Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Herman, 10.7.2019 Obsahuje fotku
Nezlobte se, ale mně ty Hermani fakt chutnaj, sorry jako. Jsou první, tak možná proto. 
Meruňka Veselka, 10.7.2019
Poslední Leskory tady u mě jsou už mdlejší a nemůžou konkurovat později dozrávajícím odrůdám jako třeba této Veselce, Orangeredu, Harcotu. Co se týče postřiku na ochranu proti mrazu v květu, tak se používá měďnatý Champion. 
Meruňka Harcot, 10.7.2019
Nezdá se, že by měl Harcot tak pevné plody jako třeba Goldrich nebo Orangered, takže měkčí plody možná dlouho nevydrží, zvláště ty poškozené hmyzem.
Velmi rané broskve, 10.7.2019
Mravenci a škvoři jsou všude a proniknou, kam se dá. S puklými peckami u Harbingeru nemám žádný zvláštní problém. U raných broskví pukají možná častěji. Dužnina má ale výbornou broskvovou chuť. 
Herman, 9.7.2019 Obsahuje fotku
Modrající plody Hermanu jsou stále kyselejší, ale i přesto se už nyní projevuje za tou kyselostí tradiční švestkovitost.
Odruda merunky Pinkcot, 9.7.2019 Obsahuje fotku
Pinkcoty snad vůbec nejhorší chuť letošního roku. Harcot proti Pinkcotu naprostá špička. Mnohem lepší i přeplozená Ledana a Lejuna.
Farbaly, 9.7.2019
Moje "Farbaly" je letos velmi podobná plodům Harcotu (viz. vlákno meruňka Harcot) Dozrává ve stejném termínu, takže by to mohla být Harcot. 
Meruňka Harcot, 9.7.2019 Obsahuje fotku
Zralých plodů je už víc. HARCOT je sice vysoce meruňkově aromatická a nezadá si v tomto ohledu s nejchutnějšími meruňkami, plody jsou ale navštěvovány hmyzem a často hnijí. 
Velkopavlovická, 9.7.2019 Obsahuje fotku
"Grossepavlowitzer" dnes.  Do dozrání daleko.
San Castrese, 9.7.2019 Obsahuje fotku
Vybarvuje SAN CASTRESE. Ve stejném stádiu vybarvení je i piešťanská VESNA. 
Tomcot, 9.7.2019 Obsahuje fotku
TOMCOT v chuti nějak zvlášť neoslňuje. Vás ano?
Harbinger, 9.7.2019 Obsahuje fotku
Harbinger vynikající. Pecka zcela neodlučitelná, leč šťáva výrazně broskvově lahodná.
Shraz, 9.7.2019 Obsahuje fotku
První "žluté maso" v sezóně vyprodukovala nektarinka SHRAZ. Vůbec na ničem nezáleží. Ani na velikosti, ani na totální neodlučitelnosti pecky od dužniny. Plody jsem doslova vysál. Mňam.  Ze známějších odrůd by mohla konkurovat raná... celý příspěvek >
Azura, 9.7.2019 Obsahuje fotku
Zřejmě už neplatí pořekadlo "studený máj v stodole ráj". Za měsíc od máje je tady opětovné ohrožení půdním suchem.  Je třeba zavlažovat a zavlažovat, pokud je čím. Moje zavlažování tvrdou spodní vodoiu se hned projeví chlorózou na listech.... celý příspěvek >
Meruňka Veselka, 9.7.2019 Obsahuje fotku
VESELKA (Vesna x Vegana) - Šlechtitelsko-výzkumná stanice Veselá pri Piešťanoch.
Další diskuze:  206207208209210>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika