|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Sunhaven, 20.7.2020 Sunhavenka to nejspíš bude. Těch plodů s nevyvinutou peckou je letos celkem dost. | | Vesna, 20.7.2020 Zajímaly by mě Vaše komentáře k chuti této meruňky. | |
| | San Castrese, 20.7.2020 San Castrese si v Ostrohu nikdo nekoupil? | | Kompakta 18 brix, 20.7.2020 Rozdíl mezi VP a Kompaktou je v chuti velký. | | Kompakta 18 brix, 20.7.2020 Nevím, kolik "brixů" ty moje Kompakty mají, ale úrodu meruněk zcela určitě nezachránily.. Jsou totiž pouze čtyři. A "marmeládová" konzistence Kompakty a VP? To je setsakramenntsky propastný rozdíl. | | Avalon Pride, 19.7.2020 Letošní zkušenost s Avalonem je taková, že výborné byly intenzivně vybarvené plody. Například v mém minulém příspěvku pouze ten na obrázku číslo 3. | | Určenie odrody, 19.7.2020 Omyl, Bryská je samozřejmě "modrá kulatina", nikoliv žlutá. Podíval jsem se na obrázek v jiném příspěvku. | | Děkanka zimní - Beurré Easter, 19.7.2020 Dva plody Děkanky zimní na malém roubu. | | Nektarinka TENA, 19.7.2020 Stará, dobrá, snaživá Tena. | | Fenix, 19.7.2020 Zářivá červeň FENIXU, prostor pro pana Kama, či Mina, už si přesně nevzpomínám. Moje dny s Fenixem už skončily (jiné vlákno). Jestli nový Fenix dostane více prostoru, to nemůžu zaručit. Takže, pane Kamo, jak to vypadá u Vás? Zvláštní je, že z křížení... celý příspěvek > | |
| | Michaela, Early Redhaven, Earliglo, 19.7.2020 Tohle letos nebude moje parketa, tak snad třeba pana Waltera. | | Spring Lady, 19.7.2020 Tyhle dva plody královské SPRING LADY, ať už s vyvinutou, či nevyvinutou pecko, byly chuťově luxusní. | | Avalon Pride, 19.7.2020 AVALON PRIDE. | | Broskvoň Luna, 19.7.2020 Plody jsou zatím tvrdé, jen tenhle částečně povolil. | | Určenie odrody, 19.7.2020 BRYSKÁ. Dobrý nápad si tuto starou francouzskou odrůdu konečně pořídit. Díky za typ, pane J.G.. | |
|
|
|
|