|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Royal Glory a spol, 26.7.2020 Jeden zdravý plod by nenechali, Ptáci a následně blanokřídlí, převážně včely. Takže letos se nekonala ani ta fialovočervená barva. | | Phytophthora infestans, 26.7.2020 Doprodej přípravku Acrobat MZ WG, bude ukončena registrace, tento vynikající systémový fungicid se již nebude příští rok prodávat.
Dobrý den. Tak to vypadá, že zmizel pouze ACROBAT. V Uni Hobby je v prodeji i nadále RIDOMIL GOLD i DITHANE. Pro mě... celý příspěvek > | |
| | Bebeco, 26.7.2020 Chuťové překvapení roku nese název BEBECO. Sice veškeré ovoce letos silně hnije, takže i na Bebecu tomu není jinak, ale případná úroda těchto plodů by našla u nás doma velký ohlas. Jestli takhle nějak vypadá ta středomořská chuť meruněk, tak klobouk... celý příspěvek > | | Harogem, 26.7.2020 Text v úvodním příspěvku tohoto vlákna realitě moc neodpovídá, ovšem HAROGEM často překvapuje přímo až vynikajícím chuťovým zážitkem. Nejen, jak je vidět na fotce, ve stádiu "marmeládové", rozplývavé konzistence dužniny, ale i když se povede chytnout... celý příspěvek > | | Phytophthora infestans, 26.7.2020 Co se týče INFINITA, tak to je určené na ošetření bramborové natě, která se nekonzumuje. Z plodů rajčat může být cítit. Proto je dobré používat přípravky určné na plíseň bramborovou na rajčatech, nikoliv pouze na plíseň bramborovou na bramborové... celý příspěvek > | | Phytophthora infestans, 25.7.2020 Ortiva. PepaS
Samozřejmě, to bychom věděli. Ovšem za zrušení tří fungicidů, by nějaká náhrada být mohla. Taková, která by byla dostupná v běžném prodeji. | | Phytophthora infestans, 23.7.2020 Mně ale po zahraničí vůbec nic není. Zajímá mě, co se objeví místo Acrobatu, Ridomilu Gold a Dithane na ochranu proti plísni bramboru na rajčatech. Hlavně, co se bude dát běžně koupit, jako tyhle tři zanedlouho zakázané přípravky a nebudu to muset... celý příspěvek > | | Phytophthora infestans, 22.7.2020 Přípravky Revus a Orvego nemám vyzkoušené. Nejsou registrované na plíseň bramboru na rajčatech. Mám tady dva roky staré Infinito, které jsem nepoužil, jelikož někdo psal, že je z rajčat cítit. Do toho nejdu. Raději sklidím, co skldím a zbytek nechám... celý příspěvek > | | Phytophthora infestans, 21.7.2020 Tak to nám toho moc nezůstane. Jen ta Ortiva a snad ta měď, když teda budeme odkázaní na běžný prodej. To je, KUKY, slabota, co doporučuješ pro příšrtí rok? | | Lenova, 20.7.2020 | |
| | Phytophthora infestans, 20.7.2020 Známí, co jsem jim dal sadbu, mají po rajčatech. Nestříkali...
Vůbec si netroufnu odhadnout, jak by to dopadlo, kdybych taky nestříkal. Dávka 5g Ridomilu na 3 litry postřiku není nic zázračného, přesto nikde nic není vidět. Jen asi na dvou... celý příspěvek > | | Phytophthora infestans, 20.7.2020 Tak jak to u Vás vypadá s plísní bramboru na rajčatech? Asi před čtrnácti dny jsem provedl poslední (třetí) postřik Ridomilem a do dalších postřiků už se mi nějak nechce. Mám v plánu ještě Ortivu. Prší skoro každý den, takže žádná bezplísňová idylka... celý příspěvek > | | South Haven, 20.7.2020 Co se nakonec vyklube z falešného South Havenu? | | Lenova, 20.7.2020 Těšíme se na fotky Lenovy pana Mikeše13. | | Michaela, Early Redhaven, Earliglo, 20.7.2020 EARLIGLO - klasická broskvová chuť typu RH. Potěšitelná je skutečnost, že stejnou chuť měl i nevybarvený měkčí plod. Pecka neodlučitelná od dužniny. | |
|
|
|
|