Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mšice na slivoních, 18.6.2020
No, moc jasné mi to není. Když se tak dívám do návodu k použití u "mospiku" (Mospilan 20 SP), tak silnější koncentrace na obaleče jablečného má OL 14 dní a slabší koncentrace proti mšicím má OL 28 dní. Divný, že. 
Mšice na slivoních, 18.6.2020
Nejsem žádným velkým přítelem chemikálií na ochranu ovoce, ale normálně bych mšici švestkovou tlumil Mospilanem. 
Meruňka Tsunami, 18.6.2020
Dobrý den a dobrý den, pane Morvaji. Dnes mně přišly z e-shopu sazenice malinoostužin. O mezidruhové křížence jsem se nikdy moc nezajímal, ale proč se tomu bránit, že. Takže, pán Morvai, dobrý nápad s těmi fotkami. Těšíme se na další fotky toho, co... celý příspěvek >
Falešný Dapple Dandy, 18.6.2020 Obsahuje fotku
Zdravím všechny příznivce falešné Dapple Dandy.  Jak jsem tady na fóru zaznamenal, tak nejsem sám, kdo má tuto odrůdu. I jiná švestkomeruňka bez názvu zakoupená pro změnu v nedalekém zahradnictví má úplně stejné plody. Nakonec se z ní stane... celý příspěvek >
Benedicte, 18.6.2020 Obsahuje fotku
Jako každoročně tak i letos je bohatá násada broskví. U Benedicte poprvé. U pana Mikeše poprvé skoro nic, co se dá dělat. Tady u mě skoro nic nemá jen Springcrest a nektarinka SRG, pokud se nejedná o záměnu. 
Bergerac, Bergeval, Bergarouge, Tardicot, 18.6.2020 Obsahuje fotku
Ochutnám tyhle plody? Snad. 
Královna Hortenzie, 17.6.2020 Obsahuje fotku
Dozrává opravdová višňová chuťovka - Královna Hortenzie. Společně s třešní Granát. U Královny Hortenzie si můžu být asi jako u jediné višně, co tady mám, jist pravostí. Je to přece jen těžko zaměnitelná odrůda. U jiných bohužel ne. Taková Sladkovišeň... celý příspěvek >
, 17.6.2020 Obsahuje fotku
Thyrinthos.
Nejranější odrůdy meruněk II, 17.6.2020 Obsahuje fotku
Ne, opravdu nemám nic nového, promiňte. Jen letos poněkud opožděně dozrávající Thyrinthos a Spring Blush (jediný plod).
Veselka - deformace plodů - zahnívání a opadávání, 17.6.2020 Obsahuje fotku
Proč ale padají každoročně zcela zdravé plody, to je "u Boha". Zvlášť letos, kdy není sucho.
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, pilatka, obaleči... v jádrovinách, 16.6.2020
Osvěžil jsem si zase po roce eagri cz.. Uvádějí okres Pardubice zatím bez výskytu plísně bramborové na bramborách. První ošeření provádí v těchto dnech. Prognóza prvního výskytu na bramborách je předpokládána na poslední týden v červnu. 
Zlute listy broskvone, 15.6.2020
Pokud se nejedná o postupné "dušení kořenů" v důsledku nevhodné podnože a těžké půdy, tak já uspokojivě řeším podobné problémy zálivkami Kristalonu v průběhu vegetace. 
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, pilatka, obaleči... v jádrovinách, 15.6.2020
KUKY, jak v letošním deštivém květnu a červnu postupuješ v prevenci proti plísni bramborové na rajčatech?
Meruňka Tsunami, 13.6.2020
Co jsem tak v rychlosti propátral na internetu, tak by to mohla být populární odrůda Tayberry. Udělal jste moc dobře, pane Morvaji, že jste sem dal ty fotky. 
Velkopavlovická, 13.6.2020 Obsahuje fotku
Nahoře něco je, tak 15 plodů dohromady. Strom ale kvetl letos málo. 
Další diskuze:  181182183184185>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika