Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Je tohle moniliová spála? Nebo jiná nemoc meruňky?, 13.6.2020
TALENT (skvrnitosti)  6-7 ml na 10 litrů vody.
Teska, Fenix, Harbinger, Dixired, Favorita Morettini 3, 11.6.2020
Meruňka Tsunami, 11.6.2020
Já můžu jen vzpomínat. Fakt je, že Tsunami je kvalitativně hodně povedená meruňka. Malinoostružiny zrají takhle brzo? To čumím.  Jaká je to sorta?
Princess nahrada za Suncrest?, 10.6.2020
Tak to jste mě moc nepotěšil, pane Morvaji, že chcete dávat místo broskvoně jabloň. Co se dá dělat. Můžeme být rádi, že nějaké broskvoně máte a podělíte se s námi o svoje zkušenosti a připojíte k tomu i pár fotek. 
Tomcot, 10.6.2020
Taky bych rád znovu ochutnal, ale není z čeho. Všechno zmrzlo. Možná, že se ohledně Tomcotu shodnu pouze s Jirkou (FM). Ten můj Tomcot pravidelně zmrzá, tak nevím.
Princess nahrada za Suncrest?, 10.6.2020
Taky ji máte z Clivie BA? 
Choroba?, 10.6.2020
Další možná příčina je zevní korkovatění mladých plodů v důsledku nedostatku BÓRU. Zkuste aplikovat Borax.
Je tohle moniliová spála? Nebo jiná nemoc meruňky?, 10.6.2020
Zdravím pánové katoo, kamo, mino, popřípadě Morvai. Na listech a na plodech máte, pane katoo, suchou skvrnitost a kroucení listů způsobují mšice. Na suchou svrnitost Dithane, Talent, na mšice Mospilan. 
Nectared 4, 10.6.2020
V prodeji se objevila prastará (1948 New Jersey)) americká nektarinka Nectared čtyřka. Kdysi byla vybrána jako nejvhodnější pro naše podmínky. Měla by dozrávat 6 dní po odrůdě Redhaven. Co Vy na to, prubnete ji? 
Gallant, 9.6.2020
Taky si myslím. Ani nevím, proč jsem ten zázrak čekal. 
Gallant, 9.6.2020
Dobrý den. Jak jste spokojeni s odrůdou rajčete Gallant?
Nektarinka Venus, 9.6.2020 Obsahuje fotku
Na části stromku se přece jen objevily nějaké plody. Na rozdíl od nektarinky SRG. Bude to vůbec SRG? Stále nevím, jaké má mít správně SRG květy, jestli zvokovité, nebo miskovité. V prodeji se objevila i ve stejnou dobu zrající nektarinka ORION.... celý příspěvek >
Benedicte, 9.6.2020 Obsahuje fotku
První větší úroda bude snad konečně i na Benedicte.
Nejranější odrůdy meruněk II, 9.6.2020 Obsahuje fotku
Tak ještě jednou a lépe. "Thyrinthos" a pouze jediný plod na Spring Blush právě dnes 9.6. 2020.
, 9.6.2020 Obsahuje fotku
"Thyrinthos" dnes.
Další diskuze:  181182183184185>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika