Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rozkvétání broskvoní, 23.4.2019
Catherinu mám taky z Droždína, ale nejdřív mně místo ní poslali Crestahaven. Primissima je nejranější bělomasá odrůda z těch běžně dostupných v našich podmínkách prodeje ovocných stromků. V nížinách zraje už v červnu, ale mnohem kvalitnější je ta... celý příspěvek >
Čierňavka slivková - Tmavka švestková - Eurytoma Schreineri, 22.4.2019
Ještě upřesnit termíny aplikace.
Avalon Pride, 22.4.2019
Já jsem byl z první předčasnou úrodičkou Avalonů spokojen. Chuť byla dostatečně výrazná. Díky suché skvrnitosti ve dřevě nemůžu ale nic předpokládat do budoucna. Snad alespoň jeden stromek vydrží. Kocourek se mohl na fotce taky zvěčnit. 
Mráz - malé plůdky meruněk, 22.4.2019
Pohled na malé plůdky meruněk mezi rašícími listy se nikdy neokouká.  Zvlášť. když před tím u Vás mrzlo. Co se týče malin, tak to je výborná pochoutka, kdybych měl místo, dal bych jich pořádný lán. 
Mráz - malé plůdky meruněk, 19.4.2019
Zdravím, kolego chytráku MH (konvalinka). Sluníčko nám pěkně svítí, viďte, alespoň nebudou moneliózy.  Akorát ten mráz Vás při tom sluníčku nad ránem doběhl. Asi Vám budu muset nějaké ty meruňky poslat, jestli všechno do té doby než... celý příspěvek >
Postřik na pilatku, 19.4.2019
Bez toho Calypsa je to tak trochu tápání. Dneska brzo ráno, jsem otevřel Reldan, ale tak strašně smrděl, že jsem ho hned zase zavřel. Použil jsem zkušebně na půlku stromů Mospilan a na druhou půlku Decis. Uvidíme, jaký bude účinek. Na smrad Decisu a... celý příspěvek >
Radosť, 19.4.2019
Shraz je jedna z mála žlutomasých nektarinek, co má zvonkovité květy. Jak dlouho mně vydrží, nevím. Podnož je, mám takový dojem, obyčejný broskvoňový semenáč. Jediná nektarinka, která dosáhla větších rozměrů než zašla, byla Harko. Měl jsem zato, že... celý příspěvek >
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 18.4.2019
Tady u mě to vypadá, že se žádná mrazová probírka nepovedla. Díky suchu to ale těm plůdkům hodně dlouho trvá, než se vyklubou z květů. 
Radosť, 18.4.2019
Ve skleníku bych rychlil zeleninu. Ta ale musela ustoupit "mánii" s broskvoněmi a meruňkami. Co se týče broskvoní, tak jak psal Marek TT: "Mám tady veľa takých mrzákov", zvlášť letos nastalo nějaké větší "vymírání druhů", ale řídím heslem "krok vzad,... celý příspěvek >
Diana, 18.4.2019
Redhaven - květ zvonkovitý. Skupina odrůd Redhaen jako je Eearly Redhaven, Michaela, Earliglo - květ zvonkovitý. Všechny ostatní "haveny" - květ zvonkovitý. Halehaven - květ zvonkovitý, semenáč Halehavenu Dixired - květ zvonkovitý. Elberta - květ... celý příspěvek >
Rozkvétání broskvoní, 17.4.2019 Obsahuje fotku
Áno, sú. A tu sú také rúžovité kvety z podrostu bývalé Fairhaven. Měl by to být semenáč B-VA...
Bergamot d´Esperen, 17.4.2019
Taky jsem zvědavý, jak to u mě dopadne. Jako "bonus" musím k náročnosti připočítat ještě plodomorku hruškovou. 
Řez broskvoní, 17.4.2019
Z praktik prodejců nezoufejte. V nejlepším případě by to mohla být podle růžovitých květů FM3 a to by jste si určitě nepohoršil.
Vždycky Redhaven, 17.4.2019
Snažil jsem se porovnat květy na očkách, jestli od sebe rozeznám ten naočkovaný Early RH a RH.. Od pohledu se nepozná nic, i když jsem dával ty zvonkovité květy vedle sebe. Zvlášť, když se v průběhu kvetení mění jejich barva. Většinou ze světle... celý příspěvek >
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 16.4.2019
Potěšit Vás, statečný pěstiteli meruněk ve střední poloze, neumím. U nás bylo na letišti -2°C, nevím přesně kolik tady u mě. Snad těsně pod nulou. Nějaké škody taky budou a uvidíme co zítra. 
Další diskuze:  211212213214215>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika