|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Sparjon, 21.11.2017 Jak říká můj tiskový mluvčí...
Nejsem si vědom, že bych byl tiskovým mluvčím ani toho hlavatého rozumbrady, který s tímto označením před časem přišel, ani ctěného doktora Vysloužila, který radostně kyne ze Šumperka do Šuran a ochotně přebírá tyto... celý příspěvek > | | Děkanka robertova, 19.11.2017 Všechno se dá zřejmě zpeněžit, asi i stromky. Fakt nechápu proč Koporečka není běžná i tady u nás. Prakticky neznámá odrůda. Právě proto by mě zajímalo hodnocení více lidí. Ondra ji třeba má za nejlepší. | |
| | Jmelí, 18.11.2017 Máte tam hezky, Rafaelku. Kéž by občas zasvítilo i tady. | | Děkanka robertova, 18.11.2017 Co se týče zlodějů, tak jak říká jeden politik: "všetci kradnú". Nemám bohužel schopnost říct "abrakadabra", ať jsou stromky i s autorádiem zpátky u majitele. | | Děkanka robertova, 17.11.2017 Mě by zajímalo, jestli by Ondra, Kamil, Vojta nebo Míťa dokázali k něčemu přirovnat chuť této severočeské odrůdy. Tady není rozšířená vůbec. Jedná se o chuť více kořenitou, nebo spíše sladce navinulou, příjemně hruškovou, jako má například... celý příspěvek > | | Proč neprorazil General Leclerc, 17.11.2017 General Leclerc získává přeci jen na popularitě. Na zdejším fóru je zmiňován poslední dobou poměrně často. Dnešní ochutnávka největšího plodu byla požitkem. Z trojice Děkanka, General, Vonka nejšpičkovější chuť. A to celkově nejvýraznější a... celý příspěvek > | | Royal Glory a spol, 17.11.2017 Já vám to věřím, pane 205.204, každopádně mně tady vymrzly opakovaně už podruhé za sebou bez jediného plodu. Stejně velké stromky stojící poblíž, např. Earliglo měly plodů dostatek a to vůbec nemluvím o RH a CH, které se vždy můžou v plodnosti... celý příspěvek > | | Jakou odrůdu jste vysadili nebo naroubovali?, 16.11.2017 Taky si myslím. | | Sparjon, 16.11.2017 Pan Vyslouzil ostalo v chuti Sparjon aspon nieco zo Spartana?Kedze je to zimne jablko nenastala skladovanim zmena chuti k lepsiemu?
Náš pan Vysloužil stále opakuje, že nejpovedenější kříženec tohoto typu je odrůda Holiday. | | Goldstar, 16.11.2017 A kde, že ho teď prodávají? V jakém obchoďáku? | |
| | Zahradnictví zoja, 16.11.2017 Jak jsem psal už několikrát, před pár lety jsem si ze Zoji objednal 6 stromků a ukázalo se, že ani jeden z nich neodpovídal objednaným odrůdám. Všechno záměna. To je naprostý rekord. V současnosti nevím, mohli se zlepšit. Pro mě to ale znamenalo... celý příspěvek > | | Jakou odrůdu jste vysadili nebo naroubovali?, 16.11.2017 Mám dojem, že v této poloze pěstoval Coxovu renetu i pan Vysloužil. Spokojen nebyl. Odvolávám se často na pana Vysloužila, jelikož toho pěstuje nejvíce a znám jeho názory a nakonec svého času jsem znal i chuť jeho některého ovoce. Vzpomínám i na jeho... celý příspěvek > | | Royal Glory a spol, 16.11.2017 Určitě by to byla výhoda, pane 205.204, to s Vámi souhlasím, za předpokladu dostatečné odolnosti vůči mrazu v květu. Protože je odolnost malá, tak se do našich podmínek tyto odrůdy moc nehodí. Zvláštní je, že se to o nich nikde nepsalo, jen se... celý příspěvek > | | Goldstar, 16.11.2017 Jak už jsem psal mnohokrát, Bláhovka je v chuti jistější než samotná Coxova reneta a to je velká přednost. Jinak, určitě bychom na místě Kamila vyzkoušeli i Opál, že, Vojto. | | Royal Glory a spol, 16.11.2017 Děkujeme za zprávu, pane Marcinko. Perspektivní odrůda to určitě nebude. Málo rodí možná proto, že částečně vymrzá. S tím hmyzem máte naprostou pravdu. To všechno už ví Milan Fiala dávno, proto sází všude raději slivky a marhuľky. Možno,... celý příspěvek > | |
|
|
|
|