Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Úroda meruněk 2019, 12.6.2019 Obsahuje fotku
Thyrinthos před dozráním. 
Mšice na švestkách a rynglích postřik, 11.6.2019
Pirimor funguje, až na to, že je to takový jedovatý sajrajt. 
Aurora, 8.6.2019
Ta Aurora mně postupně odshora zasychá, což mě mrzí. Podle mě je to jedna z nejchutnějších velmi raných odrůd. Dosti meruňkově aromatická s pikantně navinulým řízem.
Úroda meruněk 2019, 8.6.2019 Obsahuje fotku
Počkám si na svoje, i když jsem v obchodě viděl ty nazelenalé Wondrer Coty a Ninfy. 
Mšice na švestkách a rynglích postřik, 8.6.2019
Tak jsem prubnul ten Jirkův doporučovaný pirimorek, jen na vybraná místa v silnější koncentraci. Dlouho jsem se rozmýšlel, jestli vůbec do něj pudu, protože v návodu na mě hned jukla lebka se zkříženými hnáty a všelijaká toxicita navíc s údajem, že... celý příspěvek >
Obaleč švestkový 2019, 8.6.2019
Vždycky si říkám, že ho vemu Teldorem nebo Horizonem proti hnilobě, ale švestek je před Presidentem tolik, že mně stačí pár plodů na košt. Škoda, je to kvalitní, velkoplodá "masitá" švestka. 
Obaleč švestkový 2019, 8.6.2019
Tolik švestek jako letos jsem tady snad v životě neměl. Okotila se i Čačanská raná a to poprvé po mnoha letech. Pilatky bohužel s probírkou nepomohly a mohly, kdyby nebylo tolik zbytečné opatrnosti. Obaleče už řešit nebudu, největší problémy činí... celý příspěvek >
Aurora, 8.6.2019
Aurora by se mohla poznat i podle chuti. Trefně to vystihl kdosi v nějakém popisu, že má pikantně navinulou chuť. To znamená ostřejší kyselá příchuť. Meruňku podobné chuti neznám. Je to něco jiného, než kyselost z nezralosti. Když se plody nechají... celý příspěvek >
Mšice na švestkách a rynglích postřik, 7.6.2019
Před pár dny jsem testoval na dvou broskvoních Kukyho oblíbený Reldan. Výsledek je průměrný. Prubnu asi ten Pirimor. Do Bioolu a Prev-B2 se mi moc nechce. Snad jako prevence možná, ale na rozjeté mšice už to stačit nebude. 
Halehaven, 7.6.2019
Bez probírky se obejde pouze Maria Bianca, která má ideální množství plodů, protože částečně vymrzla. Ale ty její obrovské broskve vzbudily velké nadšení, takže proč se netěšit. Flamingo je nepřekonané.  Takových úrod, tak špatné zacházení... celý příspěvek >
Úroda meruněk 2019, 7.6.2019 Obsahuje fotku
Vybarvují první meruňky.
Halehaven, 6.6.2019
Zkušenosti mám ty nejlepší. Navíc "haveny" tady nezmrzají.
, 6.6.2019 Obsahuje fotku
Vybarvují první meruňky.
"Falešná" Rubista, 5.6.2019 Obsahuje fotku
Začínají vybarvovat špičky "Thyrinthosu" (Jirka FM 1968 from Frýdek), a to ve stejnou dobu jako v roce 2017. V Albertu jsem dneska viděl dovezené Ninfy a Wonder Coty. Ty byly ještě částečně zelené. 
Úroda meruněk 2019, 15.5.2019
Ale kde Vám to zmrzlo? Včera ukazovali pomrzlé jabloňové sady na Rokycansku.
Další diskuze:  211212213214215>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika