|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Royal Glory a spol, 22.5.2018 U mna to vyzera zle hlavne v tom, že jsou oba na broskvovém semenáči a mají dost silnou chlorózu. Rozdíl oproti Royal Gemu na GF-677 je patrný. | | Vistarich, 22.5.2018 Můj Vistariš je REVENANT. Přece jen vstal z mrtvých. Nestává se to často. Možná, že ty podnože z Clivie BA jsou slušné. Takového "Burbanka" na madli asi "nerozchodím", i když jeden výhon minulý rok přeci jen přežil. Milan byl původně z Vistariše... celý příspěvek > | |
| | Avalon Pride, 22.5.2018 Taky jsem měl Avalony hodně napadené mšicemi. Letos jsou zatím jinde. Zkouším na ně "prát" ty "pomeranče". To samé mám i s těmi málo plody na obou Avalonech. A dvojáků bylo taky vela. Jsem zvědavý, jak budou "šmakovat". Likvidovat bych je nechtěl,... celý příspěvek > | | Tsunami, Auroru nebo Radku? Co rodí nejdříve?, 22.5.2018 Mám tady snad konečně pravou Tsunami a ty dva plody co přežily únorový holomráz jsou stále zelené, i když mírně světlejší. Stejně tak Spring Blush. Aurora vymrzla a stejně tak falešná Rubista, která je bývá zralá rekordně brzo. Tak kolem 20.6.. | | Elena, 21.5.2018 Mně ji tady vždycky rozklobou špačci. Jinak by chuťově neurazila, i když Presenta je Presenta. Teď momentálně se těším na ty nejranější švestky. | | Uz nekde uzraly tresne?, 21.5.2018 Karešova s Burlatem, to je panečku jinačí kafe než Rivan. Kdo si počká, ten se dočká. | | Tsunami, Auroru nebo Radku? Co rodí nejdříve?, 21.5.2018 Ake v Bulharsku, ne tady. | | U slivoně Blue free praská kůra, 19.5.2018 Pravdou je, že okousané stromky vypadají trochu jinak. Na chalupě i v Sudetech jsem takto poškozené stromky výdycky zatíral Tervanolem. Protože jsem to zjistil až po čase, ldyž jsem tam přijel, tak to ne vždycky pomohlo. | | Doporučte broskvoň, 18.5.2018 Stanislav von Königgrätz napsal:
Od pana Moretinniho se pěstují v čechách jen 2 odrůdy, či spíše jen jedna. To jestli za názvem FM je trojka římská či latinská či chybí je nepodstatné. Vždy se jedná o nejranější broskev, která je žlutomasá a jde... celý příspěvek > | | Praskání třešní po dešti, 18.5.2018 Burlat je praskáním známý. Chtěl jsem se Vás ještě jednou zeptat na ten pomerančový olej Prev-B2. Jste s ním spokojený? Jak působí, když s ním postříkáte mšice? | |
| | U slivoně Blue free praská kůra, 18.5.2018 Že by pejsek, pane Dušku? Každopádně bych postižená místa natřel Tervanolem, nebo jiným balzámem, nebo voskem. Bluefree jsem zatím neměl možnost koštovat, stejně tak Veeblue, která čtvrtým rokem stále nekvetla. Vypadá to na nějaké "šméčko". | | Uz nekde uzraly tresne?, 18.5.2018 Asi je to trochu divný, vzývat první švestky v půlce května. Faktem je, že jsem nikdy neočekával, jak mně ty první švestky v červenci budou chutnat mezi těmi všemi meruňkami. Proto ta vzpomínka na Ruth Gerstetter, Herman a Junu. S tím Meteorem Korai... celý příspěvek > | | Uz nekde uzraly tresne?, 18.5.2018 Z Rivanu letos moc nadšený nejsem - klasická rychlokvaška. Dal bych si raději první švestku - Ruth Gerstetter. Počítám, že budou tak kolem 10.7., možná dříve. V tu dobu bude už "mraky" Leskor. | | Royal Glory a spol, 17.5.2018 No radost je veliká, převeliká a nejen z těchto, ale ze všech. Broskve jsou u mě ovoce číslo jedna. | | Plodomorka hrušková (Contarinia pyrivora), 17.5.2018 Je docela možné, že ty běžné insekticidy nezabírají, ale na druhou stranu by bylo zvláštní, že nezabírají pouze na tohoto škůdce. Myslím, že i v dalších letech budu odkázaný jen na Mospilan, Karate, Decis a Reldan. To znamená běžně dostupné... celý příspěvek > | |
|
|
|
|