|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Rozkvétání slivoní, 13.4.2020 A zase to všechno nádherně kvete. "Za plotem" leckdy víc, než na zahradě. | | Lenova, 13.4.2020 Stejně tak se mi líbí tohle vlákno Vojty Mikeše. Lenova je navíc velmi slušně odolná proti mrazu v květu. Rozkvétá totiž pozdě. | |
| | Meruňka Veselka, 13.4.2020 Vojto, jak Veselka, znrzla Ti? A co meruňky ostatních? Budete mít něco? | | Rozkvétající broskvoně, 11.4.2020 Růžové květy broskvoní to je zážitek. | | Roubování meruněk, 11.4.2020 A jaké máte, pane Morvai, zkušenosti s odrodami Lily Cot, Wonder Cot a Monster Cot, které se objevily u nás v prodeji. | | Broskvoň Flamin Fury, 10.4.2020 Nevěděl by někdo, jakou odrůdu z řady Flamin´Fury, prodával Uherský Ostroh? Na visačce nebylo podrobnější označení.
Flamin Fury®PF-5B – zraje 28.7. plod červený, dužnina žlutá,
Flamin Fury®PF 5 D Big – zraje 25.7., plod tmavě červený,... celý příspěvek > | | Emerald Gold, 10.4.2020 Tato meruňka EMERALD GOLD údajně neexistuje, ale Jukka jí stále uvádí v předhledu dozrávaní meruněk.
EARLY ORANGE Meruňka 1.pol. Července poloraná
EMERALD... celý příspěvek > | | Broskvoň Inka, 10.4.2020 Uvidíte, jak Vám sedne v porovnání s jinými broskvoněmi dozrávajícími v tuto dobu. Konkurence je v druhé polovině srpna (augusta) velká. | | Hálčivec švestkový (Phytoptus similis), 10.4.2020 Horší než Eurytoma Schreiner (viz. minulý příspěvek) jsou prozatím špačci. Ale co není, může být. Hálčivce švestkového necháme spát, protože o něco horší je ten hrušnový. Kumulus došel, respektive hálčivcům jsem uštědřil pouze jeden postřik... celý příspěvek > | | Postřik proti monilioze, 10.4.2020 Má dáti - dal. Jelikož jsem při odstraňování zmrzlých květů narazil na nějaké uvadající výhony, nenachal jsem nic náhodě a dal jsem ještě jeden postřik. Prošlému Talentu a Horizonu jsem nevěřil, tak jsem aplikoval letošní Signum. Nechtělo se mně, ale... celý příspěvek > | |
| | Kvetení u mladé švestky, 9.4.2020 Kdo se bojí, nesmí do lesa, anebo, kdo se bojí, s... v síni. Pár švestek bych tam nechal, ale rozhodně ne všechny. Když otrháte všechny květy, stromek povyskočí rychleji. Všechno víte, tak rozhodnutí je na Vás. Na nějakém mrzáčkovi bych plody... celý příspěvek > | | Rozkvétání slivoní, 9.4.2020 Jak psal Vojta Mikeš, tak tady to nevypadá s násadou květů nějak špatně. Jen nevím, co udělat později s těmi špačky. Pod stromy jsou mraky pecek, takže si znova uvědomuju, kolik škody tato nevítaná havěť natropí každý rok. | | Dukát, 8.4.2020 A my děkujeme Bohoušovi za velmi pěkný příspěvek. Škoda, že nevím, jak ten Dukát vlastně chutná. Nebo jak má chutnat. Je to velký nedostatek. | | Rozkvétání slivoní, 8.4.2020 Rozkvetly falešné švestkomeruňky a asijské slivoně. Mezi prvními slivoněmi je i Althanova a Zelená. Z ostatních vynikající pozdní slivoň Harbella. (Harbella je slivka s vynikajucou chutov, plody su aromaticke štavnate s vysokym obsahom cukru v... celý příspěvek > | | Postřik proti monilioze, 8.4.2020 Podle mě se, prosím Vás pěkně, neřiďte. Jen musím konstatovat, že i když je hodně květů hnědých, spálených na prach a připomíná to monilii, tak jsem ještě neviděl nikde povadlý výhon, což je neklamný znak monilie Vlastně jsem to neviděl takhle zdravé... celý příspěvek > | |
|
|
|
|