Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sylvia, 5.8.2019
Koštoval jsem i první matně růžové plody SYLVIE. Není to tak špatné, co říkáte? Velikostně taky dobré, narozdíl od "mrňavé" Diany. 
Tipala, 5.8.2019 Obsahuje fotku
TIPALA je jistě kvalitní žlutá odrůda, mimořádně plodná. U nás doma ale každoročně nenachází v záplavě jiných švestek uplatnění. 
Flamingo, 5.8.2019
Těžko říct, Martine. Nakonec bych nemohl ani identifikovat Flamingo podle chuti. Myslel jsem, že je každoročně stejné, dobře rozeznatelné, ale letos je všechno jinak. První plody jsou méně sladké, bez charakteristické plnosti, zato s výraznou... celý příspěvek >
Herman, 5.8.2019 Obsahuje fotku
To já nemůžu potvrdit, Vojto. Mám stromek taky na myrobalánu, rostl tím pádem poměrně silně, ale první větší úroda nebyla určitě velikosti větší třešně. Nakonec byly plody v chuti lepší, švestkovější, než v prvních dvou mini úrodičkách. 
Maria Bianca, 5.8.2019 Obsahuje fotku
Maria Bianca dnes.
Azura, 5.8.2019
Dobrý den. Tak jsem dneska koštoval první zdánlivě dozrávající a mírně měknoucí AZURY, ale jsou stále kyselé. Podobně je na tom ČAČANSKÁ LEPOTICA, Topfive má příliš mnoho plodů. Prozatím je to u TOPFIVE něco mezi příjemnou a "nemastnou neslanou"... celý příspěvek >
Redhaven, 5.8.2019 Obsahuje fotku
Tak to je velká paráda, vážení přátelé, broskvoň REDHAVEN. Jirko 1968, představ si, že tuhle chuťovou parádu předvádí ten klon, co to ještě nikdy nepředvedl. Plody byly v minulosti leckdy taky dosti velké, ale tuhle "klasiku" předvádí poprvé.... celý příspěvek >
Herman, 5.8.2019 Obsahuje fotku
Bunny, vypadá to, že spokejeni s Hermanem jsme jenom my dva.  Pozdější slivky Herman na čas zastíní tím, že zraje jako první (otázky typu: "Ty už máš švestky? Kdes je vza? Švestky přece ještě nejsou"), slivek je hodně, chuť má dostatečně... celý příspěvek >
Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 5.8.2019
Na "wangenheimu" je plodnost taky bohatá a to leckdy až příliš. 
Allstar, 5.8.2019
ALLSTAR by stála za vyzkoušení. Osobně jsem si jí nevšiml, ale díky Vašim zkušenostem a odhodlání vyzkoušet málo známou odrůdu, která je u nás ale dostupná, bych o ní uvažoval.
Broskvoň Regina, 5.8.2019
Hnijou všechny broskve, když jsou poškozené hmyzem, nakonec i velmi pevné plody Royal Glory a to ještě před dozráním. Největší problém vidím ve špatné odolnosti proti mrazu v květu. Je to až extrémní citlivost, když si vezmu v těsném sousedství třeba... celý příspěvek >
Allstar, 4.8.2019
Allstar® – zraje cca 25.8. - Stellar® - Allstar ™'- plod, velký, červený, dužnina žlutá, Je tento údaj o zrání pravdivý, Martine? Prodejce zase uvádí pevnější dužninu, souhlasíte s tímto tvrzením?
Broskvoň Regina, 4.8.2019 Obsahuje fotku
Regina Tato pozdní odrůda má plod má střední až velký, zploštěle kulovitý. Slupka je středně silná, slabě plstnatá. Dužnina je žlutá, středně pevná, oddělitelná od pecky. Chuť je navinule sladká, aromatická, velmi dobrá. Plodnost je brzká, velká a... celý příspěvek >
Nektarinka Harko, 2.8.2019
Blahopřeju k jistě kvalitním nektarinkám.  Schovaná za barákem a de to i pětsetpadesátce. Výbornej výsledek.
Meruňka Bergeron, 2.8.2019
Koukám, že, co se dá vypěstovat v Třebíči, nedá se vypěstovat u Pelhřimova (PP), nebo u Poličky. Holt není Vysočina jako Vysočina. 
Další diskuze:  201202203204205>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika