Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rozkvétání broskvoní, 8.4.2019 Obsahuje fotku
Rozdíly ve vybarvení květů přece jen jsou. Například červenější nektarinky SRG a Venus oproti skoro bílým růžovitým květům Catheriny. Nejsvětlejší zvonkovité má Sunhaven.
Uštípané květy meruněk, 7.4.2019
Takhle velké plůdky jako na fotce pana Mimma, bychom už měli taky, kdyby zapršelo. Hned by vyskočily a všechno kolem taky. 
Rozkvétání slivoní, 7.4.2019
Rozdělit to nejde. Protože nikdo asi nebude dělat ruční probírku švestek, tak jedině použít k probírce pilatky. Fakt je, že Topfirst to s kvetením přehání. 
Broskvoně - každoroční ztráty, 7.4.2019
Přeju hodně zdaru a víc podobných hlášek, Marku.  Jsem zvědavej, jesttli bude něco platnej ten podzimní postřik. Štěpánka píše, že jó. 
Rozkvétání 2019, 7.4.2019
Zdravím "dálný východ". Koukal jsem teď k večeru, že u mirabelek budou rozkvétat teprve první květy, takže jste ve Východoslovenské nížině napřed.  
Rozkvétání broskvoní, 7.4.2019
Snina, Humenné, Michalovce, Igore? Prubněte i nějakou žlutomasku. Výběr je pestrý. Já mám Primissimu už v "kýblu". Postupně zaschla. Letos už nevyrašil ani pupen. 
Rozkvétání 2019, 6.4.2019
Zítra se taky mrknu, jestli už rozkvetla Nancy a Miragrande (mirabelky). U Vás pršelo? A jak vůbec déšť vypadá? Nějak jsem zapomněl. 
Broskvoně - každoroční ztráty, 6.4.2019
Psi houfem ve vsi zavyli, když ty pocestné zvětřili; a vyli, vyli divnou věc: žetě nablízku umrlec! Teď na jaře tu "divnou věc" už nevyženu, jelikož postřiky byly tři a na p.r.d. Budu muset zkusit ten podzimek. Marek mě s tím svým prohlášením... celý příspěvek >
Rozkvétání broskvoní, 6.4.2019
Tleskáme, pane morvai. Také z jihozápadu?
Rozkvétání 2019, 6.4.2019
Takže to je aktuální fotka z Východoslovenské nížiny? Paráda. 
Broskvoně - každoroční ztráty, 5.4.2019
 Teď jste mě rozesmál.  Předpokládal bych, že je to rakovina s chronicky špatně se hojících ran u broskvoní, ale tenhle stromek s měl nějaké podobné problémy hned po výsadbě. 
Vždycky Redhaven, 5.4.2019 Obsahuje fotku
Příroda je mocná čarodějka. Na to, že jsem, nevím proč, nejdříve vyřízl původní očko a pak na jeho místo dal jiné, tak to strom docela všechno "rozdejchal", lépe řečeno "rozchodil". 
Broskvoně - každoroční ztráty, 5.4.2019 Obsahuje fotku
Divná věc. 
Rozkvétání slivoní, 5.4.2019 Obsahuje fotku
Jsem zvědavý, jak budou letos ty azijatky opylené. V minulosti to byla bída s nouzí.
Rozkvétání broskvoní, 5.4.2019 Obsahuje fotku
Krásné zvonkovité květy má i MAJORITA, s kterou tady před časem vyrukoval Standa HK von Königgratz. Na FAYETTE je momentálně zajímavé, že má jak odkvétající, tak i světlé, jakoby právě rozkvetlé květy.
Další diskuze:  216217218219220>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika