Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Royal Glory a spol, 26.7.2020 Obsahuje fotku
Jeden zdravý plod by nenechali, Ptáci a následně blanokřídlí, převážně včely. Takže letos se nekonala ani ta fialovočervená barva. 
Phytophthora infestans, 26.7.2020
Doprodej přípravku Acrobat MZ WG, bude ukončena registrace, tento vynikající systémový fungicid se již nebude příští rok prodávat. Dobrý den. Tak to vypadá, že zmizel pouze ACROBAT. V Uni Hobby je v prodeji i nadále RIDOMIL GOLD i DITHANE. Pro mě... celý příspěvek >
Bebeco, 26.7.2020
Chuťové překvapení roku nese název BEBECO. Sice veškeré ovoce letos silně hnije, takže i na Bebecu tomu není jinak, ale případná úroda těchto plodů by našla u nás doma velký ohlas. Jestli takhle nějak vypadá ta středomořská chuť meruněk, tak klobouk... celý příspěvek >
Harogem, 26.7.2020 Obsahuje fotku
Text v úvodním příspěvku tohoto vlákna realitě moc neodpovídá, ovšem HAROGEM často překvapuje přímo až vynikajícím chuťovým zážitkem. Nejen, jak je vidět na fotce, ve stádiu "marmeládové", rozplývavé konzistence dužniny, ale i když se povede chytnout... celý příspěvek >
Phytophthora infestans, 26.7.2020
Co se týče INFINITA, tak to je určené na ošetření bramborové natě, která se nekonzumuje. Z plodů rajčat může být cítit. Proto je dobré používat přípravky určné na plíseň bramborovou na rajčatech, nikoliv pouze na plíseň bramborovou na bramborové... celý příspěvek >
Phytophthora infestans, 25.7.2020
Ortiva. PepaS Samozřejmě, to bychom věděli. Ovšem za zrušení tří fungicidů, by nějaká náhrada být mohla. Taková, která by byla dostupná v běžném prodeji. 
Phytophthora infestans, 23.7.2020
Mně ale po zahraničí vůbec nic není. Zajímá mě, co se objeví místo Acrobatu, Ridomilu Gold a Dithane na ochranu proti plísni bramboru na rajčatech. Hlavně, co se bude dát běžně koupit, jako tyhle tři zanedlouho zakázané přípravky a nebudu to muset... celý příspěvek >
Phytophthora infestans, 22.7.2020
Přípravky Revus a Orvego nemám vyzkoušené. Nejsou registrované na plíseň bramboru na rajčatech. Mám tady dva roky staré Infinito, které jsem nepoužil, jelikož někdo psal, že je z rajčat cítit. Do toho nejdu. Raději sklidím, co skldím a zbytek nechám... celý příspěvek >
Phytophthora infestans, 21.7.2020
Tak to nám toho moc nezůstane. Jen ta Ortiva a snad ta měď, když teda budeme odkázaní na běžný prodej.  To je, KUKY, slabota, co doporučuješ pro příšrtí rok?  
Lenova, 20.7.2020

Phytophthora infestans, 20.7.2020
Známí, co jsem jim dal sadbu, mají po rajčatech. Nestříkali... Vůbec si netroufnu odhadnout, jak by to dopadlo, kdybych taky nestříkal. Dávka 5g Ridomilu na 3 litry postřiku není nic zázračného, přesto nikde nic není vidět. Jen asi na dvou... celý příspěvek >
Phytophthora infestans, 20.7.2020
Tak jak to u Vás vypadá s plísní bramboru na rajčatech? Asi před čtrnácti dny jsem provedl poslední (třetí) postřik Ridomilem a do dalších postřiků už se mi nějak nechce. Mám v plánu ještě Ortivu. Prší skoro každý den, takže žádná bezplísňová idylka... celý příspěvek >
South Haven, 20.7.2020 Obsahuje fotku
Co se nakonec vyklube z falešného South Havenu?
Lenova, 20.7.2020 Obsahuje fotku
Těšíme se na fotky Lenovy pana Mikeše13.
Michaela, Early Redhaven, Earliglo, 20.7.2020 Obsahuje fotku
EARLIGLO - klasická broskvová chuť typu RH. Potěšitelná je skutečnost, že stejnou chuť měl i nevybarvený měkčí plod. Pecka neodlučitelná od dužniny. 
Další diskuze:  176177178179180>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika