Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kadeřavost už nyní, 5.4.2019 Obsahuje fotku
Že by přece jen? 
Rozkvétání broskvoní, 5.4.2019 Obsahuje fotku
Díky. U Springtime nesmíme zapomenout na jednu věc. Jedná se totiž o ranou odrůdu, takže má sice vysoké chuťové kvality, ale je neodlučitelná od kostky. 
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 5.4.2019
To jsem zvědavý, co Vám ta Veselka bude provádět. Vehardu mám taky původem z Plantexu, ale na tom "vadensvilu" moc neroste. Prozatím Veharda nejlepší z veselských. První plody snad bude mít Vesna a něco snad Vesprima. Je pro mě zajímavé, že jste... celý příspěvek >
Rozkvétání slivoní, 5.4.2019 Obsahuje fotku
U toho Ozark Premieru bylo na you tube dostupné nějaké reklamní video někde z Ukrajiny, kde pán chutnal plody přímo ze stromu. 
Rozkvétání broskvoní, 5.4.2019 Obsahuje fotku
Ano je. Všem milovníkům bělomasých odrůd doporučuju SPRINGTIME. Docela zázrak. A taky je to odrůda snad s nejkrásnějšími, velkými zvonkovitými květy.
Moniliový úžeh peckovin 2019, 5.4.2019
Bral jsem to dnes ráno. Květů všude mraky. Bude nějaká probírka mrazem, co myslíte?
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 5.4.2019
Kysucké Nové Mesto? Pane kamo, kolik máte meruněk a máte i jiné veselské? Na déšť moc nevěřím, ale rád bych se pletl.
Najkrajšie jablko roka 2018 na Slovensku, 4.4.2019
Tak u mě na Vysočině chemické postřiky = nula. Žádné. 
J. H. Hale, 4.4.2019
U některých ano, u jiných ne. U některých broskvoní se ke konci kvetení růžová barva mění v červenou. Nejvíc uprostřed květu. Na té fotce nic nenormálního na květech nevidím.
Najkrajšie jablko roka 2018 na Slovensku, 4.4.2019
Karle, jaké odrůdy Vás zklamaly? Mě naopak první úroda na roubech z Vysočiny (600 m.nm.) příjemně překvapila. A nejvíc má nejoblíbenější rubínová odrůda - Topaz. 
Rozkvétání broskvoní, 4.4.2019
Kvete toho už dost. Nejdříve snad nektarinky SRG, Venus, menší Harbinger se skomírajícím Springcrestem a Royal Gemem, krásně vykvetla Fayette, Babygold bez čísla, Springtime, O´Henry, Saturn. 
Broskvoně - každoroční ztráty, 4.4.2019
To je strašný Waterloo letos, přímo Bílá hora, prostě pohroma. Další "konečná", tentokrát pro naši oblíbenou broskvoň s Jirkou, a tou je Harrow Beauty. Zdánlivě jí vyrašily květní pupeny, ale listy se už neukázaly. Chuťově zajímavá, žlutomasá... celý příspěvek >
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 4.4.2019
Tady u mě dokvétá. U Petra z H, Jiřího II,  MV a dalších to tak nebude. Postřik provedu, i kdyby mělo pršet až příští rok. 
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 4.4.2019
Většina meruněk už dokvétá. V silném větru ze stromů prší déšt okvětních plátků z opylených květů. Počasí bylo k opylení ideální, takže se dá předpokládat velmi bohatá násada plodů. 
Azura, 4.4.2019
Pro Milana dávno zastaralá záležitost. Pro mě velmi nadějná odrůda, která má tady u mě jedno z nejlepších stanovišť. Opravdu není možno nic dalšího očekávat? Proč tedy stále shánět nějaké nové a nové "němky", že. 
Další diskuze:  216217218219220>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika