Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sunhaven, 20.7.2020 Obsahuje fotku
Sunhavenka to nejspíš bude. Těch plodů s nevyvinutou peckou je letos celkem dost. 
Vesna, 20.7.2020 Obsahuje fotku
Zajímaly by mě Vaše komentáře k chuti této meruňky.
San Castrese, 20.7.2020 Obsahuje fotku
San Castrese si v Ostrohu nikdo nekoupil?
Kompakta 18 brix, 20.7.2020 Obsahuje fotku
Rozdíl mezi VP a Kompaktou je v chuti velký.
Kompakta 18 brix, 20.7.2020 Obsahuje fotku
Nevím, kolik "brixů" ty moje Kompakty mají, ale úrodu meruněk zcela určitě nezachránily.. Jsou totiž pouze čtyři. A "marmeládová" konzistence Kompakty a VP? To je setsakramenntsky propastný rozdíl. 
Avalon Pride, 19.7.2020
Letošní zkušenost s Avalonem je taková, že výborné byly intenzivně vybarvené plody. Například v mém minulém příspěvku pouze ten na obrázku číslo 3. 
Určenie odrody, 19.7.2020
Omyl, Bryská je samozřejmě "modrá kulatina", nikoliv žlutá. Podíval jsem se na obrázek v jiném příspěvku.
Děkanka zimní - Beurré Easter, 19.7.2020 Obsahuje fotku
Dva plody Děkanky zimní na malém roubu.
Nektarinka TENA, 19.7.2020 Obsahuje fotku
Stará, dobrá, snaživá Tena. 
Fenix, 19.7.2020 Obsahuje fotku
Zářivá červeň FENIXU, prostor pro pana Kama, či Mina, už si přesně nevzpomínám. Moje dny s Fenixem už skončily (jiné vlákno). Jestli nový Fenix dostane více prostoru, to nemůžu zaručit. Takže, pane Kamo, jak to vypadá u Vás? Zvláštní je, že z křížení... celý příspěvek >
Michaela, Early Redhaven, Earliglo, 19.7.2020 Obsahuje fotku
Tohle letos nebude moje parketa, tak snad třeba pana Waltera. 
Spring Lady, 19.7.2020 Obsahuje fotku
Tyhle dva plody královské SPRING LADY, ať už s vyvinutou, či nevyvinutou pecko, byly chuťově luxusní. 
Avalon Pride, 19.7.2020 Obsahuje fotku
AVALON PRIDE.
Broskvoň Luna, 19.7.2020 Obsahuje fotku
Plody jsou zatím tvrdé, jen tenhle částečně povolil.
Určenie odrody, 19.7.2020 Obsahuje fotku
BRYSKÁ. Dobrý nápad si tuto starou francouzskou odrůdu konečně pořídit. Díky za typ, pane J.G..
Další diskuze:  176177178179180>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika