|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Rozkvétání 2019, 20.3.2019 Tak to je fakt. Rozdíl je setsakramentský. U toho Petra z H, to vypadá spíš jako někde z Vysočiny. | | Rozkvétání 2019, 20.3.2019 To si Miloš říkal taky, ale memomentálně je z meruněk ve střední poloze otrávený, jelikož se tam ničeho nedopěstuje. Kde Vy to máte? | |
| | Pilatka svestkova, 20.3.2019 A právě pokud hrozí malá úroda z důvodu vyčerpání stromu, nebo špatného počasí v době květu, je třeba zlikvidovat tu pilatku, aby na stromě vůbec něco zbylo. | | Broskvoň na Myrobalánu, 20.3.2019 To já taky a už je v pánu. Možná je lepší naočkovat broskvoň na vzrostlý myrobalán. | | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 20.3.2019 Goldrich už se nemůže dočkat. | | Rozkvétání 2019, 20.3.2019 Tady ještě nic, ale dlouho to trvat nebude. (Tsunami, Sweet Red, Big Red, Hargrand). | | Pilatka svestkova, 20.3.2019 Spintor asi nerisknu. S Reldanem mám jedinou zkušenost, a to, když jsem to menší malospotřebitelské balení, které je určeno na 8 litrů postřiku naředil na 10 litrů. Výsledek nebyl vůbec uspokojivý. U Calypsa by slabší koncentrace pravděpodobně tolik... celý příspěvek > | | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 20.3.2019 Tak z tohoto vlákna se něco vyčíst dá. V minulém roce to 20.3. také nebylo. | | Zmrzlé květní pupeny meruněk, 20.3.2019 Dnes je 20.3. Po teplé zimě jsem čekal, že už meruňky v tomto trrmínu pokvetou, ale ještě si dávají pár dnů načas. V posledních letech vymrzají po odkvětu až malé plůdky, které jsou choulostivější. Jinak, násada květních pupenů je bohatá. Kdo si vede... celý příspěvek > | | Meruňka s pozdním dozráváním, 20.3.2019 "Kongáty, Anegáty a Bangáty" pěstuje Milan. Napište mu. Když to nevyjde, prubněte je, a pak dejte vědět. Tardicot už je starší kousek. | |
| | Pilatka svestkova, 20.3.2019 Proti plodomorce na hruškách je postřik proti pilatce švestkové sranda. Trefíte se vždycky. Sranda to tedy byla s Calypsem. Tento rok snad Mospilan nebo Reldan. Předpokládám, že tak "čisto" jako s Calypsem už nebude. | | Hraboš, hryzec likvidace, 19.3.2019 Pěkný úlovek. Škoda, že ten náš kocour chytá jen ptáky. | | Zmrzlé květní pupeny meruněk, 19.3.2019 Možné to je. U té Aurory se každoročně neprobudí celé větve, tam je potom jasné, že to není následkem nějakého slabšího mrazu. Big Red raší strašně brzo, takže tam se nějaká "námraza" dá předpokládat. Minulý rok vymrzl v březnu kompletně. V... celý příspěvek > | | Ukrajinské broskvoně, 19.3.2019 Fandím Vašemu zájmu o tyto odrůdy, ale pravděpodobně Vám nezbude nic jiného, než je vyzkoušet sama, když je tedy seženete. Co se týče prachobyčejného Harbingeru, tak tomu zase pro změnu fandím já, jelikož je to velice chutná raná žlutomasá odrůda.... celý příspěvek > | | Zmrzlé květní pupeny meruněk, 19.3.2019 No jo, těžko v březnu očejávat nějaké dlouhé "Palermo", to spíš chumelenici, a meruňky se za kamna holt nevejdou. | |
|
|
|
|