Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rozkvétání slivoní, 13.4.2020 Obsahuje fotku
A zase to všechno nádherně kvete. "Za plotem" leckdy víc, než na zahradě. 
Lenova, 13.4.2020
Stejně tak se mi líbí tohle vlákno Vojty Mikeše. Lenova je navíc velmi slušně odolná proti mrazu v květu. Rozkvétá totiž pozdě.
Meruňka Veselka, 13.4.2020
Vojto, jak Veselka, znrzla Ti? A co meruňky ostatních? Budete mít něco?
Rozkvétající broskvoně, 11.4.2020 Obsahuje fotku
Růžové květy broskvoní to je zážitek.
Roubování meruněk, 11.4.2020
A jaké máte, pane Morvai, zkušenosti s odrodami Lily Cot, Wonder Cot a Monster Cot, které se objevily u nás v prodeji. 
Broskvoň Flamin Fury, 10.4.2020
Nevěděl by někdo, jakou odrůdu z řady Flamin´Fury, prodával Uherský Ostroh? Na visačce nebylo podrobnější označení.  Flamin Fury®PF-5B – zraje 28.7. plod červený, dužnina žlutá, Flamin Fury®PF 5 D Big – zraje 25.7., plod tmavě červený,... celý příspěvek >
Emerald Gold, 10.4.2020
Tato meruňka EMERALD GOLD údajně neexistuje, ale Jukka jí stále uvádí v předhledu dozrávaní meruněk.  EARLY ORANGE           Meruňka 1.pol. Července poloraná EMERALD... celý příspěvek >
Broskvoň Inka, 10.4.2020
Uvidíte, jak Vám sedne v porovnání s jinými broskvoněmi dozrávajícími v tuto dobu. Konkurence je v druhé polovině srpna (augusta) velká. 
Hálčivec švestkový (Phytoptus similis), 10.4.2020
Horší než Eurytoma Schreiner (viz. minulý příspěvek) jsou prozatím špačci. Ale co není, může být. Hálčivce švestkového necháme spát, protože o něco horší je ten hrušnový. Kumulus došel, respektive hálčivcům jsem uštědřil pouze jeden postřik... celý příspěvek >
Postřik proti monilioze, 10.4.2020
Má dáti - dal. Jelikož jsem při odstraňování zmrzlých květů narazil na nějaké uvadající výhony, nenachal jsem nic náhodě a dal jsem ještě jeden postřik. Prošlému Talentu a Horizonu jsem nevěřil, tak jsem aplikoval letošní Signum. Nechtělo se mně, ale... celý příspěvek >
Kvetení u mladé švestky, 9.4.2020
Kdo se bojí, nesmí do lesa, anebo, kdo se bojí, s... v síni. Pár švestek bych tam nechal, ale rozhodně ne všechny. Když otrháte všechny květy, stromek povyskočí rychleji. Všechno víte, tak rozhodnutí je na Vás. Na nějakém mrzáčkovi bych plody... celý příspěvek >
Rozkvétání slivoní, 9.4.2020
Jak psal Vojta Mikeš, tak tady to nevypadá s násadou květů nějak špatně. Jen nevím, co udělat později s těmi špačky. Pod stromy jsou mraky pecek, takže si znova uvědomuju, kolik škody tato nevítaná havěť natropí každý rok. 
Dukát, 8.4.2020
A my děkujeme Bohoušovi za velmi pěkný příspěvek. Škoda, že nevím, jak ten Dukát vlastně chutná. Nebo jak má chutnat. Je to velký nedostatek. 
Rozkvétání slivoní, 8.4.2020
Rozkvetly falešné švestkomeruňky a asijské slivoně. Mezi prvními slivoněmi je i Althanova a Zelená. Z ostatních vynikající pozdní slivoň Harbella. (Harbella je slivka s vynikajucou chutov, plody su aromaticke štavnate s vysokym obsahom cukru v... celý příspěvek >
Postřik proti monilioze, 8.4.2020
Podle mě se, prosím Vás pěkně, neřiďte. Jen musím konstatovat, že i když je hodně květů hnědých, spálených na prach a připomíná to monilii, tak jsem ještě neviděl nikde povadlý výhon, což je neklamný znak monilie Vlastně jsem to neviděl takhle zdravé... celý příspěvek >
Další diskuze:  191192193194195>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika