Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rozkvétání broskvoní, 14.4.2018 Obsahuje fotku
Broskvoně nám i nadále kvetou, vážení broskvoví přátelé. Vyfocená zájimavost je v rozdílnosti barvy květů u jedné a té samé odrůdy, u poměrně velkých zvonkových květů Majority, což se dá ale z fotky těžko vypozorovat a kvete i jedna z nejnadějnějších... celý příspěvek >
Frostina, 14.4.2018 Obsahuje fotku
Nově zasazená FROSTINA vykvetla. To znamená, že květní pupeny všechny zimní nástrahy přežily. Vůbec mně nevadí, že túto marhuľku nemají pouze tři lidi v republice a že plody nebudou nějak výrazně zbarvené. Hlavní bude, jestli se potvrdí zvýšená... celý příspěvek >
Třešeň ružové květy, 14.4.2018 Obsahuje fotku
Čtvrteční kouzelné ráno v Benátkách nad Jizerou. Ty růžové květy vyzdobily náměstí k dokonalosti.
Rozkvétání slivoní, 14.4.2018
Komu se nelení vytáhnout paty za humna, tak se tou bílou krásou může pokochat právě teď. Jak už jsem napsal, pro mě je to jakýsi symbol začátku. 
Výsadba 5 broskvoni, 13.4.2018
S tím chcípákem jsme na tom stejně. A zrovna tahle odrůda, která zaujala i slovutného Standu von Kénig. Takže nakonec "nula od nuly" pojde a Standa nám i nadále bude dělat chutě. Nejlepší z těch všech byla broskvoň Red Skin. Asi proto, že se jedná o... celý příspěvek >
Kadeřavost v květnu, 13.4.2018
Květen sice ještě není, ale rostoucí listy broskvoní vypadají velmi nadějně. Počasí také významně kadeřavosti nepřeje.  
Moniliový úžeh a hniloba peckovin 2018, 13.4.2018
Ten deštík docela závidím. Tady spadlo pár kapek. Je sucho. Postřik jste stihl v pravý čas. 
Výsadba 5 broskvoni, 13.4.2018
Tak co jste zasadili za odrůdy? Pochlubte se. A nakoupili jste něco ze Spomyšle?
Zmrzlé květní pupeny meruněk, 13.4.2018
včerejší kontrola kioto 4-leté komplet celé vymrzlo, všechny pupeny se drolí, začínájí se již rozvíjet první listy, Kdo by to řekl, viďte, že tak odolná meruňka v květu a po něm nesnese v únoru menší mráz. Ta odolnost v květu a po něm je... celý příspěvek >
Třešeň ružové květy, 13.4.2018 Obsahuje fotku
Nádhera. U Vás už taky kvetou?
Rozkvétání slivoní, 13.4.2018 Obsahuje fotku
Kvetoucí trnky v přírodě pro mě znamenají vždy nový začátek. Tady rozkvetla jako první slivoň Ozark Premier. Teď už jí dohánějí i jiné švestky. 
Moniliový úžeh a hniloba peckovin 2018, 13.4.2018
S tím koncem Horizonu to vzniklo tak, že někde bylo uvedeno, že ten a ten přípravek bude jako náhrada Horizonu (pro meruňky). Horizon totiž už nemá registraci pro použití v meruňkách. Jen slivoně, třešně a višně. ZATO je také stále v... celý příspěvek >
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 13.4.2018
Meruňky rychle odkvétají během pár dnů. Po předvčerejší aplikaci Horizonu se Zatem se skutečně, jako vždy, okvětní plátky zbarvily částečně rzivě. Na budoucí plůdky to nemá vliv. Určitě lepší rzivé okvětní plátky, než napadení květů monilií. V... celý příspěvek >
Rozkvétání broskvoní, 13.4.2018 Obsahuje fotku
Kvetoucí broskvoně: Favorita Morettini 3, Suncrest, Elegant Lady, Royal Gem, Spring Lady, Majorita, Inka. 
Zmrzlé květní pupeny meruněk, 11.4.2018
Už jsem to psal několikrát. Zmrzly oba Pinkcoty, Tsunami, Big Red. Kioto je kapud celé. Už druhý stromek. Vymrzl Tomcot. Suprové jsou lednické, veselské, ale i harrowské meruňky. Kupodivu si skvěle vede i Orangered, také Goldrichy, VP, bergeronské... celý příspěvek >
Další diskuze:  246247248249250>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika