|
Plodomorka hrušková (Contarinia pyrivora), 11.4.2019 Plodomorka vítězná
V minulém roce jsem dával Karate a Calypso s mizivým účinkem. Letos třikrát nebo čtyřikrát Decis od jen trochu pootevřených poupat až po "bílé čepičky". Možná, že nakonec opět zůstane jen u kochání se květy a plodomorka bude... celý příspěvek > |
|
Rozkvétání slivoní, 11.4.2019 Nádherně rozkvetly některé slivoně. Všude bílo. |
|
|
|
Rozkvétání 2019, 11.4.2019 Dubnové květy v přírodě. |
|
Vždycky Redhaven, 11.4.2019 S prodejemstromků cz. jsem byl zpočátku spokojen, postupem času záměny přišly. O Zoje jsem už psal několikrát. Jedna zásilka - všechno záměny. Spomyšl jsem taky začal využívat a proto z toho nejsem nadšený, že paní Naďa má také to, co nechtěla, co si... celý příspěvek > |
|
Vždycky Redhaven, 11.4.2019 "Haven" řada - květ zvonkovitý. K porovnání květ FM3 - růžovitý (miskovitý). Jedna záměna zamrzí, ale když jich máte v průběhu let třeba dvacet, tak to je horší. |
|
Vždycky Redhaven, 10.4.2019 Early Redhaven to určitě není. Redhaven, Early Redhaven, Earliglo, a Michaela mají všechny zvonkovité květy. Růžovitých (miskovitých květů) na Vaší fotce má poměrně dost odrůd. |
|
Děkanka robertova, 9.4.2019 Z hrušní otevírá květy zatím jen LUCASOVA máslovka. Mňam, když si vybavuju ty super voňavé a šťavnaté plody. |
|
Rozkvétání broskvoní, 9.4.2019 Nádherné jaro v růžových barvách květů broskvoní. |
|
Kvitnú jablone, 9.4.2019 První rozkvétá Julie. |
|
A co vaše višně?, 9.4.2019 Kvete Sladkovišeň raná. Je to vůbec ona? To se pozná snad letos. U Královny Hortenzie je plodnost prozatím více než slaboučká. |
|
|
|
Toptaste, 9.4.2019 Po mirabelkách vykvetl i Toptaste, nebo-li hezky česky - "Toptást". |
|
Kadeřavost už nyní, 9.4.2019 Je tam, holka. |
|
Rozkvétání slivoní, 8.4.2019 Tady má Topfirst ještě zcela zavřené květy. U Vás v Trnavě je tepleji. |
|
Uštípané květy meruněk, 8.4.2019 Půda je zatím vlhká dost, zvlášť pod mulčem. Horší to bude, až začnou vedra. |
|
Rozkvétání 2019, 8.4.2019 Nádherné jaro. |
|