Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 7.8.2019 Obsahuje fotku
První zralý větší plod. Tradičně až neuvěřitelně výrazná švestková chuť. Bezkonkurenční. Kdyby tak Azura... zatím je stále kyselá.
Broskvoň Inka, 7.8.2019 Obsahuje fotku
S polskou INKOU jsem prozatím velice spokojen. Dozraje tak za 14 dnů, možná dříve.
Akane - perla podzimu, 7.8.2019 Obsahuje fotku
Moc se mi líbí název tohoto vlákna: AKANE - perla podzimu.
Falešný Dapple Dandy, 7.8.2019 Obsahuje fotku
Falešná Dapple Dandy, skúsite? Velikost plodů velmi slušná, "ananasová" příchuť patrná. Mňam. 
Majorita, 7.8.2019 Obsahuje fotku
Koštnul jsem tři plody MAJORITY a mám takový dojem, že tahle letušní chuť se bude asi více blížit skutečnosti. Lze jí najít v obou rodičích, ale spíš se více podobá Harbrite, každopádně Harbrite dokáže ještě mnohem víc.
Silvia a Diana, 7.8.2019 Obsahuje fotku
Dobrý den. Přiložil jsem výše ve vlákně pro představu nějaké fotky. Na Dianu jsem úplně zapomněl, takže jsem se šel podívat a plody jsou stále kyselé, to nevím proč. Na fotce u tohoto příspěvku to není vidět, ale dva plody DIANY by se zhruba vešly do... celý příspěvek >
Toptaste, 6.8.2019 Obsahuje fotku
Úžasně plodná odrůda tahle TOPTASTE (Valor x Domácí švestka) a to i na myrobalánu.
Vision, 6.8.2019 Obsahuje fotku
Tak to by mohla být pěkná úroda, vážení přátelé. Jestli to ovšem neshnije jako President nebo Oulinská ryngle.
Švestka Topfive, 6.8.2019 Obsahuje fotku
Znáte TOPFIVE? Já myslím, že ne, protože jinak by jste o Topfive museli psát mnohem a mnohem více. Svou příjemnou, mírně aromatickou, poměrně sladkou chutí si zaslouží možná trochu více pozornosti, co říkáte. 
Odrůda Katinka, 6.8.2019 Obsahuje fotku
Prozatím neznám chutnější švestku v době zrání mezi souborem Ruth Gerstetter, Herman, Juna, Čačanská raná a Čačanskou lepoticí, zkráceně mezi Hermanem a Čačanskou lepoticí, než právě KATINKU. Právě teď je to nejchutnější švestka, moc dobrá,... celý příspěvek >
Silvia a Diana, 6.8.2019 Obsahuje fotku
Ty Silvie nejsou vesměs ještě zralé.
Hanita, Haganta, Katinka, Gabrovská, Wangenheim, 6.8.2019
Dobrý člověk ještě žije. U Trnavy ovocné stromy pěstuje. Kdo to je? No, přece pan morvai.
Redhaven, 6.8.2019 Obsahuje fotku
Promiňte, ale já musím i nadále pět ódy na REDHAVEN, a to proto, že takovou skvělou chuť tenhle "klon" ještě nikdy neměl. Copak o to, že se "pije", ale ten zralostní předstupeň, kdy je ještě dužnina pevná a chruplavá, nikoliv ale tvrdá, v optimální... celý příspěvek >
Flamingo, 6.8.2019
FLAMINGO je k neutahání, viďte, Marku. Člověk by řekl, že je snad nejméně náročná odrůda ze všech a hodí se tudíž i do vyšších poloh. Častokrát i na málo listové plochy a přespříliš plodů, dokáže v chuti nikdy nezklamat, a nezklamou ani ty nejmenší... celý příspěvek >
Silvia a Diana, 5.8.2019
Tak ještě jednou a ve správném vlákně. První plody matně růžové SILVIE nejsou špatné, dobrá je i velikost plodů narozdíl od drobné Diany.
Další diskuze:  201202203204205>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika