|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Mšice na slivoních, 18.6.2020 No, moc jasné mi to není. Když se tak dívám do návodu k použití u "mospiku" (Mospilan 20 SP), tak silnější koncentrace na obaleče jablečného má OL 14 dní a slabší koncentrace proti mšicím má OL 28 dní. Divný, že. | | Mšice na slivoních, 18.6.2020 Nejsem žádným velkým přítelem chemikálií na ochranu ovoce, ale normálně bych mšici švestkovou tlumil Mospilanem. | |
| | Meruňka Tsunami, 18.6.2020 Dobrý den a dobrý den, pane Morvaji. Dnes mně přišly z e-shopu sazenice malinoostužin. O mezidruhové křížence jsem se nikdy moc nezajímal, ale proč se tomu bránit, že. Takže, pán Morvai, dobrý nápad s těmi fotkami. Těšíme se na další fotky toho, co... celý příspěvek > | | Falešný Dapple Dandy, 18.6.2020 Zdravím všechny příznivce falešné Dapple Dandy. Jak jsem tady na fóru zaznamenal, tak nejsem sám, kdo má tuto odrůdu. I jiná švestkomeruňka bez názvu zakoupená pro změnu v nedalekém zahradnictví má úplně stejné plody. Nakonec se z ní stane... celý příspěvek > | | Benedicte, 18.6.2020 Jako každoročně tak i letos je bohatá násada broskví. U Benedicte poprvé. U pana Mikeše poprvé skoro nic, co se dá dělat. Tady u mě skoro nic nemá jen Springcrest a nektarinka SRG, pokud se nejedná o záměnu. | | Bergerac, Bergeval, Bergarouge, Tardicot, 18.6.2020 Ochutnám tyhle plody? Snad. | | Královna Hortenzie, 17.6.2020 Dozrává opravdová višňová chuťovka - Královna Hortenzie. Společně s třešní Granát. U Královny Hortenzie si můžu být asi jako u jediné višně, co tady mám, jist pravostí. Je to přece jen těžko zaměnitelná odrůda. U jiných bohužel ne. Taková Sladkovišeň... celý příspěvek > | | , 17.6.2020 Thyrinthos. | | Nejranější odrůdy meruněk II, 17.6.2020 Ne, opravdu nemám nic nového, promiňte. Jen letos poněkud opožděně dozrávající Thyrinthos a Spring Blush (jediný plod). | | Veselka - deformace plodů - zahnívání a opadávání, 17.6.2020 Proč ale padají každoročně zcela zdravé plody, to je "u Boha". Zvlášť letos, kdy není sucho. | |
| | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, pilatka, obaleči... v jádrovinách, 16.6.2020 Osvěžil jsem si zase po roce eagri cz.. Uvádějí okres Pardubice zatím bez výskytu plísně bramborové na bramborách. První ošeření provádí v těchto dnech. Prognóza prvního výskytu na bramborách je předpokládána na poslední týden v červnu. | | Zlute listy broskvone, 15.6.2020 Pokud se nejedná o postupné "dušení kořenů" v důsledku nevhodné podnože a těžké půdy, tak já uspokojivě řeším podobné problémy zálivkami Kristalonu v průběhu vegetace. | | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, pilatka, obaleči... v jádrovinách, 15.6.2020 KUKY, jak v letošním deštivém květnu a červnu postupuješ v prevenci proti plísni bramborové na rajčatech? | | Meruňka Tsunami, 13.6.2020 Co jsem tak v rychlosti propátral na internetu, tak by to mohla být populární odrůda Tayberry. Udělal jste moc dobře, pane Morvaji, že jste sem dal ty fotky. | | Velkopavlovická, 13.6.2020 Nahoře něco je, tak 15 plodů dohromady. Strom ale kvetl letos málo. | |
|
|
|
|