Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Spring Lady, 9.6.2020 Obsahuje fotku
Zmrzlý Springcrest musí letos nahradit Spring Lady. Nějaké plody na Spring Lady kupodivu přežily. Budou z nich pěkné kousky? Mohly by. 
Princess nahrada za Suncrest?, 9.6.2020 Obsahuje fotku
Zdravím Jiřího 1968 a pana Morvaje. Vypadají Vaše malé plody této odrůdy podobně?
Pilatka švestková, 7.6.2020
Muchnice.
Velvet, vše co o ní víte, 6.6.2020
Já mám na stromku "plyšáky", jak je vidět z fotky, takže dobrý. Květy by taky odpovídaly. Akorát, že mám stromek z Baumaxu, tak to už je horší. V srpnu se uvidí. "Po ovoci poznáte ho", jak s oblibou psával pan PP.
Zahradnictví Na Zázvorce (Tatobity), 6.6.2020
Proč takhle špatně fungují jen zahradnické e-shopy, to nechápu. Vy ano? 
Pilatka švestková, 6.6.2020
Přitom se jedná o jednoduchý postřik v určitou, přesně danou dobu. Ne, jako "náhánět" obaleče všeho druhu. Letos jsem se přesvědčil, že funguje i ten práškový Mospilan. Je vidět, že s s pilatkou si neradno zahrávat. Je vždy připravena použít švestky... celý příspěvek >
Veselka - deformace plodů - zahnívání a opadávání, 6.6.2020
To jste si asi spletl dobu. Vidíte někde, že by pan Vinšálek v posledních letech něco napsal? Na strupovitost peckovin byl vhodný Horizon, který už ale skončil, takže se používají přípravky na strupovitost jádrovin. V tomto vlákně jich máte uvedeno... celý příspěvek >
Velvet, vše co o ní víte, 5.6.2020 Obsahuje fotku
Standa Hradec je hlavním propagátorem této starší broskvońové sorty. Zvláštní náhodou se krátce na to objevila i v prodeji. Má ji někdo? Mám dojem, že Jirka 1968 ji má také.
Veselka - deformace plodů - zahnívání a opadávání, 5.6.2020 Obsahuje fotku
Dost plodů už spadlo, jen některé jsou takto deformované. Není to poškození od krup. Možná je to tím, že strom je v sobě nucen "živít" virovou šarku. Otázka je, jestli je tato příčina stejná u všech pěstitelů, kterým se to projevuje.
Meruňka Tsunami, 5.6.2020
Pěkná "mňamka", pane Morvaji. V Podunajské nížině to máte hodně brzo. Tsunami bohužel není odolná vůči mrazu, stejně jako jiné meruňky, jinak je ale velice chutná. Určitě je mnohem víc k vychutnání než ten můj "Thyrintos", který ovšem na rozdíl od... celý příspěvek >
Leala, 5.6.2020 Obsahuje fotku
Letos naprosto unikátní pohled na více plodů pohromadě u některé meruňky.  
Harlyne, Hargrand, Harogem, 5.6.2020
Hargrand - 0, Harlayne - 0, Harcot 2 nebo 3 úplně nahoře, Harogem pár plodů (minimum). Žádný Harostar, Harojoy atd. už nechci. Bergeron na tom ale bohužel není o moc líp. 
Bergeval, 2.6.2020 Obsahuje fotku
Nějaký pán tady právě nedávno psal, že SRG má květy zvonkovité, proto se ptám. Já mám také miskovité, jako máte Vy. Nebyl jsem si jistý. Na stromku nepřežil mráz ani jeden květ, zatímco na Venusu nějaké plody přeci jenom jsou. Nemůžu tím pádem ani... celý příspěvek >
Shraz, 2.6.2020
Pane Kamo, přeju Vám hodně úspěchů při pěstování této odrůdy. Podle mě je to velice cenná nektarinka právě pro velmi ranou dobu zrání. Doufám, že vyfotíte nové plody a sdělíte dobu zrání. Já už ji bohužel nemám. 
Uz nekde uzraly tresne?, 2.6.2020 Obsahuje fotku
Nějaké fotky Karešovy srdcovky.
Další diskuze:  181182183184185>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika