědčily. 
Delikates, 10.11.2017
Až na výjimky proti Lobu všechno jen odvar.
Delikates, 10.11.2017
Pán se ptal na začátku vlákna i na LOBO. V chuti špičkové jablko, jedno z nejchutnějších vůbec, přitom pozornost je zde vúči této odrůdě minimální. Kdo má alespoň pár jablek ročně, má hotový poklad. Já bohužel k těmto šťastlivcům nepatřím.
Lucasova, 9.11.2017
Víte, že plody Lucasovy nádherně voní? Pořád si myslím, že je to tady na fóru nedoceněná odrůda. Třeba taková Děkanka je lahodná, ale nevoní ani trochu.
Odrůdy hrušní - Slovácko, 9.11.2017
I když máte zájem o hrušně, tak pro doplnění si můžete zadat do vyhledávání Staré odrůdy jabloní - Slovácko. 
Topstar plus, 9.11.2017
Třeba tady, Váš jmenovec Co se týče staré databáze pana Vysloužila mladšího, tak tu používám velmi často, i když se už neaktualizuje. U Topstaru se tam uvádí, že plody mají zelenožlutou dužninu a navíc i tuhou. Já bych spíše řekl, že plody mají... celý příspěvek >
Další diskuze:  256257258259260>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika