Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Děkanka zimní - Beurré Easter, 6.5.2020 Obsahuje fotku
V minulém roce plůdky odpadly. Uvidíme letos.
Plodomorka hrušková (Contarinia pyrivora), 6.5.2020
Zatím nevím. Použil jsem tentokrát výborný organofosfát Reldan , ale dost pozdě. V minulém roce po Karate a Decisu měl Generál Leclerk tolik plodů že letos ani pořádně nekvetl. Takže ono to půjde, přátelé, né že né. Vzorkem je sousedova... celý příspěvek >
Moniliový uzeh, 6.5.2020
Kdepak, na osadu já spolíhat nemůžu. Situace není vážná, natož aby byla zoufalá. Naopak to vypadá dobře. Meruněk je ale po skrovnu. 
A je po meruňkách, 6.5.2020
Není po zmrzlejch, tak se není čemu divit. Já spíš oslavuju každou kapku deště, která jednak spadne na zem a jednak tu, kterou chytím do sudů. Údajně je tady 500 leté sucho, takže blahořečím májový deštík. 
Bebeco, 6.5.2020
Tak na Bebecu jsem nakonec napočítal celých 8 plodů. Že by Turcí s Bebekem takhle překvapili? Spíš náhoda. Každopádně má víc plodů než Ledana, Lejuna a Lenova dohromady. 
A přece není po meruňkách, 6.5.2020 Obsahuje fotku
A přece není konec, Miloši. I když takový pohled jako na plody u Lealy se nikde už nevyskytuje. Přitom Lealu jsem nikdy moc nemusel. Veselka je nakonec docela "řidina". Sem tam něco. 
Moniliový uzeh, 5.5.2020
Těžko říct. Nevidím nikde zbytky rezatých květú, přes které proniká houba do dřeva. Mně se nechtělo ani do toho druhého postřiku a nakonec byly čtyři. poslední Talentem (viz. vlákno doktora Vysloužila s názvem K čemu je Talent?). Monilie se objevila... celý příspěvek >
Kadeřavost broskvoně 2020, 5.5.2020
Njn, jak s oblibou píše Standa von Königgrätz. V překladu to znamená -  no jo no. Prostě se to nedá holt "ojebat". Dělal jsem jeden podzimní postřik po opadu listů, ale ten je tak maximálně dobrý na zmírnění jiných houbových chorob, ale jako... celý příspěvek >
Děkanka robertova, 1.5.2020
Aby to nebylo Vy o voze a já o koze, tak u těch hrušní bych viděl větší problém než rez v likvidaci plodomorky hruškové, kterou ale zase Vy mít vůbec nemusíte. 
Postřik proti monilioze, 23.4.2020
Chraň mě ruka páně, abych každý rok provedl méně než dva postřiky. Sice je teplo a sucho, ale monilie už sem tam vyskakuje. 
A přece není po meruňkách, 23.4.2020
Spíš by se hodila návštěva TOP vlákna roku 2020 s názvem A je po meruňkách, protože ani ten Bergeron nakonec nepřekvapí. Je to letos holomajzna a blamáž. Už to vidím jak budu s velkou slávou běhat s foťákem kolem nějaké ojedinělé meruňky a... celý příspěvek >
Kvetou třešně, 23.4.2020 Obsahuje fotku
Květy nevoní, ale pastva pro oči to rozhodně je. 
Kvetou třešně, 23.4.2020
Jsou to dvě odrůdy. Na těch fotkách to není tak znát. Na prvních třech fotkách jsou ty květy čistě růžové a mají jiný tvar, na dalších fotkách jsou květy z dálky spíš červené a připomínají více květy klasické třešně. 
Veteran, 23.4.2020
Ano, jak píše Jirka (FM) - Geronimo, Suncrest má květy miskovité. Zraje těsně před Cresthaven. U mě zraje Cresthaven na přelomu srpna a září, tedy za starých časů to tak bývalo. 
Kvetou třešně, 22.4.2020 Obsahuje fotku
Sice to není žádná Těchlovická, ani Těchlovan, ale je to paráda, co říkáte. 
Další diskuze:  186187188189190>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika