Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plodomorka hrušková (Contarinia pyrivora), 11.4.2019 Obsahuje fotku
Plodomorka vítězná V minulém roce jsem dával Karate a Calypso s mizivým účinkem. Letos třikrát nebo čtyřikrát Decis od jen trochu pootevřených poupat až po "bílé čepičky". Možná, že nakonec opět zůstane jen u kochání se květy a plodomorka bude... celý příspěvek >
Rozkvétání slivoní, 11.4.2019 Obsahuje fotku
Nádherně rozkvetly některé slivoně. Všude bílo. 
Rozkvétání 2019, 11.4.2019 Obsahuje fotku
Dubnové květy v přírodě.
Vždycky Redhaven, 11.4.2019 Obsahuje fotku
S prodejemstromků cz. jsem byl zpočátku spokojen, postupem času záměny přišly. O Zoje jsem už psal několikrát. Jedna zásilka - všechno záměny. Spomyšl jsem taky začal využívat a proto z toho nejsem nadšený, že paní Naďa má také to, co nechtěla, co si... celý příspěvek >
Vždycky Redhaven, 11.4.2019 Obsahuje fotku
"Haven" řada - květ zvonkovitý. K porovnání květ FM3 - růžovitý (miskovitý). Jedna záměna zamrzí, ale když jich máte v průběhu let třeba dvacet, tak to je horší.
Vždycky Redhaven, 10.4.2019
Early Redhaven to určitě není. Redhaven, Early Redhaven, Earliglo, a Michaela mají všechny zvonkovité květy. Růžovitých (miskovitých květů) na Vaší fotce má poměrně dost odrůd. 
Děkanka robertova, 9.4.2019
Z hrušní otevírá květy zatím jen LUCASOVA máslovka. Mňam, když si vybavuju ty super voňavé a šťavnaté plody. 
Rozkvétání broskvoní, 9.4.2019 Obsahuje fotku
Nádherné jaro v růžových barvách květů broskvoní.
Kvitnú jablone, 9.4.2019 Obsahuje fotku
První rozkvétá Julie.
A co vaše višně?, 9.4.2019 Obsahuje fotku
Kvete Sladkovišeň raná. Je to vůbec ona? To se pozná snad letos. U Královny Hortenzie je plodnost prozatím více než slaboučká. 
Toptaste, 9.4.2019 Obsahuje fotku
Po mirabelkách vykvetl i Toptaste, nebo-li hezky česky - "Toptást". 
Kadeřavost už nyní, 9.4.2019 Obsahuje fotku
Je tam, holka. 
Rozkvétání slivoní, 8.4.2019
Tady má Topfirst ještě zcela zavřené květy. U Vás v Trnavě je tepleji.
Uštípané květy meruněk, 8.4.2019
Půda je zatím vlhká dost, zvlášť pod mulčem. Horší to bude, až začnou vedra. 
Rozkvétání 2019, 8.4.2019 Obsahuje fotku
Nádherné jaro. 
Další diskuze:  216217218219220>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika