|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Královna Hortenzie, 19.4.2020 Královna Hortensie je skutečně velmi chutná a přitažlivá odrůda. Nepatří však mezi nejúrodnější...
Zatím to je přesně tak, jak napsal Václav Vinšálek. Každopádně na tuto višňovou pochoutku se vždy těším. | | A přece není po meruňkách, 19.4.2020 Už jsem to psal několikrát, že vidět meruňkové plůdky je takový malý zázrak, po těch všech problémech s jarním mrazem. Co se týče toho Pinkcotu, tak to je odrůda tak choulostivá, že s ní nikdy ani nepočítám. O boraxové ochraně se psalo mnohokrát, ale... celý příspěvek > | |
| | Jak to vypadá s nakvétáním třešní, 18.4.2020 Víc než dobře. | | A přece není po meruňkách, 18.4.2020 Je to tam. | | Rozkvétání slivoní, 15.4.2020 Venku je to boží, když všechno kvete. Dneska jsem náhodou uviděl v zahradnictví nový insekticid, tak jsem ho vzal, jako že mám nějaký další postřik na hmyz a ejhle, doma si přečtu na internetu, že je to přejmenovaný Decis, to mě teda podrž. Takový... celý příspěvek > | | A je po meruňkách, 15.4.2020 Něco mně zůstalo v ruce, ale snad to všechno neopadá. Nebudu "plašit hady" a stahovat gatě... čas ukáže. | | Opál, 14.4.2020 Dal jsem si jeden uleželý Opál, koupený v zimě v Globusu, ale teda totální špička. Lahůdka. Tady nemůže být ani řeči o tom, že jsou všechny žlutoplodé, "hvězdné" odrůdy na jedno brdo. | | Spring Crest, 14.4.2020 Springcrest prakticky celý vymrzl. Naopak Harbinger, který je k dostání skoro v každé prodejně ovocných stromků, je na tom podstatně lépe. Je to totiž osvědčená a zavedená raná odrůda žlutomasé broskvoně. | | Big Red, 14.4.2020 K předešlému příspěvku říkám: ANI NÁHODOU, ani omylem. Z těch eskanďáckých odrůd je snad jediné mrazuodolné to Kioto. Big Red letos "nula bodů" - nula plodů. | | Rozkvétající broskvoně, 14.4.2020 Podívej, kvete růže, podívej... no skoro. | |
| | A přece není po meruňkách, 14.4.2020 A přece jen něco přežilo ty březnové mrazy do kvetoucích meruněk. Přece jen. Stále je naděje. U pozdně kvetoucích odrůd, to není žádné překvapení. U Veselky a Bergevalu musím konstatovat opravdovou zvýšenou odolnost květů proti mrazu. Jak říkám,... celý příspěvek > | | Meruňka Veselka, 13.4.2020 Kioto roste hodně slabě. Už mám třetí, ale nevzdám to. Tsunami špatný, lepší je ta Pricia, která rozkvetla přeci jen déle. Z dalších mrazů se už všichni klepou, no tak uvidíme. Dneska mohlo zapršet, ale spadlo to jinde, co se dá dělat. Všichni... celý příspěvek > | | Lenova, 13.4.2020 Je to docela zvláštní, že některé odrůdy rozkvetly tak pozdě. Ta Lenova, nebo třeba Leala, nebo Vesna. U Kiota a Bergeronu jsem na to už zvyklý. Takže, Vojto, úroda meruněk se zatím rýsuje, ne? Ty Tvoje fotky Lenovy tady v tom vlákně, to je fakt... celý příspěvek > | | Meruňka Veselka, 13.4.2020 To je paráda, vidět takhle budoucí meruňky. Máš alespoň trochu radost, Vojto? Já jsem to stále ještě nějak nepochopil, jak v tom spáleništi Veselky může být tady u mě tolik plůdků. Nějaký zázrak. Ale ještě kdyby později ty plody tolik nepraskaly a... celý příspěvek > | | Veharda, 13.4.2020 Dobrý den. To jste Vy, ten pán z Oravy, co pěstuje Vehardu v 500 metrech? Pěknou Vehardu měl pán PZ z Bardejova, ale ten už se tady nevyskytuje. | |
|
|
|
|