Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou odrůdu jste vysadili nebo naroubovali?, 15.11.2017
Děkujeme, pane Považane. Nápodobně. Sice to sem nepatří, ale třeba Vám udělá radost, když řeknu, že Coxova reneta patří stále mezi nejchutnější jablka, i když se na degustacích umisťuje na chvostu. Doufám, že budete moci v budoucnu ocenit tu její... celý příspěvek >
Goldstar, 15.11.2017
Doporučením pana Fialy se asi neřídí nikdo, protože bychom museli mít místo jedné zahrady alespoň tři. Na druhou stranu, když chcete porovnávat, musíte prostě buď sázet nebo roubovat, jinak se nic nedozvíte. Co se týče konce pěstování Bláhova... celý příspěvek >
Děkanka robertova, 15.11.2017
Jinak, letos mě svou chutí dostala do kolen Koporečka. Luxus. Jemná, silně aromatická. Třída. Tak to je změna přístupu, zřejmě zapracoval inženýr.  Doufám, že se to obrátí i u Salisbury. Děkanka Robertova mně zatím jako trápení... celý příspěvek >
Z těch uvedených opylovačů v atlasu mám poblíž jen Willimsovu červenou. Těsně vedle je General Leclerk, ale jelikož pochází ze semene Děkanky, tak nevím, jak je to se vzájemným opylením. Možná, že ten "hřebíček na hlavičku" bude právě ta Williamsova.... celý příspěvek >
Goldstar, 15.11.2017
Kamile, "netreba sa pýtať, treba sadiť", jak říká Milan Fiala. Popřípadě navrúblovať. Ty odrůdy na které se ptáš jsou si všechny dost podobné, přesto ne zcela. Právě proto bych se nespokojil jenom s Goldstarem, i když štavnatost Goldstaru... celý příspěvek >
Lucasova, 15.11.2017
Možná, že to nikoho, ale pranikoho nezajímá, ale včera jsem zbaštil jediný plod Lucasky, co sem měl na novém stromku. "Flaška" je třeba královna naozaj, ale požitek z téhle snad tuctové hrušky je dokonalý. Voňavá (i v chuti), sladce navinulá, velmi... celý příspěvek >
Děkanku Robertovu a Generala Leclerc jsem si nechal poslat. Buď to by Ostroh nebo Strážnice. Rostou normálně, ale hlavně už takto malá Děkanka měla poměrně dost plodů, což překvapilo, protože se uvádí nižší plodnost. Plody byly i nakonec méně... celý příspěvek >
Topstar plus, 13.11.2017
Promiňte, pane Jano, chápu, že právě tohle jste chtěl slyšet.
Hruška Alessa zimná, 13.11.2017
Barva Red Williams, tvar Alexander Lucas, chuť Konference?
Goldstar, 13.11.2017
Jo, Opál byl chruplavý, ale zkuste v dubnu kousnout do Luny. Taky docela příjemný zážitek. 
Děkanka robertova, 13.11.2017 Obsahuje fotku
Děkanka, Děkanka, Děkanka. Nikdo by si nedal tu nesmírně jemnou pikantně kořeněnou hrušku?
Zerav obrovský a západní, 13.11.2017
Máte na mysli ŠLP Kostelec nad Černými lesy?
Topstar plus, 13.11.2017
Napsal jste to dobře, pane Jano. Toptaste u mě hodně ztratila tou špatnou odolností na jarní mrazy. Aby mně tady na jaře zmrzly nějaké švestky, to je totiž nevídaná věc, takže je to velké mínus. Stejně tak je to nevídaná věc u broskví, to až ty... celý příspěvek >
Goldstar, 13.11.2017
Vzhledem k tomu, že pan Vysloužil hází všechny tyto odrůdy do jednoho pytle a to nemyslím ve zlém, tak se zřejmě nebude jednat o pravou pěstitelskou polohu. Opály, co jsem tady měl v minulém roce byly velmi sladké s nepatrnou jakoby rubínovou... celý příspěvek >
Zerav obrovský a západní, 13.11.2017
No hlavně ve stínu totálně selhaly smaragdy, které jsou sice nejkrásnější a nejhustší, ale nerostou prakticky vůbec. "Martiny" jsou řidké, ale tlačí se pěkně do výšky i ve stínu, takže se v určité výšce zastřihnou a snad trochu zhoustnou. Jestli si... celý příspěvek >
Další diskuze:  251252253254255>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika