|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 7.8.2019 První zralý větší plod. Tradičně až neuvěřitelně výrazná švestková chuť. Bezkonkurenční. Kdyby tak Azura... zatím je stále kyselá. | | Broskvoň Inka, 7.8.2019 S polskou INKOU jsem prozatím velice spokojen. Dozraje tak za 14 dnů, možná dříve. | |
| | Akane - perla podzimu, 7.8.2019 Moc se mi líbí název tohoto vlákna: AKANE - perla podzimu. | | Falešný Dapple Dandy, 7.8.2019 Falešná Dapple Dandy, skúsite? Velikost plodů velmi slušná, "ananasová" příchuť patrná. Mňam. | | Majorita, 7.8.2019 Koštnul jsem tři plody MAJORITY a mám takový dojem, že tahle letušní chuť se bude asi více blížit skutečnosti. Lze jí najít v obou rodičích, ale spíš se více podobá Harbrite, každopádně Harbrite dokáže ještě mnohem víc. | | Silvia a Diana, 7.8.2019 Dobrý den. Přiložil jsem výše ve vlákně pro představu nějaké fotky. Na Dianu jsem úplně zapomněl, takže jsem se šel podívat a plody jsou stále kyselé, to nevím proč. Na fotce u tohoto příspěvku to není vidět, ale dva plody DIANY by se zhruba vešly do... celý příspěvek > | | Toptaste, 6.8.2019 Úžasně plodná odrůda tahle TOPTASTE (Valor x Domácí švestka) a to i na myrobalánu. | | Vision, 6.8.2019 Tak to by mohla být pěkná úroda, vážení přátelé. Jestli to ovšem neshnije jako President nebo Oulinská ryngle. | | Švestka Topfive, 6.8.2019 Znáte TOPFIVE? Já myslím, že ne, protože jinak by jste o Topfive museli psát mnohem a mnohem více. Svou příjemnou, mírně aromatickou, poměrně sladkou chutí si zaslouží možná trochu více pozornosti, co říkáte. | | Odrůda Katinka, 6.8.2019 Prozatím neznám chutnější švestku v době zrání mezi souborem Ruth Gerstetter, Herman, Juna, Čačanská raná a Čačanskou lepoticí, zkráceně mezi Hermanem a Čačanskou lepoticí, než právě KATINKU. Právě teď je to nejchutnější švestka, moc dobrá,... celý příspěvek > | |
| | Silvia a Diana, 6.8.2019 Ty Silvie nejsou vesměs ještě zralé. | | Hanita, Haganta, Katinka, Gabrovská, Wangenheim, 6.8.2019 Dobrý člověk ještě žije. U Trnavy ovocné stromy pěstuje. Kdo to je? No, přece pan morvai. | | Redhaven, 6.8.2019 Promiňte, ale já musím i nadále pět ódy na REDHAVEN, a to proto, že takovou skvělou chuť tenhle "klon" ještě nikdy neměl. Copak o to, že se "pije", ale ten zralostní předstupeň, kdy je ještě dužnina pevná a chruplavá, nikoliv ale tvrdá, v optimální... celý příspěvek > | | Flamingo, 6.8.2019 FLAMINGO je k neutahání, viďte, Marku. Člověk by řekl, že je snad nejméně náročná odrůda ze všech a hodí se tudíž i do vyšších poloh. Častokrát i na málo listové plochy a přespříliš plodů, dokáže v chuti nikdy nezklamat, a nezklamou ani ty nejmenší... celý příspěvek > | | Silvia a Diana, 5.8.2019 Tak ještě jednou a ve správném vlákně. První plody matně růžové SILVIE nejsou špatné, dobrá je i velikost plodů narozdíl od drobné Diany. | |
|
|
|
|