Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Moniliový úžeh peckovin 2019, 27.4.2019
Taky se mi sem tam něco objeví, kdyby pršelo, bylo by to horší. Na Vaši otázku odpovídám ano.
Broskvoně - každoroční ztráty, 25.4.2019
Díky, Marku. Je vidět, že máme stejný problém. 
Postřik na pilatku, 24.4.2019
Když mají pyrethroidy tak nízkou účinnost a hubí navíc užitečné organismy, proč jsou stále povolené? Je to tím, že škodí méně včelám než Calypso?
Lenova, 24.4.2019
Na to nemůžete spoléhat, že seženete něco v okolí, Martine. Zkusil bych na podzim Spomyšl nebo Uherský Ostroh. Někde jsem ji určitě viděl. Koukám, že Ostroh měl na jaře Ledanu, Lejunu, Lemedu, Lerosu, Lealu, Leskoru. Z veselských Vesnu, Vehardu.... celý příspěvek >
Lenova, 24.4.2019
Tak to je, Vojto, parádní příspěvek i s excelentními fotkami.  Perfektní reklama odrůdy. 
Beurré Napoleon, 24.4.2019
Tak snad nebudete zklamán, že jste si raději nanavrúbloval nějakého supermoderního velkoplodého křížence. 
Beurré Napoleon, 24.4.2019
Mně snad taky. Dík patří šiřitelům těchto starých odrůd. Pak ještě, aby mně tady "nevyprášila kožich" plodomorka. 
Broskvoně - každoroční ztráty, 24.4.2019
Protože jsem si v minulém roce prohlížel nějaké obrázky napadených stromků ESFY, tak nějaké ty fotky by odpovídaly tomu Vašemu stromku. Potom žádný Kuprikol a Champion na podzim po opadu listů není nic platný, jelikož se jedná o virové choroby. To je... celý příspěvek >
Lenova, 24.4.2019
Lenovu jste teda nezkusil. Vám by se ale právě hodila jako mrazuodolná. Řiďte se podle toho, co vyhovuje Vám, ne mně. Pak je tady ještě jakási FROSTINA, ale neviděl jsem jí v prodeji. Podle názvu bude nejspíš taky velice odolná. Mám dojem, že... celý příspěvek >
Broskvoně - každoroční ztráty, 23.4.2019
Ještě by mě zajímalo, jak vypadají púčiky Marka TT. 
Broskvoně - každoroční ztráty, 23.4.2019
Štěpánko, díky za snahu, ale je to focené moc zdaleka. Stromky vypadají úplně jinak než tady. Pravdou je, že fleky suché skvrnitosti na kůře broskvoní se tady objevují už delší dobu, ale nikdy to nemělo žádné fatální následky. Mám dojem, že něco bude... celý příspěvek >
Daple dandy pěstování, 23.4.2019
Melitopolski je broskvošvestka. 
Lenova, 23.4.2019
Meruňka Lenova by měla být k sehnání v e-shopech a divím se, že jí nevyzkoušelo více lidí, co jim pravidelně zmrzají meruňky.. Více let jí tady preferuje p. Mikeš13. Pro mě osobně význam nemá, jelikož většinou nezmrznou i jiné kvalitnější meruňky a... celý příspěvek >
Čierňavka slivková - Tmavka švestková - Eurytoma Schreineri, 23.4.2019
Podle zahraničních pramenů je třeba provést první ošetření proti dospělcům tmavky v období svlékání čepiček (fenologická fáze 72 podle stupnice BBCH), tj. 6–8 dní po odkvětu švestek. Druhé ošetření by mělo následovat po 10–14 dnech. V současné... celý příspěvek >
Lenova, 23.4.2019
LENOVA - Je to raná odrůda, zraje 7 dnů před VP. Byla vyselektována z potomstva raných hybrydů z volného opylení. Vzrůstnost stromů je středně silná, habitus otevřený. Na povrchu hladký plod je malý až středně velký, z bočního i čelního pohledu... celý příspěvek >
Další diskuze:  211212213214215>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika