Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Aká je to odroda marhule, 2.4.2019
S hnilobou u kostky jsem se v některých letech setkal u meruňky Harcot, Althanovy renglody a meruňky Veselky. O jakou odrůdu se jedná na Vašich fotkách těžko říct. Zvlášť, když píšete o netradiční chuti. Já tady mám takových záměn a nějakou... celý příspěvek >
Nektarinka - výsadba na podzim, 2.4.2019
...probouzejí po zimě pomaleji. Mám tady broskvoň na nějaké bulharské slivoňové podnoži, která se po podzimní výsadbě probudila velmi brzo, a druhou na broskvomandloni, také na podzim zasázenou, která se brobouzí velmi pomalu. Pak tady mám starší... celý příspěvek >
Zahradnictví Spomyšl, 2.4.2019
Zavolejte si tam. Neměl jsem nikdy problém domluvit se jak s paní N. ve Spomyšli, nebo s paní V. v Uherském Ostrohu.
Spring Crest, 31.3.2019
A co by jste rád? Jestli se dočkáte plodů? To by mě taky zajímalo.
Calypso 480 SC - účinná náhrada, 31.3.2019
To tedy neděláte panu Hlavatému moc velkou radost, že chcete i nadále používat Calypso, které snad není moc dobré pro včely. Tak nějak před rokem se tady vůči tomu postupu důrazně ohrazoval. Ono je to těžký. Decis a Karate škodí jiným užitečným... celý příspěvek >
Zimni jablon s tvrdymi plody pozde dozravajicimi, 30.3.2019
Jelikož existuje Admirál, tak to máte, paní, vyřešené. Čili Admirál je nepřekonaný. Tuhou dužninu má dost dlouho i Opál. Ale, že mě huba nebolí, srovnávat Opál s Admirálem. 
Zimni jablon s tvrdymi plody pozde dozravajicimi, 30.3.2019
Není nic jednoduššího než si dvě jabloně zasadit a ostatní odrůdy na ně později doroubovat.
Moniliový úžeh peckovin 2019, 30.3.2019
Mějte ohled ke včelám a čmelákům. Postříkejte strom raději brzo ráno, kdy ještě díky nízkým teplotám nelétají. Popřípadě za soumraku. Harogem je dobrá volba odrůdy. 
TopTaste?, 30.3.2019 Obsahuje fotku
Byly doby, kdy se Toptasty na myrobalánech přestaly prodávat z důvodu velmi silného vzrůstu na této podnoži. Dnes jsem rád, že mám oba právě na myrobalánu, jelikož na této podnoži dobře odolávají suchu. I při větší násadě jsou plody standartně velké,... celý příspěvek >
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 30.3.2019
Je to nádhera, zvlášť když jste pod těmi stromy a pozorujete včely a čmeláky na květech. Jsou to všechno zázraky přírody. 
TopTaste?, 29.3.2019 Obsahuje fotku
Mám takový dojem, Karle, že ta neodlučitelnost je minulostí. V minulém roce si na žádnou nevzpomínám. Co mi připadá zvláštní, že jsou Toptasty, co dozrávají v srpnu a pak Toptasty, co dozrávají až po Domácí švestce. 
Spring Crest, 29.3.2019
Na Českobudějovicku je asi tepleji. Tady broskvoně ještě nekvetou. Ten můj Springcrest je zase z půlky pryč (nevyrašil).  Ráno se pokocháte. 
Rozkvétání meruněk v letošním roce II, 29.3.2019 Obsahuje fotku
Poslední rozkvétají Spring Blush, Pricia, Lejuna, Frostina, Leskory, Radka, Veharda, Vesprima, Vesna.
Rozkvétání meruněk v letošním roce II, 29.3.2019 Obsahuje fotku
Kvetou meruňky. To je každoroční první velká oslava jara. 
Bergamot d´Esperen, 29.3.2019
Když tak člověk čte krásné názvy těch starých odrůd hrušní, má chuť je všechny poznat. Zmocní se ho kouzelná atmosféra staré Belgie a Francie. 
Další diskuze:  221222223224225>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika