|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Aká je to odroda marhule, 2.4.2019 S hnilobou u kostky jsem se v některých letech setkal u meruňky Harcot, Althanovy renglody a meruňky Veselky. O jakou odrůdu se jedná na Vašich fotkách těžko říct. Zvlášť, když píšete o netradiční chuti. Já tady mám takových záměn a nějakou... celý příspěvek > | | Nektarinka - výsadba na podzim, 2.4.2019 ...probouzejí po zimě pomaleji.
Mám tady broskvoň na nějaké bulharské slivoňové podnoži, která se po podzimní výsadbě probudila velmi brzo, a druhou na broskvomandloni, také na podzim zasázenou, která se brobouzí velmi pomalu. Pak tady mám starší... celý příspěvek > | |
| | Zahradnictví Spomyšl, 2.4.2019 Zavolejte si tam. Neměl jsem nikdy problém domluvit se jak s paní N. ve Spomyšli, nebo s paní V. v Uherském Ostrohu. | | Spring Crest, 31.3.2019 A co by jste rád? Jestli se dočkáte plodů? To by mě taky zajímalo. | | Calypso 480 SC - účinná náhrada, 31.3.2019 To tedy neděláte panu Hlavatému moc velkou radost, že chcete i nadále používat Calypso, které snad není moc dobré pro včely. Tak nějak před rokem se tady vůči tomu postupu důrazně ohrazoval. Ono je to těžký. Decis a Karate škodí jiným užitečným... celý příspěvek > | | Zimni jablon s tvrdymi plody pozde dozravajicimi, 30.3.2019 Jelikož existuje Admirál, tak to máte, paní, vyřešené. Čili Admirál je nepřekonaný. Tuhou dužninu má dost dlouho i Opál. Ale, že mě huba nebolí, srovnávat Opál s Admirálem. | | Zimni jablon s tvrdymi plody pozde dozravajicimi, 30.3.2019 Není nic jednoduššího než si dvě jabloně zasadit a ostatní odrůdy na ně později doroubovat. | | Moniliový úžeh peckovin 2019, 30.3.2019 Mějte ohled ke včelám a čmelákům. Postříkejte strom raději brzo ráno, kdy ještě díky nízkým teplotám nelétají. Popřípadě za soumraku. Harogem je dobrá volba odrůdy. | | TopTaste?, 30.3.2019 Byly doby, kdy se Toptasty na myrobalánech přestaly prodávat z důvodu velmi silného vzrůstu na této podnoži. Dnes jsem rád, že mám oba právě na myrobalánu, jelikož na této podnoži dobře odolávají suchu. I při větší násadě jsou plody standartně velké,... celý příspěvek > | | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 30.3.2019 Je to nádhera, zvlášť když jste pod těmi stromy a pozorujete včely a čmeláky na květech. Jsou to všechno zázraky přírody. | |
| | TopTaste?, 29.3.2019 Mám takový dojem, Karle, že ta neodlučitelnost je minulostí. V minulém roce si na žádnou nevzpomínám. Co mi připadá zvláštní, že jsou Toptasty, co dozrávají v srpnu a pak Toptasty, co dozrávají až po Domácí švestce. | | Spring Crest, 29.3.2019 Na Českobudějovicku je asi tepleji. Tady broskvoně ještě nekvetou. Ten můj Springcrest je zase z půlky pryč (nevyrašil). Ráno se pokocháte. | | Rozkvétání meruněk v letošním roce II, 29.3.2019 Poslední rozkvétají Spring Blush, Pricia, Lejuna, Frostina, Leskory, Radka, Veharda, Vesprima, Vesna. | | Rozkvétání meruněk v letošním roce II, 29.3.2019 Kvetou meruňky. To je každoroční první velká oslava jara. | | Bergamot d´Esperen, 29.3.2019 Když tak člověk čte krásné názvy těch starých odrůd hrušní, má chuť je všechny poznat. Zmocní se ho kouzelná atmosféra staré Belgie a Francie. | |
|
|
|
|