|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Opál, 15.12.2017 A já mám zase dojem, že tyto obří globusové plody Opálu nejsou ještě správně konzumně vyzrálé. Jak jsem psal, tak plody Opálu z minulého roku, vyfocené výše ve vlákně, byly v chuti o něčem jiném. Jakoby banánovou příchuť měl před lety pouze plod... celý příspěvek > | | Harbrite vs. Harbinger - odolnost?, 14.12.2017 Ovšem jako nejnadějnější broskvoň se v současnosti jeví novější odrůda s názvem JAYHAVEN. Kvalita plodů může být totiž velmi vysoká. Sice prozatím jenom "může", ale vzhledem k rozporuplným kvalitám novějších odrůd typu Royal Glory se může jednat o... celý příspěvek > | |
| | Opál, 14.12.2017 Co se týče chuti těchto globusových Opálů, tak nezbývá než věřit, že ještě nejsou v optimální konzumní zralosti. Opály z minulého roku vypěstované v okrese Rychnov nad Kněžnou byly menší, ale zato mnohem sladší a chruplavější. | | Opál, 13.12.2017 Opakem kyselejšího "rubínového" TOPAZU, je velmi sladký "rubínový" OPÁL. Jsem rád, že plody je možné prozatím sehnat v tom Globusu. Cena za kilogram klesla z 50 Kč na 36 Kč. Plody jsou výstavní. V sortimentu jablek z obchodních řetězců je to prozatím... celý příspěvek > | | Harbrite vs. Harbinger - odolnost?, 13.12.2017 To bych Vám spíš zhruba řekl, jak postupně rozkvétají švestky a meruňky, než broskvoně, Žán Póle. Co se týče doplnění Vašeho sortimentu třech broskvoní, tak by se hodila dobou zrání jak Royalvee, tak Harbinger. Harbinger by dozrávala před FM3 a... celý příspěvek > | | San Castrese, 8.12.2017 Všechny ovocné stromy jsou už dávno bez listů, jen meruňka San Castrese se stále tváří, jako kdyby vůbec nebyl prosinec. | | Sladké řepy z hypermarketů, 6.12.2017 Zatím jsem nepřišel na to, proč se v atlasech uváděla chuť Red Deliciousů jako velmi dobrá, kdežto u Starkrimsonů jen jako dobrá. Starkrimson Delicious mi vždycky připadal sice sladší, ale taky kořenitější. Z vyšších poloh, a to i z hodně vysokých,... celý příspěvek > | | Topaz nepřekonaný, 6.12.2017 Na nic se čekat nemusí, jak vidíte, tak v Karviné na degustaci byl na třetím místě. Topaz je výborný i teď, jen o něco kyselejší. | | Topaz nepřekonaný, 4.12.2017 Ne každému musí vyhovovat kyselejší odrůda. Jsou tací, kterým Topaz nebude chutnat nikdy a to ani přesně v tom únorovém úterý půlpátý odpoledne, kdy jabko slavnostně rozkrojí, jak pravil pan PP. Mně osoně chutná Topaz i teď, pár týdnů... celý příspěvek > | | Jaká bude Resista?, 4.12.2017 Momentálně má Resista dužninu stále tuhou s určitým obsahem kyselin. Pihovitost letos nemá, ale v minulosti měla. V porovnání s prvními plody na roubu Luny, se mi tyto plody LUNY zdají příjemnější. Golden Delicious je sice jen jeden, ale třeba Luna... celý příspěvek > | |
| | Topaz nepřekonaný, 3.12.2017 Bylo by to obdobné jako posuzovat chuť, konzistenci Boscovy flaše v červenci, a říkat, že je to tvrdá nedobrá hruška.
Jo, tohle srovnání přesně sedí. | | Topaz nepřekonaný, 3.12.2017 Mě milovníka Topazu vůbec ničím neprovokuje. Má právo se vyjádřit o čemkoliv, tudíž i o kupovaných plodech. Myslím, že pěstování zvládne i bez zkušeností onoho pána. | | 5 TOP odrůd jabloní, 3.12.2017 Tohle vlákno je sice o jabloních, ale Bumblebee Alois bombíni má pravdu, že ty nejranější švestky jsou taky TOP. Proč si na ně nevzpomenout. | | Lidská moč jako dusíkaté hnojivo k ovocným stromům, 3.12.2017 Nesmyslné to určitě není. Je dobře, že jste založil tohle vlákno. Kdyby mně nebylo z těhle smradů šoufl, dělal bych to taky. | | Lidská moč jako dusíkaté hnojivo k ovocným stromům, 3.12.2017 Milane, to sis špatně vyložil. Žádná pravda se nekoná. Ke skladování moči se nechystám, ale odsuzovat někoho, kdo se vyčůrá na zahradě taky nehodlám. Na rozdíl od jiných. | |
|
|
|
|