Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Veecot (*Vineland, Ontário), 29.6.2018 Obsahuje fotku
Stírat prach usazený na této dávno zapomenuté odrůdě asi nebyl dobrý nápad. VEE COT ničím nepřesvědčil. Že má letos pár meruněk v roce, kdy jich je kolem všude plno, není žádná zásluha.  
Bergarouge, 29.6.2018 Obsahuje fotku
Bergarouge snad bude patřit do skupiny vhodných odrůd pro zdejší podmínky. 
Tomcot, 29.6.2018 Obsahuje fotku
TOM COT je z hlediska odolnosti proti mrazu v různých obdobích prozatím totální propadák.
Bergeval, 29.6.2018 Obsahuje fotku
Bergeval disponuje pěknými barvami zřejmě po Orangeredu.
Velmi rané broskve, 28.6.2018
Nevím, jak jste na tom Vy s broskvemi, ale já jsem měl zatím možnost ochutnat pouze jeden Springtime a jeden z těchto plodů falešné Dixired na fotce. Pořád si myslím, že to nemůže být nic jiného než Harbinger. V současné zimě se ničemu do zrání moc... celý příspěvek >
Herman, 28.6.2018 Obsahuje fotku
Jelikož považuji HERMAN (Carská x Ruth Gerstetter) za chutnou, velmi ranou slívu, zaslouží si tady mít vlastní vlákno. V letoním roce má rekordně brzkou zralost. Na to, že se jedná o první švestky, je jejich chuť švestkově dostatečně uspokojivá.... celý příspěvek >
Meruňka Veselka, 28.6.2018 Obsahuje fotku
Momentálně ovšem padají v drtivé větině pouze nezralé a kyselé plody, což je škoda. 
Nejranější odrůdy slivoní, 28.6.2018 Obsahuje fotku
A co říci na první zralé Hermany? To je dobrota.
Juna, 28.6.2018 Obsahuje fotku
Letošní Juny Herman ve zralosti nepředstihly.
Ruth Gerstetter, 28.6.2018 Obsahuje fotku
RUTH GERSTETTER (Carská x Bryská, Württenberg 1920) je stále považována za nejranějí slivoň sortimentu. Dnes už má konkurenci v jiných velmi raných odrůdách, kterým dala vzniknout. 
Goldrich meruňka, 28.6.2018
Pokračuje nám bohatá meruňková sezóna, vážení přátelé. Jak říká mino, Goldrich je prostě Goldrich. Sice bylo sem tam něco průměrné, ale nynější zralé, padající plody jsou prozatím asi to nejlepší z momentálně zrajících meruněk. Velké plody se silnou,... celý příspěvek >
Nejranější odrůdy slivoní, 28.6.2018 Obsahuje fotku
Některé záměny se dají skousnout. Třeba tahle Tvoje Juna místo Harbelly. Tady u mě letos nejdříve vybarvuje HERMAN. Juna a Ruth Gerstetter mají menší zpoždění. 
Červnová, 25.6.2018
Já se jenom ptám, co lze čekat. Dneska mi zůstávaly v ruce Julie (jabka) a není to žádná sláva. 
Farbaly, 25.6.2018 Obsahuje fotku
Co mně to poslal pan Zíbal místo Farbaly? Meruňky vypadají povědomě.
Meruňka Harcot, 25.6.2018 Obsahuje fotku
Vybarvuje i meruňka Harcot.
Další diskuze:  236237238239240>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika