|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
A je po meruňkách, 26.3.2020 S těmi poupaty naději ještě máte, pane řidiči (driver) Sice má být dva dny teplo, ale uvidíte, no... U mě to vypadá na rok bez meruněk. Tak alespoň dojde na pořádné řezání. Ten Orangered má na koncích letorostů ještě nějaká poupata, ale... celý příspěvek > | | Spring Crest, 26.3.2020 Mě tahle zkáza čeká pravděpodobně příští týden, až udeří další vlna mrazů. Roztomilé škarohlídství pana PP mám sice rád, ale nebude to pěkný pohled, to s Vámi souhlasím. | |
| | Plodomorka hrušková (Contarinia pyrivora), 26.3.2020 Jak jsem psal jinde, aplikovall jsem minulé jaro na poupata sérii postřiků Karate a Decisu s perfektním výsledkem. Generál Leclerk se málem rozlámal pod úrodou. | | Merunka karola, orangered, 26.3.2020 V současné době, kdy meruňky rozkvétají čím dál tím dříve, bych vybíral meruňku, která rozkvétá, co nejpozději, kde je větší pravděpodobnost, že něco přežije holomrazy v květu. To znamená hlavně Bergeron, Kioto, Vesna, Leala, Ledana, Lejuna, Lenova,... celý příspěvek > | | Nektarinka - jak zastřihnout, 26.3.2020 A mně zase přišla odjinud sada luxusních broskvoní. Žádné "špeky", nýbrž známé, klasické odrůdy, ALE, a to je důležité, na podnožích Adesoto. Hádejte odkud ty broskvoně pocházejí? No samozřejmě z P L A N T E X U. Plantex Veselé u Piešťan = sázka na... celý příspěvek > | | Merunka karola, orangered, 26.3.2020 Ale to mně, prosím Vás pěkně, řekněte, vážení přátelé, kde jste četli, že odroda marhuľky Orangered je odolná proti mrazu. Pochybuju, že ve vlákně Orangered takovou informaci naleznete. Měl jsem podobné pocity jako Vy, jelikož za dobu, co mám... celý příspěvek > | | A je po meruňkách, 25.3.2020 Takže je na cestě další tlaková výše se středem nad Skandinávií? Vidím, že si libujeme v termínech "Old Testamentu", tak vida, jak se to někdy hodí. Ten rok 2020 prozatím nic moc, co. Ale snad ještě není vše ztraceno, vážení přátelé. | | A je po meruňkách, 25.3.2020 Abych jenom neskuhral, tak musím říct, že to vypadá asi takto: Velké, rozkvetlé meruňky jako Veselka, Orangered, Harogem, Veecot, Goldrich, Harcot, Sundrop + menší stromky Big Red, Tsunam, Tomcoti, Ninfa atd. jsou vesměs spálené (květy).... celý příspěvek > | | Jakou ranou broskvoň, 25.3.2020 Na milého pana PP jsem si samozřejmě taky vzpomněl, hlavně jeho každoroční: "Meruňky jsou znovu na padrť a už mě to přestává bavit".Alespoň teď vidíme, jaké to je. | | Jakou ranou broskvoň, 24.3.2020 Pokud trváte na bělomasé odrůdě, tak za Amsdenovu by byla nejlepší volba SPRINGTIME. Do vyčerpané půdy po staré broskvoni zkuste broskvoň na slivoňové podnoži. Nevím, jestli zrovna Springtime na takové podnoži seženete. Situace se postupně lepší a na... celý příspěvek > | |
| | A je po meruňkách, 24.3.2020 Abych se přiznal, takovouhle "palbu" do kvetoucích meruněk nepamatuju. Maximálně tak do -5°C. Ale včera ráno na volném prostranství -9°C a dneska ráno -8°C. Byl jsem v klidu ještě po zakládání tohoto vlákna 5.3. panem kladikusem, protože tady u nás... celý příspěvek > | | A je po meruňkách, 24.3.2020 A je po meruňkách. Ve 4:00 hod, -7°C a zítra ráno má být to samé. Hrůza děs. | | A je po meruňkách, 23.3.2020 Ale takovéhle měření u baráku je k ničemu. Když dám teploměr dál, tak je mnohem víc. | | A je po meruňkách, 23.3.2020 Na letišti je ůdajně -6°C, tady v 5:00 hod. -3°C a teplota neklesá. Uvidíme ještě zítra. Nerozkvetlé květy by mohly přežít, u těch rozkvetlých se uvidí. | | Určenie odrody podla kvetov, 22.3.2020 Podle květů bude meruňky těžko někdo identifikovat. Některé odrůdy mají sice intenzivnější červené žilkování, ale foťáky můžou zkreslovat. Některé fotí právě dost do červena. Pokud Vám plody v okolí Nových Zámků dozrají v červnu (v 6. měsíci), tak to... celý příspěvek > | |
|
|
|
|