|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Rozkvétání broskvoní, 8.4.2019 Rozdíly ve vybarvení květů přece jen jsou. Například červenější nektarinky SRG a Venus oproti skoro bílým růžovitým květům Catheriny. Nejsvětlejší zvonkovité má Sunhaven. | | Uštípané květy meruněk, 7.4.2019 Takhle velké plůdky jako na fotce pana Mimma, bychom už měli taky, kdyby zapršelo. Hned by vyskočily a všechno kolem taky. | |
| | Rozkvétání slivoní, 7.4.2019 Rozdělit to nejde. Protože nikdo asi nebude dělat ruční probírku švestek, tak jedině použít k probírce pilatky. Fakt je, že Topfirst to s kvetením přehání. | | Broskvoně - každoroční ztráty, 7.4.2019 Přeju hodně zdaru a víc podobných hlášek, Marku. Jsem zvědavej, jesttli bude něco platnej ten podzimní postřik. Štěpánka píše, že jó. | | Rozkvétání 2019, 7.4.2019 Zdravím "dálný východ". Koukal jsem teď k večeru, že u mirabelek budou rozkvétat teprve první květy, takže jste ve Východoslovenské nížině napřed. | | Rozkvétání broskvoní, 7.4.2019 Snina, Humenné, Michalovce, Igore? Prubněte i nějakou žlutomasku. Výběr je pestrý. Já mám Primissimu už v "kýblu". Postupně zaschla. Letos už nevyrašil ani pupen. | | Rozkvétání 2019, 6.4.2019 Zítra se taky mrknu, jestli už rozkvetla Nancy a Miragrande (mirabelky). U Vás pršelo? A jak vůbec déšť vypadá? Nějak jsem zapomněl. | | Broskvoně - každoroční ztráty, 6.4.2019 Psi houfem ve vsi zavyli, když ty pocestné zvětřili; a vyli, vyli divnou věc: žetě nablízku umrlec!
Teď na jaře tu "divnou věc" už nevyženu, jelikož postřiky byly tři a na p.r.d. Budu muset zkusit ten podzimek. Marek mě s tím svým prohlášením... celý příspěvek > | | Rozkvétání broskvoní, 6.4.2019 Tleskáme, pane morvai. Také z jihozápadu? | | Rozkvétání 2019, 6.4.2019 Takže to je aktuální fotka z Východoslovenské nížiny? Paráda. | |
| | Broskvoně - každoroční ztráty, 5.4.2019 Teď jste mě rozesmál. Předpokládal bych, že je to rakovina s chronicky špatně se hojících ran u broskvoní, ale tenhle stromek s měl nějaké podobné problémy hned po výsadbě. | | Vždycky Redhaven, 5.4.2019 Příroda je mocná čarodějka. Na to, že jsem, nevím proč, nejdříve vyřízl původní očko a pak na jeho místo dal jiné, tak to strom docela všechno "rozdejchal", lépe řečeno "rozchodil". | | Broskvoně - každoroční ztráty, 5.4.2019 Divná věc. | | Rozkvétání slivoní, 5.4.2019 Jsem zvědavý, jak budou letos ty azijatky opylené. V minulosti to byla bída s nouzí. | | Rozkvétání broskvoní, 5.4.2019 Krásné zvonkovité květy má i MAJORITA, s kterou tady před časem vyrukoval Standa HK von Königgratz. Na FAYETTE je momentálně zajímavé, že má jak odkvétající, tak i světlé, jakoby právě rozkvetlé květy. | |
|
|
|
|